Отговори
# 525
Бирсена писала ли е, че тая ще мре? Иначе не вярвам.
Много  Ви се моля, слагайте я тая в скрит текст.

# 526
Най-много да не е тяхно бебето хахахах,не аз не се радвам за Пелин дори ми е все тая. Ясно ми е ,че може дори да възкръсне .Сценаристите трябва да работят между Сейран и Ферит. Не да наблягат само на Пелин. Орхан милия ще го уморят в панделата,аз все още си мисля че Океш стои зад всичко,в краен случай Невра
Аз не мисля, че е Океш, така го загатнаха, че се смее във фрага амааа съм по склонна да вярвам, че е баща му или Нивеята..тя пък колко ми е не приятна..визуално даже от Пело по - гадна..

# 527
Може ли някой да го преведе ! Благодаря предварително 😊

Да, някой превод?

# 528
# 529
Абеее то няма какво да се превежда толкова.
Феро вика на дядо си, че Пелин може да умре. Да бъдела тя добре, това му стигало, вярвал й.
Дядото му вика, щото бил глупак Grinning
Феро нямало да се учи от дядо си как да бъде баща, не се бил погрижил за собствения си син.
Дъртия иска да направят тест, да видят от кого е детето, а той обещава да изкара Орхан от затвора.
Сертер казва, че бебето умряло, Ферит го бие, защото заради него умрял сина му.
Разправя на Сейран, че много самотен, не издържал вече. Сейран му казва, че докато имал нужда, щяла да е до него.
После й се обажда по телефона, че бил много зле, Пелин умирала.
Ами това е... аман бееее!!!!

# 530
Умрял сина му???
Значи от ДНК теста излезе че Феро е бащата така ли? Щом толкова смело го казва 😁
И Сертер за какво влезе в сериала?????
Абее дъноо просто..

# 531
Аман бе, няма отървава от тази Пипилотка Head Band А този Ферит вдига нивото на тъпотата си Blush Вярвал на Animal Fish, а на Сейро йок.
Да го зарязва там да се развива с тази зоологическа градина дето е привъртял около него.  Може ли да плаче на рамото на жена си за любовницата.....Joy
Иначе фрага ми хареса Blush

# 532
# 533
Пелин, Пелин, Пелин....ами обича и страда си Ферит по нея и това е.
Ще възкръсне хамсията и ще има много да се тровим от изпълненията и.
Доколкото разбрах от руския превод, дядото ще манипулира ДНК-то и
Ферит ще е потърпевш отново.
Не му свършват ядовете по тази златна метреса. От цял Истанбул, този
вървежен млад и богат мъж, как пък налетя на това чудо Пелин.
Явно детето си е на Ферит и ще му тежи цял живот. Не знам, ако Сейран
е бременна дали ще изпита толкова силни вълнения.
Не ми хареса особенно развитието на сценария във фрага.

# 534
На това му се казва да умреш от любов 😅😂

# 535
Не мисля че ще стане ясно от кой детето в този епизод,или ще е на финала или на следващия епизод. Тук май държи ДНК теста и се целуват със Сейран за подкрепа ххаха,а Пелин ще я мислят според настроението на фандома. Нали сега правят уж преговори да напуска сериала.

# 536
Ееее, значи Пелото стана светица, бебето е от Ферит🤣🤣
Ааа погледа на Суна е един път, самочувствие до небето... ама как така ще й го целува, той си е нейният мъж😂😂

# 537
Може 50/50 и от двамата да е 😂😂😂

# 538
  • Яко в Матрицата...

— Пелин може да умре. Достатъчно е да е добре. Аз ѝ вярвам.
— Защото си глупак!
— Няма да се уча от теб какво е да си баща, дядо! Та ти дори не можеш да защитиш собствения си син! Не съм добре, дядо! Разбра ли? Не съм добре!
— Ще дадете проби. Ще разберем от кого е това дете.
— Направи каквото ти каза, аз в това време ще освободя баща ти. Обещавам! Не се притеснявай. Ще оправя всичко.
— Кой смее да докосва сина ми?! Кой смее?
— Обещавам ти, че довечера ще си бъдеш вкъщи.
— Много се страхувам.
— Пелин е загубила детето.
— Сертер! Синът ми умря заради този негодник!
— Не мога да се справя, Сейран. Много съм самотен!
— Ферит, винаги ще съм до теб, когато имаш нужда.
— Не си мисли, че този свят, който не е бил вечен за Султан Сюлейман, ще стане такъв за теб. Ти си виновен за всичко!
— Сейран, Пелин умира.
— Пелин!

Малко странно се изразява Хатидже, но смисълът е, че дори и най-големият им герой е смъртен...

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 10:52 от Reni 🧿

# 539
Мда, нали според нея не става от един път, от двамата по един, та станало хахаха
Големи смешки, големи! Не ми хареса изобщо фрага. Феро вярва на Пелин, страда за нея, страда за "сина си".
Хади беее, да остави Сейран на мира тогава. Какво ще я търси, да й реве на рамото.

Общи условия

Активация на акаунт