Отговори
# 510
# 511
Ако  не беше Мерт в ролята на Ферит , веднага бих го дала завинаги на  Пело. Сейран и Акън  стоят мноого добре  един до друг. Кой знае какав гадина ще излезе и той  ама.... поне засега ми харесва. Визуално са  6 точки.
Мммм, съсипаха му доста образа на Ферит, но все пак показва любов към Сейран по негов си начин и когато той реши. Новият определено има харизма, а и изглежда по-улегнал от Ферит. Така си представях аз дразнителя на Ферит. Жалко, че не можаха досега да намерят достоен дразнител на Сейран. Пело иди-дойди, ама на тази Невра не можаха да доизмислят нещо образа, а и самата актриса не стои добре до Мерт.

Оооо Пело си я дразнеше яко. Ня моменти изпадаше в истерии заради нея. Тя беше 80% причината за скандалите им. И това ако не е дразнител. Друг е въпроса , че Феро нищо не направи да разреши проблема.Сега искам да гледам обратното.
Невра са оказа "слаба ракия". Такава я написаха. И тази отворена уста , да го глътне , съвсем оплеска работата.
Въпреки всичко ,Феро не се отнесе добре с нея. Когато му даде парите , беше много щастлив , а после не вдига телефона. Подаръци изпраща ,чрез трети лица. Не е много джентълменско , да не говорим за "чапкънско".

# 512
  • София
Цитат
Сега искам да гледам обратното.
И аз.

Цитат
Въпреки всичко ,Феро не се отнесе добре с нея.
Абсолютно. Мисля, че спрямо нея наистина не постъпи мъжки.

# 513
Дано и се отвори парашута за друго дизи !

# 514
Афито е номер 1 ❤

# 515
Ама, какво толкова снимат в болницата при тази хамсия не ми е ясно.
Ферит го застреляха, оперираха и за половин серия започна да "налита" на Сейран,
а тук  вече 15 епизода мътим слончето и още 5 ще го раждаме. То не бяха викове, води,
припадъци, сълзи, подсмърчане и тичане с 200 към родилното.
Такова обгрижване и внимание на една метреса сигурно друг път не е оказвано на никоя.
А, репченето и размяната на юмруци на двамата бащи пък съвсем е смешно и излишно. Как
настървено се бореха на кого да е бебето, сякаш го раждаше богиня, а не една обикновена лека жена,
която не знае кога и от кой мъж е заченала "златната рожба".
Много ще ми е интересно, ако се окаже, че детето не е нито от Ферит, нито от Сертер, а от някой друг.
Този вариант ще ми хареса най много, но едва ли ще направят това сценаристите на любимата си Пело.

# 516
Не мога да разбера, това са въпроси към него ли? Защо ги е публикувал?
Сторито на Ураз от "скрий ме" ,"Афра и Мерт наистина ли се събраха" 😃

# 517
Сигурно като се е хвърлила в Босфора тогава е станала бременна от някой кит 😂😂😂

# 518
       Дано Акън да направи подобен жест за Сейран като червения балон сърце, но Ферит да види и да се "светне". И какви ли бижута ще рисува Ферит тогава - змии и гущери. Simple Smile / не че няма хубави брошки такива Simple Smile /

# 519
Дано и се отвори парашута за друго дизи !

Хубаво момиче, ама такива има много в Турция. Наистина не знам, кой ще се престраши да я вземе, като досега повечето от коментарите, които чета по цял свят, защото членувам в групи от много държави са супер отрицателни, не само за образа, повечето са за играта й. Той човекът си го знае, затова драпа така.

# 520
# 521
Не се радвай, ще възкръсне 😂
Само да не се окаже, че Сертер и Ферит са братя с този тест за бащинство....

# 522
Може ли някой да го преведе ! Благодаря предварително 😊

# 523
Ауу какъв финал 😏 Ще оцелее със сигурност Пелоджум, дано не уморят бебето, че не е готино..
Аз така и не мога да проумея Суна какво ахка какво се кокори, като тя много добре знае колко много се обичат двамата, какво си мисли?! Откачалка. СЦ трябваше да я пишат опора на сестра си, а то какво става…
Чакайте пак да си го пусна фрага 🤣🤣🥰🥰

# 524
Най-много да не е тяхно бебето хахахах,не аз не се радвам за Пелин дори ми е все тая. Ясно ми е ,че може дори да възкръсне .Сценаристите трябва да работят между Сейран и Ферит. Не да наблягат само на Пелин. Орхан милия ще го уморят в панделата,аз все още си мисля че Океш стои зад всичко,в краен случай Невра

Общи условия

Активация на акаунт