Отговори
# 495
Сторито на Ураз от "скрий ме" ,"Афра и Мерт наистина ли се събраха" 😃

# 496
Ками, право в десятката!
Пък и какъв женкар е Ферит? От две години е с две жени и с двете не спи и все реве...бебе незнайно как се появи, пък женкар бил 🤷‍♀️. Нека ни покажат истинския женкар, да раздвижат малко.... само анакондата да не го глътне 😂🤣😂😂
Здравейте,  момичета ! Чета за Буче и си мисля , с какво биха ни изненадали с нейния персонаж - с нищо ! Според мен тук ще е надцакване на мениджъри - коя от двете да остане , Пело  или Невра. Едната така или  иначе ще е аут скоро. Ако остане Пело , ще си тъпчем в същия коловоз още един цял сезон. Това означава , паралели , паралели ,  едни и същи герои и ситуации. Мисля , че феновете няма да понесат това.  Дизито ще замине в архивите. С участието на Невра, ще се  промени целия ход на историята - нови ситуации , различни мотиви /отмъщение/.
Не че Невра много ми харесва /актираса/ , но и не искам да гледам повече  Буче , писна мии !
Ако пък е имала нещо общо с Акън , ето ти още една сюжетна линия - естествено ако решат да я развият , защото знаем , колко неща потънаха в нищото.
Гледанията на откъса на Сейран и Акън , мина вече 1 млн. Това е знак , че това ново лице се приема добре. Знам , че няма да оставят Сейран на Акън , но искам да гледам едно хууубаво ухажване от негова страна. Тя го заслужава. Малко цветя , малко шоколад , малко заведения, малко от "бонбонения"период , както се казва - това което Феро не `и предложи. Пък тя нека си обича Феро.Просто искам да види и другата страна на нещата. После пак ще я метнат в имението и ще спасява някой Корхан / Халис, Ифа, Нюкет , не са си минали по реда/. Че ще има сълзи ,то е ясно , ама нека да има и малко глътка въздух за това момиче.

# 497
Оф сега попаднах пак на този клип дето питат Мерт Я. за Афра

И си задавам въпроса как пък един път не го попитаха защо се разделиха с тази Дилан
А само за Афра го питат
А пък Афра я питат за Рамо и изобщо не се интересуват за принтера 😂😂😂

# 498
Прекрасна

# 499
Довечера ще има фрагче ✌

# 500
Емрулах, обещава нещо красиво ❤❤❤

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 17:45 от BELL-

# 501
Довечера ще има фрагче ✌
Добра  новина!

# 502
❤❤❤

От днес
Скрит текст:
Сейран ще прекарва много време с Акън и Ферит ще ревнува много 😁

https://x.com/fan_mrd_as/status/1757431432438272009?s=46

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 18:02 от Kirilovaa98

# 503
  • София
Малко ПР

# 504
# 505
# 506
И още Simple Smile Феро пак ще изпада в нервни кризи

https://x.com/fan_mrd_as/status/1757431432438272009?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 507
  • София
Ох, още са в тази болница! Мерт пак облечен с това черно манто. Направо ми призлява от черни краски и емоции. Дано ни спестят подробности около Пелиновата драма, на бебето, на майката на Пелин, на Ферит и всички до 9-то коляно.

Ама новият наистина много добре стои до Сейран. Е, не като Ферит, ама чак се чудя, че ми харесва.

# 508
Ако  не беше Мерт в ролята на Ферит , веднага бих го дала завинаги на  Пело. Сейран и Акън  стоят мноого добре  един до друг. Кой знае какав гадина ще излезе и той  ама.... поне засега ми харесва. Визуално са  6 точки.

Много ми липсват забавните им моменти от първи сезон. Придаваха някаква свежест и предизвикваха усмивки на фона на всичкото "черно"

# 509
  • София
Ако  не беше Мерт в ролята на Ферит , веднага бих го дала завинаги на  Пело. Сейран и Акън  стоят мноого добре  един до друг. Кой знае какав гадина ще излезе и той  ама.... поне засега ми харесва. Визуално са  6 точки.
Мммм, съсипаха му доста образа на Ферит, но все пак показва любов към Сейран по негов си начин и когато той реши. Новият определено има харизма, а и изглежда по-улегнал от Ферит. Така си представях аз дразнителя на Ферит. Жалко, че не можаха досега да намерят достоен дразнител на Сейран. Пело иди-дойди, ама на тази Невра не можаха да доизмислят нещо образа, а и самата актриса не стои добре до Мерт.

Общи условия

Активация на акаунт