Къде да срещна своя човек?

• 17 201
  • 436
  •   1
Отговори
# 195
  • Out of the Mix
Зависи на какъв ръст, но може да се каже 50, като някакво "средно положение". Relieved
Всеки случай, едри и груби жени не харесвам, а нежност и крехкост.

# 196
  • Обран бостан ;)
Са ще те нахокат, че едри жени няма, има жени с едър кокал. Wink

# 197
Българският мъж е сравнително нисък и всяка жена, която е над 1.65 м, му идва с едър кокал.

# 198
  • Наблизо
Са ще те нахокат, че едри жени няма, има жени с едър кокал. Wink
Мне,но такива мнения
Зависи на какъв ръст, но може да се каже 50, като някакво "средно положение". Relieved
Всеки случай, едри и груби жени не харесвам, а нежност и крехкост.
показват,че сте ниски.
Сигурно съм по висока от вас и ви идвам слон.

Ах Куку ме е изпреварила.

# 199
Забавно ми стана как 50 килограма са категоризирани като "средна работа".
Не знам какво приемате за стройно тяло, може би такова с килограмите на първокласник. 🤣

# 200
  • Наблизо
Забавно ми стана как 50 килограма са категоризирани като "средна работа".
Не знам какво приемате за стройно тяло, може би такова с килограмите на първокласник. 🤣
Големият проблем им е не толкова точните кила,а да е до 1.55-1.60.Разбира се,че на такъв ръст 45 - 50 кг са добре.
Ама не си го признават.

# 201
А да бе, джобно гадже не всеки предпочита. Имал съм такава и хич не ме изкефи да се катери по мен. Но пък е имало такива миньончета, които да ме кефят много, ама не съм бил с такава. За килата всичко е много относително, можеш да я вземеш като фиданка и след 10 години да се превърне в глиган. Като се замисля за малко ми се размина точно този сценарий с една моя младежка любов. Не я бях виждал много години, едва я познах, сигурно е станала 100 кила, а като момиче беше невероятно стройна и фина.

# 202
  • над кукувичето гнездо
Ай ай ай... Тука хората се чудят какво да направят, че изобщо да подушат жена, тези тръгнали да подбират по мерки и теглилки... Мъжки времена.

Между другото, според педиатърката на децата, под 50 кг изобщо не се брои за жена. Жалвам се, че синчето много е напълнял и тежи почти колкото мен вече. Ти, вика, не се броиш! Ха сега де!

# 203
  • Обран бостан ;)
А да бе, джобно гадже не всеки предпочита. Имал съм такава и хич не ме изкефи да се катери по мен. Но пък е имало такива миньончета, които да ме кефят много, ама не съм бил с такава. За килата всичко е много относително, можеш да я вземеш като фиданка и след 10 години да се превърне в глиган. Като се замисля за малко ми се размина точно този сценарий с една моя младежка любов. Не я бях виждал много години, едва я познах, сигурно е станала 100 кила, а като момиче беше невероятно стройна и фина.

И аз имам подобна позната. Не е 100 кг, ама като я помня каква беше...

Имах едно гадже в студентските си години, горе долу глава над мен. Не съм имал проблем особено като си легнем.

Апропо - много ми харесват обобщения от типа "българския мъж". Иначе казано видиш ли един все едно си видял всичките. Wink

# 204

И аз имам подобна позната. Не е 100 кг, ама като я помня каква беше...

Имах едно гадже в студентските си години, горе долу глава над мен. Не съм имал проблем особено като си легнем.

Апропо - много ми харесват обобщения от типа "българския мъж". Иначе казано видиш ли един все едно си видял всичките. Wink

Е, добре. Дай да посмятаме. Ако гаджето е 50 кила и е една глава над теб, колко точно трябва да си висок ти, ако допуснем, че гаджето не е било от разред Змии?

# 205
  • Обран бостан ;)
Колко ги сметна Wink

Не съм я теглил, по друго си допаднахме. Trollface

# 206
Колко ги сметна Wink

Не съм я теглил, по друго си допаднахме. Trollface

Ами, 50 кила е много слаба жена с ръст около 1.70 м. Да допуснем, че твоята е била от най-слабите, все пак такива с едри кокали не приемаме. Една глава е около 30 см...

# 207
Странна работа е, чак невероятна ми се струва, колко трудно се оказва да се запознаеш с нови хора в днешно време. Евентуални места има всякакви, ама човек (мъж в моя случай) дори и да се запише на фитнес ще е доста странно да се хукне да заговаря жените около него. Във фитнеса ходят хора целенасочени, съсредоточени, с конретна цел, дет' се вика. Пък и в даден момент може и да ме изгонят. Sweat Smile

Разбира се, фитнеса е само пример. Същото е валидно и за други организирани тренировки, където човек не може току-така да покани на среща някого. Разните платформи (приложения) се оказаха толкова тромави и засукани за мен, ако и да съм в IT сферата, че след няколко дни борба ги забърсах от телефона. Платформи в интернет... не намерих нещо, което да си заслужава, поне не в България. Това, обаче, е само моето виждане, спрямо моята личност, предпочитания, виждания за материалните и нематериалните неща от живота и така нататък. Около мен разни хора – и мъже и жени – се справят с тия платформи и някои дори откриха каквото търсеха. Може би да е от ЕГН-то. На 50 ми е малко трудно да си пусна пердето за разни неща, пък и ми харесва да поддържам някои “старомодни“ черти, които рядко забелязвам напоследък. От отваряне на врата, през обикновения въпрос “мога ли с нещо да помогна“, до подаване на ръка – физически и ментално.

И така си останаха нещата, не го срещнах моя човек. Simple Smile

ПП. По някое време се чудех дали да не направя форум за запознанства, съвсем безплатен, разделен на категории – за всекиго по нещо.

# 208
  • Out of the Mix
Не е "странно", нормално е.
Не сме в Унито, не сме по партита всяка седмица, през ден, повечето, нормално и да не сме.
Кръгът може да е стеснен, може и да не е, и пак да не си обвързан.
Зависи от куп фактори, ежедневие, работна среда, хобита, инициативност, външен вид, но субективен и т.н.
Много хора са сами, много излизат от връзка, искат да подредят главата, други не искат обвързвания, други имат там някой за уикенда от време на време, "без ангажименти", и т.н. Зависи каква жена искаш, "просто жена", или "олицетворение на всичките ти желания"? Готов ли си на компромиси, и какви? Имаш ли ти самият деца, нямаш ли, искаш ли, не искаш ли? Все въпроси, на които да си си отговорил предварително и куп други. След което постоянно общуване навсякъде; чатене, разговори, срещи, пътувания. То не става с "аз искам". Искай. Simple Smile
Ако питаш "къде", навсякъде. Simple Smile

По-горе за "ръста" и "кг"-те.
Средният ръст на 95% от бг жените е в диапазона 163-169 см. по мои наблюдения +- 2-3 см.
Така че, жени 175-177+ и нагоре по-скоро са изключения. Някои стават манекенки, други волейболистки, баскетболистки.
Изключително рядко се разминавам с по-висока жена от мен.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 18:40 от Revoker

# 209
Ми аз съм 169 и непрекъснато се разминавам с по-ниски мъже…:д

Общи условия

Активация на акаунт