Отговори
# 300
  • Бургас
Не казаха ли накрая, че майката и детето са в критично състояние..
Може да се наложи да избират между майката и детето....В такива ситуации само лекарите вземат решение и то е в полза на майката!
Е не мога....тая ще си я влачим до края, че и в трети сигурно ще влезе..Head Band

# 301
Не казаха ли накрая, че майката и детето са в критично състояние..
Може да се наложи да избират между майката и детето....В такива ситуации само лекарите вземат решение и то е в полза на майката!
Е не мога....тая ще си я влачим до края, че и в трети сигурно ще влезе..Head Band

Разбира се… няма как без Пельо да има Рибарче …… 🙂🫤🫤🫤

# 302
И защо Ферит продължава да изразява подобно отношение към Пелин
и то пред останалите . Още не е сигурен за бащинството, усъмни се и пак
се връзва на лъжите на хамсията.
Той си вярва, че детето е негово.

# 303
Сега тъпото е , че Ферит ще чувства вина .Пак ще се заметат всички простотии на Пельо и язък за съспенса.Една пикла направи всички на маймуни , та и ще плачат за нея , ай сиктир!
Пожелавам им много нисък рейтинг.Писна ми да я гледам тая.Не ми е интересна тя и слонската й бременност , та мак и “рано “ щяла да роди.Егати сценаристи и режисьори си мислят , че ние не притежаваме базови познания и логика! Направо ме вбесиха!

# 304
Накрая ми стана много смешно. Новият спасява Ферит и ситуацията, Сейран с двамата мъже отива да придружава Ферит, че Пелин ще ражда. Голяма каша, но пък всеки се спуска да спасява някого.
Вече на глас се смея като видях как "цялото кралско войнство " е в болницата.

# 305
Половината Истанбул в болницата  да им гледа резила с Пелин .
А иначе Чапкънов е много по правилата ...на Сейран държи сметка с кого говори , от Пелин чака титлата "БАБА"и на улицата  почти пред припадък  излезе от "строя"  Насади се и с Невра с този заем....
Интересно , ако Пелин и бебо оцелеят Сейран като каква ще остане в живота  му ?!?!?!

# 306
  • Бургас
Направо ми се драйфа Triumph от "страдащите" физиономии - то наследник на Краля като че ще се ражда Rage
само Шанлъто липсват...Вече загубих интерес  и към фрага....Сигурно ще е от всичко, което "изтече" - бебето ще умре,  Дъртия ще го обяви за Корхан и страданието ще премине по сходна схема със смърта на Фуат, което ще доведе до сдобряването на СейФер и поредния халвет. Нали Сейран е добра и до тогава "избелена" пак ще жертва новото познанство - язък!

# 307
В ужас съм от Пелин...и от фрага

# 308
Нещо много къс е този фраг и почти нищо смислено няма Anguished

https://youtu.be/0taNfSnFcI0?si=Lm9kXipt1ivfuC55

# 309
Драмата продължава и следващата седмица Grinning

# 310
Много интересна серия беше 57-ма! С удоволствие я гледах! 😃 Де да бяха винаги така. Чакам 58-ма, очаквам и тя да е хубава.💥

# 311
Драмата продължава и следващата седмица Grinning

Предстои ни кахърна серия Mask

# 312
Какво казва Абидин на Сейран и Ферит?

# 313
Без значение на кого е бебето, не е ли нормално Ферит да реагира така, чувайки това ? Той беше приел, че е бащата, за един ден няма как да се изключи от тази мисъл. Отделно, Пелин не е някоя, с която е спал веднъж случайно, бил е с нея 3 години, отношенията им продължиха и след брака, макар да обича Сейран, той е човек, как да загърби всичко? Реакцията и подкрепата на Сейран също ми се вижда логична, не знам..

# 314
Какво казва Абидин на Сейран и Ферит?

Викат семейството да се събере.

Общи условия

Активация на акаунт