Къде да срещна своя човек?

• 17 264
  • 436
  •   1
Отговори
# 240
Дори и да няма романтични чувства, трябва да има един вид мъжко одобрение. Гледам оная вечер Фънки и Коцето в предаването за годините. Появи се една танцьорка и двамата веднага показаха мъжко одобрение и на танцьорката ѝ стана приятно, въпреки че Фънки прилича на Шрек, Коцето и той не е кой знае колко по-хубав, и реално нямаше защо да се кефи, но се почувства поласкана.

# 241
Явно заради секса. Grinning
Е, има хора усещат тия неща.
Пък може и да излъже някоя, че уж има чувства.

Точно.

За какво според вас му трябва жена на един млад мъж ?
За да си говорят за звездите ? Wink

Е, ние си знаем какви сте.
И много не ни дреме като ви прецакваме Wink

# 242
  • Обран бостан ;)
Щом все още можете - да ви е сладко Wink
Дори и да няма романтични чувства, трябва да има един вид мъжко одобрение. Гледам оная вечер Фънки и Коцето в предаването за годините. Появи се една танцьорка и двамата веднага показаха мъжко одобрение и на танцьорката ѝ стана приятно, въпреки че Фънки прилича на Шрек, Коцето и той не е кой знае колко по-хубав, и реално нямаше защо да се кефи, но се почувства поласкана.

Именно.

Лъвица е в голяма грешка. Мъжете цял живот сме оценители.
За да предложиш на някоя жена първо си я оценил. Колко е миродавна оценката е друг въпрос.
И не се правете, че не знаете. Иначе защо се мажете с подмладяващи кремове, защо слагате гримове и клинчета, които показват повече отколкото крият. Wink

# 243
Тва за парите са пълна глупост, аз съм имал пари, но не съм го демонтирал по никакъв начин. Първите ми гаджета ги возех на разбита лада, сметки не плащах, от 20 годишен все е имало момичета/ жени покрай мен

# 244
  • София
Чакай са, Бънди, нали ти пръв заговори за оценители, са смени хипотезата Joy

Младите мъже не съм забелязала да не се интересуват от жени, пък за какво им трябват, те си знаят. На тези 40-50+ за какво им трябват?

# 245
Иначе защо се мажете с подмладяващи кремове, защо слагате гримове и клинчета, които показват повече отколкото крият. Wink

Ох, миличък, по това съдя как грам нищо не знаеш за жените. Ама грам.
Ами не го правят заради мъжете.
Ама и да обясня, имам силното чувство, че няма да разбереш.

# 246
  • Обран бостан ;)
Елора,
Мисли си каквото искаш за мен. Не ме грее никак. Wink

Тва за парите са пълна глупост, аз съм имал пари, но не съм го демонтирал по никакъв начин. Първите ми гаджета ги возех на разбита лада, сметки не плащах, от 20 годишен все е имало момичета/ жени покрай мен

За секс-връзки нямат. Както казах исках дълга връзка, а за това трябват кинти. Днес ще сме в квартирата, утре пак, на следващия ден пак, а на нея и се ходи по заведения. Пари тя няма, значи аз тряба да осигуря, а ако си на кантар всеки месец не става. И момата си намира по-паралия. Както знаеш, за млада жена не е проблем да намери кой да я е*е.  Wink

# 247
Да, вярно е, излизаше се често по заведения и дискотеки, ама си стояхме на едно кафе с часове през деня или на 1 безалкохолно/сок/малка водка "Флирт" по цяла вечер. И си имаше хора със сериозни гаджета от първи курс, живеещи с гаджето в стая в Студентски град, че и някой съквартирант в добавка. Та не е до липса на пари.

