МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 542
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
         Много ми е приятно да съм с вас, но опашката на компа е голяма... newsm51 А и домакинството ще изостане.  Видин е на около 210км зависи от къде ще минеш, а Чупрене е малко по близо на приблизително 180-190км. В селото половината жители, че и повече са станали софиянци от години.  car003
     А това с кафето е добра идея. Аз без да искам си го пия пред компютъра вече две сутрини, и скайп имам... Приятен ден на всички Hug

# 91
  • Варна
Ха-ха, неви, ти на това притеснение ли му викаш? Много даже ще се радвам да си поговорим, пък и да ти видя малката сладурана. Моят мъж тъкмо другата седмица по някое време ще зачезне в командировка до София - и хоп, аз пък ще си имам компания.  Wink

Относно дрехите втора употреба - не съм купувала от такъв магазин, с изключение на перде за детската - беше си от нов топ и беше много сладко. Тогава бях много доволна от покупката си. Аз по принцип не обичам да се ровя из купища дрехи, дори и в магазини за нови стоки, ау, каква жена съм въобще! Единствения магазин, в който се ровя, дълго, наволя и до втръсване на околните - това са книжарниците. Имам лошия навик да попрочитам някои книги на крак. Слабост, няма как...

# 92
Здравейте и от мен. Напоследък наоколо ми е страшна лудница - и в офиса, и в къщи. Едвам се довличам вечер (по-точно в ранна утрин) до леглото си, за да скоча пак само след няколко недостатъчни кратки часа сън... И така вече трета седмица. Боже, край няма ли?! За влизане във форума почти не ми остава време, за писане да не говорим  Cry.

Добре, че поне оздравяхме ...  уж. Големите са във ваканция - кой грипна, кой междусрочна и се чудят как да не стават от комопютъра, а малкият, естествено, е прецакан и си ходи на градина. Но пък е доволен. Там всички са на неговия акъл и игрите са по-интересни.

За дрешките на децата. Ами, мисля, че едва ли има майка, особено сред нас, която да е обличала всичките си деца само в нови дрехи. Винаги идват дрешки от по-големи деца на братя, сестри, братовчеди, от приятелки и т.н. И на първото си дете съм обличала такива дрехи, въпреки че по принцип за първите деца всичко е ново - нали са чакани с най-голям трепет. Със следващите нещата малко се поуталожват. Новите дрешки идват предимно от подаръци (за Коледа, рожден или имен ден и т.н.) или ако нещо много ми хареса. Е, понякога се оказва, че на някое от децата (най-вече на по-големите) са му умалели дрехите или обувките и купуваме нови, но ако имам подходящи дрехи от друго дете, ползвам тях. Кумата ми има син, който е по-голям от моя с 3 години и много от дрехите му идват при мен. Почти нови са, нали знаете как бързо растат децата. Защо да не ги взема. Какво от това, че не са нови. После пък аз ги давам на по-малкия ми син, или пък дрешите на каката ги даваме на дъщерите на едни приятели, а за нея ни дават едни други приятели ... Кръговрат  Wink
Както и да е. Пожелавам лек и приятен ден на всички, особено на тези, които като мен се радват на факта, че е петък...

# 93
Добро утро (добър ден)!
Аз не се връзвам и пак ви чета! Очаквам си глобата!
И аз си обличам децата с дрехи от втора употреба - хихихи! Но дори и някой път да им купим някоя нова дреха, пак ни казват, че сме "хипита"! Simple Smile (а иначе дори и пелените тук се смятат за по-добри, ако не са нови, а употребявани! хората много купуват на старо, и по интернет - пак на старо, и наддават, и аз също не мога да оправвдая непрекъснато производство на нови неща и хвърляне на неща на боклука!:()))
Чупрене звучи много хубаво!
  bouquet

# 94
Аз не се връзвам и пак ви чета! Очаквам си глобата!
  bouquet
Няма глоба - щом пишеш редовно! Така те искаме! Ама що хипита - не разбрах? В Английско три деца много ли са? Ако искаш да заформим бизнес аз ще ти пращам пелени - секън хенд, пък ти ще ги шиткаш на тънки цени и ще делим печалбата! Щото сме много производителни....
Неви, само у Софето не идваш...
Рениса , адни ме тогава!То моя скайп аз не го изключвам никога, ама не съм по цял ден на него де. Като си нямаш работа ще си пишем!

# 95
  • София
Ето ме!

Ние сме добре.

Гледайте довечера по бтв Мони ще участва в молитвата за медиците.

Добре дошли на новите мами! HugЩе се опознаем и с вас.

И аз ползвам дрехи втора употреба.И от близки, и съм купувала.Не ме е срам.Важното е,че са хубави.

# 96
Току що гледах слушах и гледах молитвата по БТV. Много вълнуващо.
Теди , Мони е страхотна. Хареса ми, че двете от момичета се разкрещяха от съседната стая:"Мао, момиченчето от многодетните" Hug
Дори не ги бях предупредила да гледат.

