Къде да срещна своя човек?

• 17 155
  • 436
  •   1
Отговори
# 375
Хей, помогнете на жената да намери истинската си половинка. Стана ясно, че в тези сайтове за запознанства няма да я намери. Освен да намери мъж, с който да прави 1 път или няколко пъти секс и това е. Ако изобщо на мъжете в тези сайтове изобщо могат да правят и секс и само се хвалят. Да, срещала съм по такива сайтове честни мъже. Направо са ми писали, че не търсят сериозна връзка в момента и търсят приятни преживявания и доставяне на взаимно удоволствие от време на време. Винаги съм благодарила на такива мъже за честността и откровеността. Не ти губят изобщо времето и да те лъжат.

# 376

Защото никой не обича номера.
Искаш само секс, ще намериш правилните думи да обясниш на жената, че много я желаеш, но не си на етап обвързване или там каквото друга пречка има. Тя, ако истински те желае, ще те пожелае въпреки всичко. Ако ти откаже, продължавай натам, всичко друго е манипулация и лъжа.
Има такива честни мъже.
Като си говорим за честност - казвали ли сте (ти Елиф в частност) на мъж "Искам те ! " Wink
Да. Точно в обсъждания контекст - иска ме, но не докато смъртта ни раздели Wink И аз го искам, само че за дълго. За мен решението беше приемам това, което ми е предложено, защото го искам точно този мъж.
И други предложения за необвързващ секс съм имала, отказвала съм.

# 377
  • Обран бостан ;)
Да. Точно в обсъждания контекст - иска ме, но не докато смъртта ни раздели Wink И аз го искам, само че за дълго. За мен решението беше приемам това, което ми е предложено, защото го искам точно този мъж.
И други предложения за необвързващ секс съм имала, отказвала съм.

Май не се изразих ясно.

Получаваш покана и откровено му казваш

1. "Ще пием кафе, но за секс - забрави." (ако не го искаш)
или  
2. " Да не си губим времето, направо ела у нас."

Иначе казано - случвало ли се е да поемеш нещата в свои ръце.

п.п. Моля не ми развивай теориЙ Wink за това, как мъжа бил ловец и т.н. алабализми. Wink

# 378
  • Out of the Mix
Хей, помогнете на жената да намери истинската си половинка. Стана ясно, че в тези сайтове за запознанства няма да я намери. Освен да намери мъж, с който да прави 1 път или няколко пъти секс и това е. Ако изобщо на мъжете в тези сайтове изобщо могат да правят и секс и само се хвалят. Да, срещала съм по такива сайтове честни мъже. Направо са ми писали, че не търсят сериозна връзка в момента и търсят приятни преживявания и доставяне на взаимно удоволствие от време на време. Винаги съм благодарила на такива мъже за честността и откровеността. Не ти губят изобщо времето и да те лъжат.
Да се задържа, да общува и да чете навсякъде - онлайн, офлайн.
Няма по какъв друг начин да се помогне.
По-хубаво нещо от откровеността и честността няма.
Ти си си или такъв, или не си.
Голяма част от хората не искат да се обвързват в момента, и това не става от днес за утре.
Общуваш, излизаш, като се усетите с някого и искате, си лягате, вече какво ще стане след това, ежедневието показва, и от вас зависи.
На мен постоянно ми благодарят, аз по този начин отсявам също.

# 379
Да се задържа, да общува и да чете навсякъде - онлайн, офлайн.
Няма по какъв друг начин да се помогне.
По-хубаво нещо от откровеността и честността няма.
Ти си си или такъв, или не си.
Голяма част от хората не искат да се обвързват в момента, и това не става от днес за утре.
Общуваш, излизаш, като се усетите с някого и искате, си лягате, вече какво ще стане след това, ежедневието показва, и от вас зависи.
На мен постоянно ми благодарят, аз по този начин отсявам също.
Евала. Адекватен коментар.

# 380

или  

п.п. Моля не ми развивай теориЙ Wink за това, как мъжа бил ловец и т.н. алабализми. Wink
Баш думите от т.2 не съм казвала, но ако крайният резултат е същият брои ли се? Или точките се пишат на мъжа (само)?
Жените неслучайно сме "нежния пол". Изразни средства и действия носят по-друг почерк, а съдейки по моя опит, този почерк допада на мъжете.

# 381

Защото никой не обича номера.
Искаш само секс, ще намериш правилните думи да обясниш на жената, че много я желаеш, но не си на етап обвързване или там каквото друга пречка има. Тя, ако истински те желае, ще те пожелае въпреки всичко. Ако ти откаже, продължавай натам, всичко друго е манипулация и лъжа.
Има такива честни мъже.
Като си говорим за честност - казвали ли сте (ти Елиф в частност) на мъж "Искам те ! " Wink

Не съм Елиф и съм мъж, но на мен са ми казвали две момичета, говорим за първи път.
Сега на някои хора-вероятно и ти самия,   може да им се струва невероятно, но това е положението.

