Къде да срещна своя човек?

• 17 307
  • 436
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
Елора,
Мисли си каквото искаш за мен. Не ме грее никак. Wink

Като не те грее, чий го дириш в този форум? Joy
Скрит текст:
Правиш се на голямата работа, но изглеждаш доста смешничък.
Това ти е второто бягане по терлички на зададен от мен въпрос.
Което значи, че съм права разбира се.
Комплексиран си от всякъде.
Имаш големи трудности с разбирането на жените, просто защото с общуването никакъв те няма. Но предвид отношението ти към тях е нормално.
И си фантазьор. Тоест си измисляш историйки.
Да си измисляш как много жени идват да ти споделят, защо са сами Joy

Ай почна се Joy JoyJoyJoyJoyJoy

Няма смисъл да отговарям на въпроси като твоите. Все едно да се мъча да обясня математическо уравнение на човек, който смята, че 3 е по-голямо от 10. Ако не ти допада присъствието ми - докладвай ме и ще ми забранят достъп. Wink

Ха ха, нали не те грееше Wink
Май много те грее...
То има смисъл, проблема ти е, че няма какво да кажеш, не можеш да разговаряш като нормален човек на един въпрос дори и затова пляскаш поредната глупост.
Като малко детенце - фръц - пръц.

# 256
  • Out of the Mix
Кой е казал, че таргет на 50 годишния Пешо са децата на пиърите му? Rolling Eyes
Има 37-38-55 годишни жени за Пешо колкото ще. Вече въпрос на шанс, късмет, обстоятелства.
Кукич, пак смучеш от пръсти.

Ето го Bunz, все едно Пешо.
Колега, я кажи каква жена търсиш, надали тийн на 20-23 на годините на децата на приятелите ти и познатите ти? Thinking

# 257
Кой е казал, че таргет на 50 годишния Пешо са децата на пиърите му? Rolling Eyes
Има 37-38-55 годишни жени за Пешо колкото ще. Вече въпрос на шанс, късмет, обстоятелства.

Колега, я кажи каква жена търсиш, надали тийн на 20-23 на годините на децата на приятелите ти и познатите ти? Thinking

За протокола и статистиката, да, не бих търсил жена под 35, макар да познавам две момичета на възрастта на дъщеря ми (21), чиито начин на мислене, разбирания и морал надхвърлят далеч тези на някои жени на 45. Въпреки тази своеобразна зрялост, не бих закачал жена на тая възраст, защото е против моите норми.

# 258

Имах предвид, че в днешно време и 20-годишни се намират, които имат, а 30-40-50-годишните са доста повече. Ако съм до 40 и търся сериозна връзка с цел семейство и деца, ще ми е последен избор да се хвана с 50-годишен нямащ, търсещ просто секс без чувства и предлагащ само стоене в квартирата, пред телевизора, на чиния мусака, сготвена от мен.

# 259

За протокола и статистиката, да, не бих търсил жена под 35, макар да познавам две момичета на възрастта на дъщеря ми (21), чиито начин на мислене, разбирания и морал надхвърлят далеч тези на някои жени на 45. Въпреки тази своеобразна зрялост, не бих закачал жена на тая възраст, защото е против моите норми.

Това е един много интересен феномен и смея да твърдя, че винаги се случва едно и също нещо при подобни изказвания. Нямам един пример, в който да е станало обратното. Идва мой познат и започва да обяснява ама колко зряла била, ама не мислела като за годините си и т.н. В следващия момент се обръщат и - оф, държи се като дете, оф, оф, оф, иска да излиза, оф. Grinning

# 260
Е, нали трябва да я насметат малко, за да излъжат себе си и аверите, че има друга причина, поради която тя не припада по тях...

# 261
  • Paris, France

37 и 38 годишните, които са бездетни и искат дете няма и да искат да чуят за Пешо. Те заглеждат максимум с 1 или 2 години по-възрастен от самите тях, като 39г им звучи доста различно от 40г. И аз не знам защо. Повечето са много по-навити на младок, особено ако самите те са осигурени. Доста жени тук са си го казвали - Нарциса, кукумицинка, Лъвица и много други.

Аз като чуквам 55г,  с 50 годишен Пешо мога да стигна до кафе и нищо повече. Абсурд е да се преместя при Пешо, а адреса си да му дам и пияна няма да мога. Либидо нямам за повече от някой млад кубинец или ямайка веднъж годишно. Повечето ми връстнички в нови връзки прибраха много по-млади мъже. Финанси нас не ни интересуват вече. Не щем някой да ни пухти с ишиаса или да ни занимава с 80 и 90 годишните си родители.  

За 50 годишния Пешо са жени с деца, които търсят отдел "Финансово подпомагане".