# 97
  • София
Е,това е то умни деца!Веднъж се видяхме и вече се познаваме!Страхотно!Нацелувай ги от мен! Hug Hug Hug

# 98
И аз я видях Мони за малко в репортажа - много сладка, браво!
Моите деца все разпитват за това, което гледат по новините, и кога ще си закачим лентички, а аз чак в къщи се сещам, че трябва да взема.
Мамо Цоцоланке, къде си, как изкарахте в София?
nevi, съвсем искрено ти завиждам за екскурзията, която те очаква! Така ми се ходи и на мен някъде!

# 99
Набързо само да кажа - гроги съм, изнервящо беше заради задръстването около стачката на такситата, 1час сме се предвиждали от Илиянци до Печатницата и ред други премеждия. За моя радост не похарчих кой знае колко пари, въпреки,че ми сърбяха ръцете по едно време! Децата останаха доволни от подаръците за тях -главно книги, сред които бе и  "Модно ревю в гората" от поредицата Във вълшебната гора!
Децата сами се гледаха, справили са се добре! Но най-хубавото на деня бе,че чух мама - на нея днес и правиха операция в Добрич и два дена съм психически изцедена! Два дена ще събирам нерви, или поне така мисля! Утре си обещавам да отидем на разходка в парка - голяма разходка и да не мисля за нищо сериозно, а да се разтоваря максимално,че иначе ще експлоадирам!

Чао, бъдете с любимите си през почивните дни и си заредете батериите! Забавлявайте се, вършете приятни неща, не се задълбочавайте в подробности и се усмихвайте по-често!   bouquet   bouquet   bouquet

# 100
  Зддравейте, а пък аз панирах коприва. Много е вкусно. newsm64 и полезно.

# 101
Теди, Мони беше прекрасна!   newsm51
Толкова се развълнувах, като я видях, все едно, че беше Мика! Още повече, че не знаех предварително - чак сега намирам време за форума. Непременно да я поздравиш от нас - беше толкова овладяна и в същото време емоционално въздействаща! Браво!   smile3501

Децата останаха доволни от подаръците за тях -главно книги, сред които бе и  "Модно ревю в гората" от поредицата Във вълшебната гора!

А така, четете класиците! newsm08

Добро утро и от мен!
Цвете, нещо си го ударила на живот май.... 2 часа сутринта....

Голям живот, няма що - писах разпределението на задачите в другата тема. И като гледам, няма особен интерес. Mr. Green

Днес пак се докопах до компютъра чак вечерта. Едва успявам да ви изчета. Сутринта ходихме с Деси да видим помещението, което ни предоставя общината - блякс! Обаче ми утрепа три часа от живота. Следобед водих Камен на поредната тренировка по хокей и задръстванията ми изядоха и останалата част от деня. Мъжът ми се кани да ме изгони, защото и без това не може да ми види очите. Мъка! Ще се поправя - сядам си вкъщи и да става каквото ще.

Дрехи втора употреба съм купувала само няколко пъти. Някакси не съм попадала на много хубави. Но ние по принцип почти не купуваме излишни неща, особено откакто децата поотраснаха и спряха да се цапат толкова много. Сега вечер хвърлят по един комплект за пране, а големите понякога носят пуловерите и панталоните по 2-3 дни, така че им стигат дрехите. И защо непрекъснато бръмчи тази пералня, акълът ми не го побира. И все има още нещо неизпрано. newsm78

# 102
  Съжалявам, че пропуснах представянето на малката принцеса, но копривата е виновна. Браво на Мони тя е съименичка на моето ангелче, желая на това слънчице още много успешни представяния и радост за мама и тати.     newsm51

# 103
  • Варна
Е renisa кога имаш време да си играеш.
Относно дрешките,за децата до сега не бях купувала но ,покрай една друга мама се озовах в такъв магазин и да си призная имам доста точни попадения.Като знам колко пари съм спестила.А и за себе си съм попадала на доста интересни неща.Хич не ме е срам.
А и така знам ,че няма да срещна друг с подобна дреха.
Нещо тези дни не мога да се справям с работата в къщи,от времето ли ще е или вече съм се скапала съвсем newsm78
Хелла ,как си има ли храна за малчо.

# 104
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте,като гледам бъбрилника върви добре...навъртяли сте доста странички!
Относно дрешките-купувам от магазините за втора употреба,какво толкова,там могат да се намерят чисто нови дрехи и с прекрасно качество.За игра,за работа в градината пък и за официални дрехи - попадам на много добри неща!  newsm78 нещо прочетох назад в писанията,май за близначетата  Crossing Arms нещо обидно относно обличането им от подобни магазини!Айде няма нужда от такива изхвърляния и обиди....мила мамче #2gunfire зарежи ги тия приятели дето така те обиждат!Всеки си знае хала какъв е и никой няма право да го съди Naughty като се замисля,че трябва всичко ново да се купи за всички и по достатъчни количества и ми става лошо
Мами,замирисва ви на море,а!Чудесно!Неви ...приятно изкарване и приятни срещи!Варненските мами са чудесни!
Имаше нови мами   bouquet ПРИВЕТЧЕ  Heart Eyes
отивам да си лягам,че ще стана рано да си приготвям житото и всичко останало за подавките за утрешната задушница
  bouquet Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт