Отговори
# 465
  • София
Скрит текст:
От сторито на Афра в инстаграм! 😜

Скрит текст:
Само на мен ли ми изглежда бременна?
Аууу, сакън! Ей сега ще пристигнат специалистите, за да ти обяснят, че заради рейтинга е забременяла. Пред ПР-а спирачки няма. И дете зорлем ще отгледат, ама Чапкъна трябва да върви. По договор е. Smiley

Гледах само отделни моменти от последната серия. Следващите 2-3 серии ще ги пропусна заради задаващата се драма.

# 466
В очакване на вторият халвет

https://twitter.com/i/status/1756939661308498161

# 467
Хубаво филмче бешеее.....
Мерт по- слабичък ми допада повече.

Снимката с чичо много ме рядва, голям чешит е актьора .

# 468
Той просто си свива цигарка и даже не позира..
Рамоооо толкова си харизматичен,горещ, секси и красив дори когато нищо не правиш и просто си седиш ето така 😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍
 Нещото, което най-много ме привлича в Рамо са ръцете му… след това са другите работи.. 😄😄

А тук ми направи впечатление как бързо влиза в ролята си и от хубавата си усмивка застана серизоно за 1 секунда.. талант просто 🧸
https://vm.tiktok.com/ZGeB3r9PX/

# 469
# 470
Добро утро, прекрасни момичета! ☕🍰

# 471
Гюнайдън Kissing Heart

Кирилова, веднага ми заприлича и на мен на испанския Stuck Out Tongue Winking Eye

Първия трейлър на Чапкъна беше вълшебен Heart Eyes Влюбих се в него от пръв поглед Heart

# 472
Днес е световен ден на целувката

https://twitter.com/cieldenuitss/status/1634300359144357891/video/1

# 473
Момичето искаше снимка с Мерт, но охраната не позволил и момичето почнало да плаче 😁
Мерт хванал телефона и се снимал с нея
Забелязала съм, че Рамо винаги взима телефоните на феновете си и се снима.. 😁
Ами Мечо си е 🧸😍

# 474
  • София
От вчера си мисля, кой ли поръча Орхан. Знам, че се дискутира веднага след серията, но аз понеже малко по-късно я гледах със субтитри.... Та възможно е да са Йокеш, Халис и Animal Horse
По принцип най-много клоня към бездарна 2, защото така ще могат да я изгонят от сериала по всяко време (аз приех, че ако наистина махнат Буче, тази остава).
Имаше нещо в разговора на Халис Ага с Ферит. Останах с усещането, че той е разбрал за плановете на Орхан и е абсолютно възможно да е намесен. Много жестоко звучи, но знам ли...

Щом е денят на целувката Heart Eyes

# 475
Аз си мисля между Невра и Океш ага ,и Кязъм

# 476
Кязъм не е замесен, той каза на Оккеш, че спират. Нали ще стават сватанаци, обещал на Сейран... Grinning

Ох, откъм целувки сме много богати Heart Eyes Мистери, artık fakir değiliz Stuck Out Tongue Winking Eye

Пак снимат многострадалната Геновева Rolling Eyes

И двете състояния на Ферит Корхан Grinning

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 12:18 от Еванджелин

# 477
Колко дни ще снимат в тази болница???
То не стига слонска бременност ами сега и 1000 дена в болницата ще стои..
пак ще се прави на жертва пред Ферит.. с физиономията ѝ на гладно теленце 😂

# 478
  • София

Ох, откъм целувки сме много богати Heart Eyes Мистери, artık fakir değiliz Stuck Out Tongue Winking Eye

HeartHeartHeartHeartHeart

Относно болницата, както Ураз писа, слоновете раждат в 22 месец, та 15-ти си е бая преждевременно Joy

# 479
За мен баш Оккеш "ага" поръча случката с Орхан в затвора. Физиономията му в еп.57, когато Сейран отиде при тях да каже, че е съгласна да излезе с Акън и съответно когато Казъм каза, че нищо няма да правят на Орхан заради обещанието към Сейран, беше повече от ясна. Дори Казъм да не е искал подобно нападание/натопяване на Орхан, то старият му приятел явно иска. 😃

Да са живи и здрави, и хубаво да отпразнуват световният ден на целувката. 😏

Общи условия

Активация на акаунт