Къде да срещна своя човек?

• 17 149
  • 436
  •   1
Отговори
# 405
  • Обран бостан ;)
СТОЙНОСТНИ ХОРА ТЪРСЯ. А там няма. Там са много зле. Нямам вече.никакви профили по такива сайтове. И няма да си направя.вече. Повече.не отговарям по тази тема. Пишете си. Отписвам се.
Добавка: Дайде адекватви съвети на авторката. Не пълнете темата с вашите дискусии.

Хвани се на работа в по-голяма фирма и се научи да разпознаваш стойността.

# 406
Скрит текст:
Скрит текст:
Получаваш покана и откровено му казваш

1. "Ще пием кафе, но за секс - забрави." (ако не го искаш)
или  
2. " Да не си губим времето, направо ела у нас."

Иначе казано - случвало ли се е да поемеш нещата в свои ръце.

п.п. Моля не ми развивай теориЙ Wink за това, как мъжа бил ловец и т.н. алабализми. Wink
Баш думите от т.2 не съм казвала, но ако крайният резултат е същият брои ли се? Или точките се пишат на мъжа (само)?
Жените неслучайно сме "нежния пол". Изразни средства и действия носят по-друг почерк, а съдейки по моя опит, този почерк допада на мъжете.
Не, не се брои.

Като казваш "бъди откровен" смятам, че трябва да говориш от собствен опит, а не да експериментираш на чужд гръб.
Казах го - бил съм директен. Не помага, даже вреди "как може да ми говориш така. Аз да не съм к*ва" и т.н.

Казваш "ако една жена е решила ще го направи" - ОК съгласен, ама мисли не мога да чета, а вашите изразни средства са толкова двусмислени, че винаги можеш да се отметнеш, че не това си имала в предвид.
Скрит текст:

Отказът никога не е приятен за предлагащия. Веднъж, може и да е като студен душ, но ако се подредят няколко студени душа един след друг, вече минава в друга категория.

Са ше се почне - мъж си, стига мрънка. Не мрънкам, обяснявам. Няма да го разберете на 100% ама да го кажа. Wink
Какво съм експериментирала не разбрах, ма карай.
По същество: попрочетох инфлуенсната от друга тема що е то hook up, на нашенски: неангажиращ секс. Та, във всички чужди източници  подчертаваха това, което и аз писах преди няколко страници: мъжът не трябва да подвежда жената, че иска връзка, за да получи секс.
Бил си директен, ама как точно? То и в директността има нюанси. Защо са успешни т.нар. женкари? Умеят да говорят езика на жените. Помисли над това, Бънди, преди да го отхвърлиш с лека ръка.
Кои изразни средства са подвеждащи? Закачливият поглед? Флирта? Скъсената дистанция? Докосванията? Няма да кажа, че всичко това е 100%-ва гаранция за секс, (знае ли човек какво може да се обърка до леглото - я си предложил да си поделите сметката, я си я завел в някой ергенски бардак, Sweat Smile ), но е доста висока вероятността.
Отмятанките са част от човешката природа, отмятат се жени, отмятат се мъже, няма как да го контролираш. Във властта ти е само да подбираш с какви хора да общуваш, вкл. да правиш секс.

# 407
  • Out of the Mix
Елиф, това което описваш е "пътят", а ако докато го извървяват двамата няма химия и "не става", не са един за друг. Simple Smile

# 408
  • Обран бостан ;)
Накратко:

Е: мъжът не трябва да подвежда жената, че иска връзка, за да получи секс.
А: Пак го казвам - подхода "искам само секс" ми гарантира 0% успех.

Е: Бил си директен, ама как точно? То и в директността има нюанси. Защо са успешни т.нар. женкари? Умеят да говорят езика на жените. Помисли над това, Бънди, преди да го отхвърлиш с лека ръка.
А: Женкарите, които познавам са надменни, груби и бзпардонни. Ако това е езика на жените - не го владея, нито пък искам.

Е: Кои изразни средства са подвеждащи? Закачливият поглед? Флирта? Скъсената дистанция? Докосванията? Няма да кажа, че всичко това е 100%-ва гаранция за секс ..
А: За да получи 100% секс една жена просто трябва да отиде на среща и да каже, че и се иска. Wink

# 409
  • Out of the Mix
Бънде, през годините всякакъв съм бил, всичко ми се е случвало с всякакви.
Истината е, че както се държиш, такива и привличаш.
Безпардонен, такава ще ти се лепи, умерен подход, кръгозорът е по-широк.
Най-добре да си си себе си, всичко да е умерено и спокойно.
Ако разбираш психологията, реагираш проактивно, по-добре за теб, защото не си губиш излишно времето, по-добре се "разчитате" един друг, комуникацията би била гладка.

# 410
Ами, Бънди, явно всеки си коментира от неговата камбанария, та няма смисъл да окупираме темата. Но бих повторила съвета си за подбор на средата, защото груби, безпардонни и какви бяха още, не до леглото, до широкия ми кръг познати нямат шанс.

# 411

В моя балон мъжете около 50 г са с жени в диапазон 40-55, не прибират бездомни и безпарични, събират се на база общи ценности, разбирания, интереси, работят, пътуват, имат хобита, грижат се един за друг и за децата от двете страни. 100% нормалност.
[/quote]

Брей, добре казано. Кратко и със стойност. Без насила изсмукани възможни (не)вероятности, ей така да става сеир. Забавляват ме антидедуктивната мисъл и евтина провокация тъдява. За да стане още по-забавно и да поизтупам темата качвам снимка, както рекох, че ще направя.

На колко години е човекът на снимката?

# 412
На 50..? +/- 2г
Много съм добра в онова предаване за познаване на възраст Wink
Познах ли?

# 413
  • над кукувичето гнездо
38-42, но се опитва да го играе 35.
Скрит текст:
Суитшърът му е неподходящ размер, което малко вдетинява.

# 414
# 415
45-50, съдейки по назолабиалните.

# 416
  • Paris, France
45-50, съдейки по назолабиалните.

55-60 заради тях, че моят мъж на 56г няма, но зависи и от костна структура.

# 417
Залагам на 45.
И отговорът е ,----?

# 418
  • София
Ей, съсипахте го човека Laughing Попринцип е трудно да се съди по снимка, добрата светлина може да скрие много признаци на старостта. Например тук ми се струва, че може би има бръчки по челото, но светлината и отдалечеността не позволяват да се види със сигурност.

Аз бих заложила или на преждевременно състарен под 40, или на изглеждащ на възрастта си около 45. Ако е на 50+, бих казала, че е добре за възрастта си, стига на живо да съвпада напълно със снимката.

# 419
Чакаме верния отговор

Общи условия

Активация на акаунт