Къде да срещна своя човек?

• 17 153
  • 436
  •   1
Отговори
# 420
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
В моя балон мъжете около 50 г са с жени в диапазон 40-55, не прибират бездомни и безпарични, събират се на база общи ценности, разбирания, интереси, работят, пътуват, имат хобита, грижат се един за друг и за децата от двете страни. 100% нормалност.

Брей, добре казано. Кратко и със стойност. Без насила изсмукани възможни (не)вероятности, ей така да става сеир. Забавляват ме антидедуктивната мисъл и евтина провокация тъдява. За да стане още по-забавно и да поизтупам темата качвам снимка, както рекох, че ще направя.

На колко години е човекът на снимката?

15:37 Wink

# 421
40-45, тези даващи над 50 чак да ми странни.

# 422
Скрит текст:
В моя балон мъжете около 50 г са с жени в диапазон 40-55, не прибират бездомни и безпарични, събират се на база общи ценности, разбирания, интереси, работят, пътуват, имат хобита, грижат се един за друг и за децата от двете страни. 100% нормалност.

Брей, добре казано. Кратко и със стойност. Без насила изсмукани възможни (не)вероятности, ей така да става сеир. Забавляват ме антидедуктивната мисъл и евтина провокация тъдява. За да стане още по-забавно и да поизтупам темата качвам снимка, както рекох, че ще направя.

Тоест 52?

40-45, тези даващи над 50 чак да ми странни.
Ама, обърни внимание на детайлите, де.

Бънз ни бъзна и отлетя Simple Smile
Някой друг със снимка-гатанка?

# 423
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Тоест 52?

Ц. Не. Толкова показва часовника му. Trollface

# 424
Около петдесетте.

# 425
Мисля, че е време за отговор. Така не е интересно. И кво печелим, ако сме познали?

Пп. И на мен ще ми е интересно да познавам и за други хора. Много обичам онова предаване за възрастта. Бих се качила, ама тука всички знаят на колко съм и няма да е интересно.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:49 от maiathebee

# 426
  • Обран бостан ;)
Питай колко КГ си Wink

# 427
И верният отговор е ....
На 50 ми е малко трудно да си пусна пердето за разни неща, пък и ми харесва да поддържам някои “старомодни“ черти, които рядко забелязвам напоследък. От отваряне на врата, през обикновения въпрос “мога ли с нещо да помогна“, до подаване на ръка – физически и ментално.

# 428
Ииееее познах!
Чакам да разбера какво спечелих!

И това съм го писала не веднъж.

# 429
Навсякъде дори и в мазето. Трябва да излизаш по-често и да обуваш активно. Изполвай социалните мрежи също. Има варианти.

# 430
Аз в една друга тема се оплаках ама авторката пък може да го ползва като иска запознанства.
Пусни някаква обява в тематична група във фейса и си напиши телефонния номер. Само за няколко часа /преди да си изтрия тела/ ми звъняха няколко човека не за обявата ми....

# 431
Ако не си била сложила снимка, хич не е за хвалба.

# 432
На кое снимка? Имаше си снимки и описание на това, което продавам.
Иначе аз си имам снимки на профила като всеки човек.
И къде е хвалбата.. аз бях в потрес от простотията, ама все пак нали авторката искала запознанства.... Та давам идеи

# 433
.. аз бях в потрес от простотията, ама все пак нали авторката искала запознанства.... Та давам идеи
Joy Joy Joy

# 434
  • Paris, France
Аз затова като слагам обява с телефон, пиша да търсят Иван, Драган, Джон или Ахмед. Имам си отделен телефон за такива цели. Включваме го като чакаме пратка и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт