Отговори
# 135
3ти сезон ще се върне Пельо бременна с тризнаци 😂😂😂
Да не бъде!

Много ми се иска да видя любовта на Сейфер в 3ти сезон
2 сезона стига с драми, разбрахме че сериала не е романтичен но е време е за малко любов Simple Smile

Абе какво пиша и аз… пак ще са пълни измишльотини и 3ти сезон… Ако излгедаме финала ще е добре 😁😁😁
Издръжливи сме на психопатия

# 136
С рейтинг 7 няма как да няма трети сезон друг е проблема.

21 Simple Smile

# 137
Някой казват че само бебето ще умре, други че и Пелин..
на кой да вярваш??

# 138
Диди , благодаря за прекрасната тема !
 Та какво чета , Сейран ще спасява Пело ?!  Те голяма самарянка ще я изкарат .  Все пишехме за голямото сърце на Ферит , сега е ред на Сейран. Ако не е бебо/надявам се заради него да е склонила/  , бих я оплюла яко , ама... Тя като спасителен отряд  , спасява Орхан , сега и Пело е на ред, после и Ифа може да и` падне на колене за нещо. Нея кой ще я спасява обаче ? По -точно, нея я спасяваха "дишайки" , когато имаше най-голяма нужда от Феро. /след хапчетата/. То бива да я изкарват добра , ама това граничи с глупост нейното. Що да не опропастят и нейния образ ?!

И понеже си падам много по сентенции и разни там мисли  , ще  напиша само :

"Ако с добро накажеш враговете, с какво ще наградиш приятелите си?    Конфуций

И пети сезон да има , ще мрънкам и пак ще гледам ,само заради сладурите.

# 139
Някой казват че само бебето ще умре, други че и Пелин..
на кой да вярваш??
На очите си да ти кажа най-сигурно е.

# 140
За 3 сезон/ още 60 епизода / ще трябва да ги женят за други .
За да остане името Ялъ чапкъни  в заглавието ще трябва да се снима  в същото имение на Босфора.
Стаята на Ферит и  достъпа по покрива ..... вероятно ще са и те в  сценария и  3 сезон

Видях статия ,че имат рекорд за Турция  за  най-скъпо продадени епизоди
по 700 000 $ Х40 еп. Х 100 клиента са 2.800 000 000 $  биха получили за 3 сезон
 Дори  само за 35% договорени  продажби  в аванс ,това са   1 милиард $
Ще има 3 сезон  с реален сценарий и няма  да ги е грижа за рейтинг
  в Турция/с очаквания    сценария  да е за "Пепеляшка"/
Надявам се Афра и Мерт са договорили  добри пари за него,заслужават

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 22:08 от seungri

# 141
Аз ще се радвам да гледаме перипетиите на тези сладури и в 3 сезон. Мога да ги гледам до безспир. Тогава би трябвало да има и малко Сейферче да завъртят нещата и около него.

# 142
Само ще ви кажа че историята Ферит да Сейран ще остане винаги,ама винаги. Дали разделени,дали заедно Ферит и Сейран винаги

# 143
  • София
Мисля, че Афра и Мерт няма да имат против да подпишат за трети сезон. Аз също нямам против да ги гледам, дано е по-интересен от втори, че сега е....

# 144
Божеее колко са сладкии не мога да им се нагледам 😄😍😍😍
Мертоооо 😍😍😍
https://vm.tiktok.com/ZGekwvK4E/

# 145
Мисля, че Афра и Мерт няма да имат против да подпишат за трети сезон. Аз също нямам против да ги гледам, дано е по-интересен от втори, че сега е....
Аз Мистери си мисля,че те не са безчувствени,те знаят какво снимат и какво правят,Шнура трябва на колене да им пада за трети сезон. Така че ,ще поседим па ще видим

# 146
Влезнах сега в Т и
Скрит текст:
чета, че оная искала да напуска сериала и щяла и тя да умира? Вярно ли е? Казвайте добрите новини, де JoyJoyJoy

Как я гледа само 😍
Скрит текст:
Щяла да изгуби много кръв,Ферит давал теста на Сейран да го отвори и точно когато го отваряла оная щяла да ги извика и да им разкаже всичко и така щяла да умре.И Зерин щяла да разкаже на Сейран за оная прислужницата и дъщеря и.

# 147
Не ми се вярва Пелин така лесно да напусне сериала.

# 148
И аз мисля , че ще подпишат за трети сезон. И защо не ?! Това е професията им. Сигурно са наясно , че следващото им дизи може  изобщо да не оцелее. Виждате какво се случва - 5-6  епизода и финито.  А пък и много от сценариите куцат. Каква е гаранцията, че ще попаднат на нещо по-смислено. Феновете ги обичат,  в тези им роли. Качиха се на върха с "Рибарче". При такъв рейт ще е глупост да напуснат. Утвърдени  имена не могат да спасят дизитата си. Само си мисля ,че за тези " неща" , които играят , трябва да си вдигнат цената. Онур да не се прави на ощипан , ами да им плати достойно , защото  всички са наясно , че продажбите  са супер и заслугата е на АфРам.

ПП  Честно да ви кажа , чак не мога да повярвам , че  Пело няма да ми се мярка на екрана. Толкова ни я натрапиха , вечното присъствие. Тя от Босфора излезе , че в  дизито  ли няма да остане още.

# 149
  • София
Ками, на абсолютно същото мнение съм. Всяка седмица спират някой сериал на 4-ти или максимум 8-ми епизод. Защо да си отказват сигурен проект с голям фендом. Ще си вдигнат заплатите за трети сезон. А и като двойка, ако всичко им е наред, защо да сменят партньора.

Общи условия

Активация на акаунт