Къде да срещна своя човек?

• 17 235
  • 436
  •   1
Отговори
# 225
Алчо, пълно е с бедни мъже на всякакви възрасти със здрави семейства. Не е това проблемът. Просто е най-удобното прехвърляне на отговорността за собствения личен живот върху женската половина от човечеството.

Жокер - други неща се гледат у младите мъже, не парите.

Ще кажеш, че ти си била мъж, а не аз.

Grinning Аз съм жена и много добре знам кое е точкодобавящо за жените в един мъж. И кое е дисквалифициращо.

# 226
  • Обран бостан ;)
Grinning Аз съм жена и много добре знам кое е точкодобавящо за жените в един мъж. И кое е дисквалифициращо.

Била си от страната на оценителите (точкодаващите), а аз от страната на оценяните.

В един момент мъжете вече се явяваме оценители, а жените сте оценявани.

По-кратко и ясно не мога да го обясня. (тъп съм, сори Trollface)

# 227
Simple Smile Сигурно идеята за реванш спрямо всички жени крепи психиката до някое време, обаче животът опровергава такива очаквания.

Иначе, съвсем теоретично, кога се очаква непопулярните мъже да получат възмездието си - на 40-50 години явно още не е дошло това време, на 60-70 ли трябва да го чакат? Много обезсърчителна перспектива.

Била си от страната на оценителите (точкодаващите), а аз от страната на оценяните.

В един момент мъжете вече се явяваме оценители, а жените сте оценявани.

По-кратко и ясно не мога да го обясня. (тъп съм, сори Trollface)

# 228
  • Обран бостан ;)
Ако го възприемаш като реванш - твой проблем.

# 229

Simple Smile Аз проблем с връзките нямам и не чакам да си подобря личния живот някъде в далечното бъдеще.
Но понеже ти ми обясняваш как на стари години непопулярните и отхвърляни мъже изведнъж се събуждат като "оценители", а популярните и ухажвани мадами съответно се редят на опашка да бъдат оценени от тези горните, те питам кога днешните ергени могат да очакват звездния си час. Да им дадеш надежда.

# 230

Все по-често срещам жени на по 40 (+/- 5) с много добра физика, което означава, че са били още по-привлекателни когато са били млади, но са сами.
Причината - всяка има поне 99 изисквания, някои от които доста субективни и вски мъж, който не отговаря на 5 от 99-те отпада защото "идва друг". Е идва, но до едно време, като се качиш на 5-тия етаж (вица за магазина за мъже Wink ) вече не идва и се почва с драмите.

Тоест всички тези жени,  които си срещнал си питал и са ти обяснили подробно защо са сами.
Жива да не бях.

# 231
  • Обран бостан ;)
Няма нужда от подробно обяснение. Няколко фрази стигат, а и то се вижда Wink

Скрит текст:

Simple Smile Аз проблем с връзките нямам и не чакам да си подобря личния живот някъде в далечното бъдеще.
Но понеже ти ми обясняваш как на стари години непопулярните и отхвърляни мъже изведнъж се събуждат като "оценители", а
популярните и ухажвани мадами
Скрит текст:
съответно се редят на опашка да бъдат оценени от тези горните, те питам кога днешните ергени могат да очакват звездния си час. Да им дадеш надежда.

JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Май няма смисъл да обяснявам. Wink

# 232
Скрит текст:

Но понеже ти ми обясняваш как на стари години непопулярните и отхвърляни мъже изведнъж се събуждат като "оценители", а
популярните и ухажвани мадами
Скрит текст:
съответно се редят на опашка да бъдат оценени от тези горните, те питам кога днешните ергени могат да очакват звездния си час. Да им дадеш надежда.

JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Май няма смисъл да обяснявам. Wink

Защо няма смисъл?
Погледни от тази страна - в момента има някакви младежи на 20-23 г., които са отхврлени от готините момичета, и те четат тук, за да разберат кога готините ще им обърнат внимание. Мъжете в темата са в диапазона 40-50 г. и още чакат да минат на ниво "оценители", та съвсем резонен е въпросът кога днешните 20-годишни - ако решат да чакат възмездието, вместо да поработят над характер, поведение, отношение  и пр. нематериални дреболии, - ще ги огрее.

пп - сега, ако имаш предвид, че след 40 години готините мадами ще бъдат смотани, за разлика от отхвърлените си кандидати, които като едни въглени, престоели милиард години, ще са се превърнали в диаманти... дори само в името на спора, задай си въпроса защо някой ще чака толкова време готините жени да станат неготини, вместо още на млади години да се ориентира към такива и да има някакъв... живот все пак.

# 233
Общо-взето, като мине пикът на хормоните, почти всеки мъж може да се пласира благодарение на характер, желание за връзка и оценяване на жената до него. Такива мъже, като искат секс, трябва да дадат връзка. Наистина не върви поведение тип "Не те харесвам особено, но по-хубави кандидатки нямам (макар че заслужавам перфектната и се оглеждам за нея), особено пък такива, които предлагат секс и се примиряват с лошо държане и несериозно отношение". Винаги се усеща недоволството от партньора, това  перманентно недоволство, че той/тя просто не са изначално достатъчно добри за теб, каквото и да направят, че няма чувства към тях. Затова и много жени ги разкарват такива, макар че не им пречи, че не изкарват много и са смотани.

# 234
А преди да има социални мрежи, ехей... никоя не отказваше.

Напротив - 99% отказваха макар да бях млад и във форма. Просто нямах кинти.
И друг път съм го казвал - когато сме млади мъжете нямаме избор. Която пусне нея обичаш, иначе на "ръчна".

За жените този период (да нямат избор) идва доста късно, но някак си им е трудно да го приемат и смятат, че ще отмине като сенна хрема. Wink
Мъж съм и това няма как да е вярно.
Млад и във форма не е всичко.
Освен това, аз мога да избера така 100 жени, че да нямам успех с нито една, но нямя да са 100 една след друга.

Дори всичко друго да ти е средна работа и да си бил беден, има нещо друго което явно пречи. Уверен съм, че знаеш какво е.
Едва ли не всяка жена на 20 е с богаташ!! Такива тъпотии не бях чел скоро.
Да, може всяка втора да сънува богаташ, но са малко тези които стигат до такъв, а често е за кратки, свирят 2 или 3 цигулка и т.н.

# 235
  • Обран бостан ;)
Общо-взето, като мине пикът на хормоните, почти всеки мъж може да се пласира благодарение на характер, желание за връзка и оценяване на жената до него. Такива мъже, като искат секс, трябва да дадат връзка. Наистина не върви поведение тип "Не те харесвам особено, но по-хубави кандидатки нямам (макар че заслужавам перфектната и се оглеждам за нея), особено пък такива, които предлагат секс и се примиряват с лошо държане и несериозно отношение". Винаги се усеща недоволството от партньора, това  перманентно недоволство, че той/тя просто не са изначално достатъчно добри за теб, каквото и да направят, че няма чувства към тях. Затова и много жени ги разкарват такива, макар че не им пречи, че не изкарват много и са смотани.

Това е така.
Само да уточня, че когато бях млад краткотрайните връзки не ми бяха по вкуса. Излизаш с някоя, добре ти е, възлагаш някакви надежди и в един момент - вече не те харесвам. Бях романтик, чвствителен и го приемах тежко. Биеше по самочувствието ми, което пък оказваше влияние на настроението, а кисели мъже никоя не харесва.
Това се промени когато "загрубях", а романтиката взе да ме отвращава, което не значеше, че нямах връзки, просто не влагах чувства и честно казано ми беше по-добре.  

Това е накратко.

# 236
  • София
Повечето мъже никога няма да са оценители. Сори. Годините могат да работят единствено в полза на парите, но ако са им куци уменията с жените, пак няма да е достатъчно. А тези, които ги имат тези умения, си ги ползват и на младини. С годините и мъжете, и жените губят популярност, с някакъв процент изключения, който не топли останалите.

# 237
Кое му е добрето на връзка без чувства?
Аз не бих си хабила от времето за човек, който е безчувстен.

# 238
Кое му е добрето на връзка без чувства?
Аз не бих си хабила от времето за човек, който е безчувстен.

Явно заради секса. Grinning
Е, има хора усещат тия неща.
Пък може и да излъже някоя, че уж има чувства.

# 239
  • Обран бостан ;)
Явно заради секса. Grinning
Е, има хора усещат тия неща.
Пък може и да излъже някоя, че уж има чувства.

Точно.

За какво според вас му трябва жена на един млад мъж ?
За да си говорят за звездите ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт