Отговори
# 555
Ами, ако е от Сертер, пак ли ще се бие нашият баща.
Не може да е от Сертер ! Не е позволено! Той вярва на Пело , не на изследванията !  хахахах

# 556
Абе те предварително се бият.

Ками, голям смях Grinning

Друго си мисля аз сега. Ако Ферит не обича Пелин и толкова се тръшка за нея и детето й, после как ще разберем колко обича Сейран и нейното дете? Какво ще трябва да прави тогава Grinning

# 557
  • София
Абеее то няма какво да се превежда толкова.
Скрит текст:
Феро вика на дядо си, че Пелин може да умре. Да бъдела тя добре, това му стигало, вярвал й.
Дядото му вика, щото бил глупак Grinning
Феро нямало да се учи от дядо си как да бъде баща, не се бил погрижил за собствения си син.
Дъртия иска да направят тест, да видят от кого е детето, а той обещава да изкара Орхан от затвора.
Сертер казва, че бебето умряло, Ферит го бие, защото заради него умрял сина му.
Разправя на Сейран, че много самотен, не издържал вече. Сейран му казва, че докато имал нужда, щяла да е до него.
После й се обажда по телефона, че бил много зле, Пелин умирала.
Ами това е... аман бееее!!!!
Мерси!

Значи правилно очаквах драма след драма. Ами изключително напрягаща обстановка. Феро вярва на Пелин и чака  раждането на сина си, но в прегръдките на жена си, с която всъщност е в развод точно по тази причина.
Вярвал на Пело. Чудесно! Значи приема, че е излъгал Сейран, защото преди няколко епизода обясняваше, че всъщност не я е излъгал.
Майка губи бебето си, баща- сина си (който и да е бащата), майка губи дъщеря си при раждане. Ужасни, ужасни моменти. В повече ще са ми тези емоции, признавам. Преживявам ги, колкото и да не искам, и да не са на мой г@з, дет' се вика. Ама повечето сме майки и имаме майки, та .....не знам.

Сейран изобщо не трябва да бъде там. Едно, че това не е нейна работа, колкото и тъпо да звучи, тя не е част от засегнатите страни Ферит-Пело-Сертер. Второ, че се натоварва с болка, която всъщност не е нейна. Трето- подкрепя човек, който я излъга по най-ужасния начин.

# 558
Абе те предварително се бият.

Ками, голям смях Grinning
Ами то вече ми е смешно !  Какви глупости гледам ! За смях си е .

Еви , за бебето на Сейран , би трябвало направо да го реанимират. Нали много я  обича ?!

# 559
Оффф, сега спрягат Суна за Акън, какво им е направил човека не знам, ама няма нужда да е точно с нея, особено след този поглед във фрага.... не мога да й съчуствам грам, даже не искам да я пращам при бившият й мъж... да си остане сама, ама няма, все ще се хвърли на някой😁😁😁
Това е скритата Чапкънка, на кой ли не се предложи😆😆😆

# 560
Да си оправя настроението след драмата с Пипи 😁❤❤❤
В петък сигурно ще трябва да гледам цялата галерия със снимки на Мерт за да си оправям настроението след епизода 😂

# 561
Кирилова, най-добре да пийнете по едно заедно в Петък🥂

# 562
Ох ,момичета чета ви и се 🤣🤣🤣.Пелин и Буче си заслужава” любовта “на публиката  .
Екипа трябва ,да е луд ,да си помисли,че хората ,ще й съчувтват .Всички се молим с четири ръце ,да си ходи 🤣
Четох ,че Буче настоявала ,детето да бъде писано на Ферит 😂😂😂.Пелин ще умре,уж ,но да видим,може да има Изненада. Цял епизод сега ще бъде ,за нея и чуждото дете ,това в никой друг сериал го няма .Любовницата ,любовницата и пак любовницата и нейното дете 😡
Серията свършвала Ферит с теста за бащинство ,казвал на Сейран да го отвори и в този момент ,Пелин ги викала.Тя щяла да си признае всичко .Във фрага сега уж умира,как ще ги извика идея нямам🤷♀
Ферит продължава с тъпомера .Сейран и тя все тича ,да го утешава ,ревльото 😂Цирка в следващият епизод пак е на макс .Нито фрага ми харесва,нито “мъжкото “поведение на Ферит .Но кой ме пита мен 🤣🤣🤣
Сега Буче, може да е пратят в другият сериал на Онур -Sakla Beni ли беше,да им вдигне рейтинга,че нали тя ги вдига рейтингите  😂😂😂,а той доста е паднал.
Детето е на Сертер .

Скрит текст:
Сейран и Акън ,ще се правят ,че ще се женят ,за да може Орхан да излезе от затвора.Ферит няма да знае ,за тази игра и щял да ревнува ,като луд .
Ще видим дали ще е така,защото продължавали да променят в последният момент .

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:43 от Maria_Marinova

# 563
Аз понеже си чакам от бая време появата на психиатър в сериала, искам да попитам, стана ли ясно Акън лекар ли е. Thinking

# 564
Суна направо превъртя играта. Колко трябва да си лабилен , че една гледачка да те докара дотам,  да халюцинираш  за съпруга на сестра си. На нея вече и психолог незнам дали ще и помогне. Тя бягаше от Сафет-младши , сега ще бягат от нея.

# 565
  • София
Скрит текст:
Ох ,момичета чета ви и се 🤣🤣🤣.Пелин и Буче си заслужава” любовта “на публиката  .
Екипа трябва ,да е луд ,да си помисли,че хората ,ще й съчувтват .Всички се молим с четири ръце ,да си ходи 🤣
Четох ,че Буче настоявала ,детето да бъде писано на Ферит 😂😂😂.Пелин ще умре,уж ,но да видим,може да има Изненада. Цял епизод сега ще бъде ,за нея и чуждото дете ,това в никой друг сериал го няма .Любовницата ,любовницата и пак любовницата и нейното дете 😡
Серията свършвала Ферит с теста за бащинство ,казвал на Сейран да го отвори и в този момент ,Пелин ги викала.Тя щяла да си признае всичко .Във фрага сега уж умира,как ще ги извика идея нямам🤷♀
Ферит продължавала с тъпомера .Серан и тя все тича ,да го утешава ,ревльото 😂Цирка в следващият епизод пак е на макс .Нито фрага ми харесва,нито “мъжкото “поведение на Ферит .Но кой ме пита мен 🤣🤣🤣
Сега Буче, може да е пратят в другият сериал на Онур -Sakla Beni ли беше,да им вдигне рейтинга,че нали тя ги вдига рейтингите  😂😂😂,а тий доста е паднал.
Детето е на Сертер .

Скрит текст:
Сейран и Акън ,ще се правят ,че ще се женят ,за да може Орхан да излезе от затвора.Ферит няма да знае ,за тази игра и щял да ревнува ,като луд .
Ще видим дали ще е така,защото продължавали да променят в последният момент .
Ако е на Сертер, значи можеха съвсем спокойно да оставят Пелинката и бебето живи, Сертер да си ги прибере, и всички доволни.

Скрит текст:
Време му е на Ферит да поревнува. Стига Сейран се е занимавала с драмите в неговия живот. Ще ми е кеф Акън да е плътно до нея в болницата.

# 566
Гюнгер явно си пише другият сериал и пет пари не дава за този.

# 567
Да се провали дано новия сериал на Гюнгер и Шнура Grinning

# 568
Да се провали дано новия сериал на Гюнгер и Шнура Grinning

На шнура и другите сериали да се провалят 😁😁🙂 и да ги спрат.

# 569
Аз понеже си чакам от бая време появата на психиатър в сериала, искам да попитам, стана ли ясно Акън лекар ли е. Thinking
Ох, че хубав въпрос!!! И ако е лекар, психиатър ли е ?

Колкото до фрага  - дано да е подвеждащ, че не ми се връзва с предишния епизод, защо беше цялото ежене на Ферит, че и на деде?!

Общи условия

Активация на акаунт