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 00:01 от Nevena Virolan

# 262
  • София
Е ние говорим, ама не искат да ни чуят Laughing Аз съм на 36 и 50-годишен ми звучи ужасно стар.

# 263
  • Paris, France
И да не ти звучи стар си вече заета и обебена 🌞. Много сте малко жените на 30-40г в България спрямо мъжете на 45-50г и затова сте претенциозни. Добрата новина е, че и мъжете в тези възрасти намаляват 😻 Те го да го видят, та да се кротнат и старите ергени, и момите при майките!

# 264
  • София
Така е, вече съм извън играта Laughing

Но като гледам, жените до 55 имат повече избор във всяка една възрастова категория... За съжаление на мъжете, тази тенденция се обръща в нежелана за тях възраст Joy

# 265
  • Paris, France
И след 55г имат много избор, защото мнозинството 55, 60-80 годишни жени не щат да се занимават с мъже, независимо имали ли са или са нямали мъж и деца.

# 266
Изглежда, че съжденията се събират около старите моми и ергени, окъснели от капризи. Моят, а предполагам и доста други случаи не са точно "случая Пешо", а на прекратена след 20 г съвместен живот връзка и две деца. Хората като мен имат мислене, навици и разбирания много различни от тези на Пешо. Заедно с общите неща обаче има и индивидуалности - кой-какво предпочита, харесва и т.н., онова, което ни прави индивиди. Не съм привърженик на обобщенията и като ми се налага да го правя, не го правя с охота.

Познавам трима, които май се вписват в "стар ерген" - най-младия е 41, другите 46+. Двама не са имали никога сериозни връзки и не търсят жена, отдали са се на хобитата си. Третият (41) иска, ама май почва да му минава. Сещам се за 6 самотни жени - всичките нямат и не са имали сериозни връзки - на възраст 35-47: две типични "мъжемразки", една обратна (от малка), една обратна (от известно време и също мъжемразка), тежък интроверт и златотърсачка, която няма какво да предложи и почва да развива мъжемразие. Simple Smile

ПП: Външния вид невинаги отговаря на реалната възраст. Има млади мъже, които приличат на чичковци и има чичковци, които още минават за "момчета". Голямо значение има и кой-колко от детското е успял да съхрани, защото това дава много енергия и спонтанност. Да взема да сложа една  снимка, пък вие да прецените в коя категория попадам. Simple Smile

ПП: Какво ѝ е лошото на мусаката? Или на вечер "вкъщи", на дивана, с подходяща музика, щедро количество олио и разпускащ масаж? Най-обикновен уют. Какво поражда необходимостта тази ситуация да трябва да се приема като ежедневие? Ежедневие от 4 ч сън, 8 ч работа и 12 ч купон по-нормално ли звучи? Колко дни ще изкара човек така и как ще изглежда всяка сутрин? А какво пречи тези неща да се редуват в разумен порядък и да носят удоволствие и за двете страни?

# 267
  • София
На мен винаги ми е интересно да гледам снимки Joy

Иначе, аз така и не разбрах какво точно търсиш. То има отношение към това къде да го намериш. Другият важен въпрос е какво предлагаш. Годините и двете деца веднага ти ограничават опциите. Вероятно няма да искаш повече деца, това пък автоматично качва възрастта на жените, които биха имали интерес. Неангажираща връзка ли предлагаш, уикенд връзка ли (излизания, забавления заедно, но не съжителство), или домашен уют? Ако търсиш красива, ако търсиш по-млада, ако търсиш без деца, всичко това идва с насрещни очаквания от жената.

# 268
  • Out of the Mix
Лъвица, същите въпроси още в първия пост му зададох на човека.

Правилни наблюдения, Бънз, почваме да говорим по същество за проблемите и ситуацията.
А има и още куп други "обструкции".

В България под "стар ерген" се има масово предвид живеещият с мама, може и баба, която готви манджите всеки ден, бутат се в двустайката, запуснат, цигарките, кенчето, може и пластмасовата двулитровка, семките пред блока с другите "мизогинисти", клюкарещи, говорейки високо, залагащи в Ефбет и оплакващи се колко е лош животът в съчетание с всяка втора каква шаврантия е, сочейки я с пръст.

Има и космополити мъже, които не се обвързват току-така, абсолютно самостоятелни и независими от никого и нищо, наслаждават се на живота, добре им е и така, общуват с жени, излизат, съвсем адекватни и нормални.

Между другото, "заживяването" заедно дори да се "декларира", като желание и нагласа за развитие на връзка, не става от днес за утре, независимо от възрастта, както си мислят много хора, едва ли не давай юруш от 3-тата седмица чат, 4-тата среща, 2-я секс. Става от само себе си с времето, евентуално. Но човек, не живял с партньор, не откъснал пъпната връв на 30+ е "big no" поне за мен.
Но това си личи още от първата среща, второто общуване, а адектваните хора си казват кое какво и комуникацията върви гладко и безпроблемно.

# 269
Както и да го сучем, статистиката показва, че повечето връзки са в диапазона +-2 години разлика между половете.
Тъй че ориентирайте се в този диапазон.

Общи условия

Активация на акаунт