# 382
Аз не бих го нарекла невероятно. Директното заявяване е по-характерно за мъжете, но не е изцяло запазена територия. Моята чуденка е това какво решава, освен, че лъска мъжкото его. Везните ли накланя? Иначе не бихте се дали? Simple Smile))

# 383
  • София

Определено помога и носи бонус точки за крайното класиране Simple Smile

# 384
Ма, то състезание ли имало?! Laughing
Ех, мечти, мечти Simple Smile

# 385
Темата не е 'къде да намеря човек за секс', това е елементарно.
'Твоя човек' не се среща често, нито насила.
Ако още в началото на едни отношения усещаш, че е тегаво, неискрено или просто имаш 'едно на ум' - не е 'твоя човек'.
Ако ти е приятно, усещаш лекота и същото усеща отсрещния, е много вероятно да е "твой човек", но всичко трябва да върви непринудено и от само себе си, да се развива и обогатява във времето.
Почне ли единия да пренавива отношенията и да иска да вървят с коренно различно темпо от другия, пак не става.

# 386
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

или  

Баш думите от т.2 не съм казвала, но ако крайният резултат е същият брои ли се? Или точките се пишат на мъжа (само)?
Жените неслучайно сме "нежния пол". Изразни средства и действия носят по-друг почерк, а съдейки по моя опит, този почерк допада на мъжете.
Не, не се брои.

Като казваш "бъди откровен" смятам, че трябва да говориш от собствен опит, а не да експериментираш на чужд гръб.
Казах го - бил съм директен. Не помага, даже вреди "как може да ми говориш така. Аз да не съм к*ва" и т.н.

Казваш "ако една жена е решила ще го направи" - ОК съгласен, ама мисли не мога да чета, а вашите изразни средства са толкова двусмислени, че винаги можеш да се отметнеш, че не това си имала в предвид.
Отказът никога не е приятен за предлагащия. Веднъж, може и да е като студен душ, но ако се подредят няколко студени душа един след друг, вече минава в друга категория.

Са ше се почне - мъж си, стига мрънка. Не мрънкам, обяснявам. Няма да го разберете на 100% ама да го кажа. Wink

# 387
Като казваш "бъди откровен" смятам, че трябва да говориш от собствен опит, а не да експериментираш на чужд гръб.
Казах го - бил съм директен. Не помага, даже вреди "как може да ми говориш така. Аз да не съм к*ва" и т.н.
Ха-ха, това е явно защото не си богат и красив.
По принцип и аз мислех като тебе, ама вчера ми отвориха очите в съседната тема, че за много богатите и красивите било различно:
Крис, да ти призная, напоседък виждам с очите си трагични /от моя гледна точка/ картинки.
Комуникация с мъж- красив, висок, хубав, средна възраст, много богат, който и на вечеря и кафе не ги кани- казва или идваш за секс, или не ме занимавай повече.
И какво следва- тя е възмутена десет минути. Десет минути. Обяснения от сорта- ама как може, ти за какъв се мислиш, мен за каква ме мислиш и все в този дух. Броиш десет минути.
После казва добре, идвам.

# 388
  • Out of the Mix
И накрая се получава "Fifty Shades of Grey".
Понеже на "вървежния" му е писнало от "домогвачки", се хваща сериозно, или поне му "взима акъла" "средностатистическо" момиче, с което иска "нещо повече".
Въпросът е всеки да си "изиграе" ходовете и "козовете", за да просъществуват.
Сексът си е секс, романтиката си е романтика, то е до натюрел.

# 389
  • Обран бостан ;)
Жените по принцип не мислят нито ден напред Ревоук.
Смятат, че ще ударят кьоравото, а ги удря дебелия. Wink 

Скрит текст:
Ха-ха, това е явно защото не си богат и красив.
По принцип и аз мислех като тебе, ама вчера ми отвориха очите в съседната тема, че за много богатите и красивите било различно:
Скрит текст:
Крис, да ти призная, напоседък виждам с очите си трагични /от моя гледна точка/ картинки.
Комуникация с мъж- красив, висок, хубав, средна възраст, много богат, който и на вечеря и кафе не ги кани- казва или идваш за секс, или не ме занимавай повече.
И какво следва- тя е възмутена десет минути. Десет минути. Обяснения от сорта- ама как може, ти за какъв се мислиш, мен за каква ме мислиш и все в този дух. Броиш десет минути.
После казва добре, идвам.

Не съм да Wink
Интаресно въпросната потребителка какво прави в подобни заведения и сайтове.

п.п. В тази тема умишлено не влизам - лоши спомени.

Общи условия

Активация на акаунт