# 248
Елора,

Като не те грее, чий го дириш в този форум? Joy
Правиш се на голямата работа, но изглеждаш доста смешничък.
Това ти е второто бягане по терлички на зададен от мен въпрос.
Което значи, че съм права разбира се.
Комплексиран си от всякъде.
Имаш големи трудности с разбирането на жените, просто защото с общуването никакъв те няма. Но предвид отношението ти към тях е нормално.
И си фантазьор. Тоест си измисляш историйки.
Да си измисляш как много жени идват да ти споделят, защо са сами Joy

# 249
Ми аз съм 169 и непрекъснато се разминавам с по-ниски мъже…:д
Аз пък съм от “манекенките” и “баскетболистките” и направо все едно дечица са около мен.
Затова и мъжът ми е чужденец.Явно за българския джуджанко съм си,какво беше,едрококалест слон?

Аз съм 186 см и докато в БГ се водя “по-скоро висок“, в Братислава бях по-скоро среден ръст. И мъжете и жените им са често по-високи от което сме свикнали и много рядко се срещат хора с наднормено тегло, независимо от възрастта. Височината, обаче, не винаги е съпътствана от добре организирана костна структура. Докато при тях жена с ръст 180 см изглежда чудесно – с пропорционална за ръста си ширина на рамене, ханш и т.н., без ни най-малко да се губи женственост, у нас това е по-скоро рядкост.

“Едрия кокал“ се среща често у българите и в това няма нищо чудно. Да, при мъжете е ОК, докато някои жени може и да не се чувстват комфортно. За мен това са вторични, да не кажа третични по важност неща когато срещна човек. Аз имам обратния проблем, тоест имам сравнително тънки кости (ген) и по тоя въпрос няма какво да направя. 

Във всеки случай темата е “къде да срещна своя човек“, а не точни спецификации, дефиниращи “своя човек“.

# 250
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Елора,

Като не те грее, чий го дириш в този форум? Joy
Скрит текст:
Правиш се на голямата работа, но изглеждаш доста смешничък.
Това ти е второто бягане по терлички на зададен от мен въпрос.
Което значи, че съм права разбира се.
Комплексиран си от всякъде.
Имаш големи трудности с разбирането на жените, просто защото с общуването никакъв те няма. Но предвид отношението ти към тях е нормално.
И си фантазьор. Тоест си измисляш историйки.
Да си измисляш как много жени идват да ти споделят, защо са сами Joy

Ай почна се Joy JoyJoyJoyJoyJoy

Няма смисъл да отговарям на въпроси като твоите. Все едно да се мъча да обясня математическо уравнение на човек, който смята, че 3 е по-голямо от 10. Ако не ти допада присъствието ми - докладвай ме и ще ми забранят достъп. Wink

# 251
Да, вярно е, излизаше се често по заведения и дискотеки, ама си стояхме на едно кафе с часове през деня или на 1 безалкохолно/сок/малка водка "Флирт" по цяла вечер. И си имаше хора със сериозни гаджета от първи курс, живеещи с гаджето в стая в Студентски град, че и някой съквартирант в добавка. Та не е до липса на пари.
Сравнението винаги е с достъпните алтернативи. Тогава масово мъжете, особено младите, нямаха коли, жилища и пари за черпене. Така че ако и Пешо е нямал, не е правело голямо впечатление.
Сега много мъже имат, и парадират с това, така че ако само Пешо няма изглежда като загубеняк.

# 252
Съжалявам, но явно си загубеняк, с пари или без, във форма или без, това качество трудно се преглъща от жените.
Само се обяснява и гледа какво имали другите и как заради другите горкия няма жена и ги отхвърлят.. аз щях да им се скарам

# 253
Много спам, много нещо... Ще е супер модератор да изтрие.

# 254
Сравнението винаги е с достъпните алтернативи. Тогава масово мъжете, особено младите, нямаха коли, жилища и пари за черпене. Така че ако и Пешо е нямал, не е правело голямо впечатление.
Сега много мъже имат, и парадират с това, така че ако само Пешо няма изглежда като загубеняк.

То за онова време, или преди моето време, се говори обаче. Че тогава на Пешо не му връзвали, понеже нямал. Сега е още по-зле за 50-годишния Пешо, който няма. Има 20-годишни инфлуенсъри с плочки, ИТ специалисти и пр., които имат.

Общи условия

Активация на акаунт