Отговори
# 630
Цитат
Съгласна съм  , че  Сейран е утеха за Ферит. Тя оправя "нещата" , замита след него, лъже заради него,гушка го, целува го ,обгрижва го.
Ками, от описанието аз си правя извода, че на Ферит му трябва майка и това вижда у Сейран. Не му се получи да я направи детеродилка, но не е фатално, щото се появи Пело, която  удовлетворява потребностите му от производителка на наследник. Той така се и отнася към Пелин - да се грижи за сина му и да не се интересува повече от неговите работи. За бизнес потребностите му - Невра. Засега това са му потребностите и желанията. Grinning И си мисли, че усмихвайки се или ревейки, заповядвайки или молейки се, контролира живота си и заобикалящите го. И е в голяма заблуда... Smirk

# 631
Katya_I, той иска Пело  да не се интересува от неговите работи , но затова пък той прекалено се интересува от нейните. В грешка е , че контролира живота си , но пък  обърква живота на другите. Направо сладур !
Ще вземе да се окаже ,че бебето е от Сертер и се връщаме пак в началото. Пак ще искаме наследник "защото деде така иска и сме обещали".  Не защото той го иска ! Вярно , че се домогваше до Сейран и го използваше като претекст. Но ....аз не си спомням директно да е казал на Сейран , че иска дете от нея, заради тях двамата. Ако греша , припомнете ми. Важното е да се изпълни желанието на деде. Сега , като видя част от истинското му лице , ще тръгне ли да прави бебета по поръчка !?

# 632
  • София
Сейран му каза, че иска дете от него, даже няколко пъти. Но той наистина не знам да е искал заради самия себе си, поне не съм останала с такова впечатление. По-скоро правенето на дете беше предтекст, поне в началото.

# 633
# 634
https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/foto-galeriler/58-bolum-fotograflari

Fenalaşan Pelin apar topar hastaneye kaldırılırken, yaşananlardan Serter'i sorumlu tutan Ferit, ona çok öfkelidir. Pelin ve bebeği yaşam mücadelesi verirken, çocuğun kimden olduğunun ortaya çıkmasını isteyen Halis Ağa babalık testinin yaptırılması için talimat verir. Ferit'e destek olmak için tüm kötü bakışlara rağmen hastaneye gelen Seyran, Pelin'in hayata tutunabilmesi için elinden gelen çabayı gösterir. Hapishanede çok zor günler geçiren Orhan'ı çıkarmaya karar veren Halis, işlerin istediği gibi gitmemesiyle hayal kırıklığına uğrar ve eski bir tanıdıktan yardım istemek zorunda kalır. Pelin ve bebeği için kritik saatler sürerken, Ferit, bu zor anında Seyran'ın yanında olmasıyla güçlü kalmaya çalışır. Fakat yaşanacaklar onun için hiç kolay olmayacaktır.

# 635
Интересно ми е много какво ще се случи  на финала. В резюмето го загатват мн странно,но има два варианта или е неговото или не е.

# 636
  • Яко в Матрицата...
Резюме 58 епизод

Пелин припада и е откарана по спешност в болницата. Ферит е много ядосан на Сертер, когото държи отговорен за случилото се. Докато Пелин и бебето й се борят да оцелеят, Халис Ага нарежда да се направи тест за бащинство, тъй като иска да разбере от кого е детето. Въпреки всички лоши погледи Сейран идва в болницата, за да подкрепи Ферит, и прави всичко възможно, за да помогне на Пелин да оцелее. Халис, който решава да освободи Орхан, който преживява много трудно време в затвора, е разочарован, че нещата не вървят така, както е искал и е принуден да потърси помощ от стар познат. Критичните часове за Пелин и нейното бебе продължават. Ферит се опитва да остане силен със Сейран до себе си в този труден момент. Но това, което ще се случи, няма да е никак лесно за него.

# 637
Благодаря, Рени Heart

Нямам коментар по озета, продължаваме с драмите на Феро, Пело, Серто и сие Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето това ми се иска да не се забравя

# 638
Благодаря, Рени Heart

Нямам коментар по озета, продължаваме с драмите на Феро, Пело, Серто и сие Stuck Out Tongue Winking Eye

Подкрепям те ! Дано сценаристите да не измислят някой инцидент, с амнезия !

Като се замисля   и това е вариант да върнат бързо , бързо Сейро  при Ферит. Тя сигурно ще помни само неговата  голяяма любов.

# 639
Благодаря, Рени Heart

Подкрепям те ! Дано сценаристите да не измислят някой инцидент, с амнезия !

Като се замисля   и това е вариант да върнат бързо , бързо Сейро  при Ферит. Тя сигурно ще помни само неговата  голяяма любов.

Това по никакъв начин няма да промени Ферит и държанието му към Сейран. Ще се среща с Невра "по работа", ще се среща с  Гюлшах "да подиша", ще се среща с Пелин (ако оцелее) защото трябва да я подкрепя и закриля... Пелин се оказа права по отношение на Ферит, като разбра, че Сейран е изцяло негова започна да се държи с нея както го правеше  с Пелин, когато " се бореше" за Сейран. Трябва му редовно "раздрусване" за да се свести и да разбере какво точно иска!

Рени, благодаря за превода!

# 640
# 641

И дано Сейран не го забрави, защото понякога любовта помрачава съзнанието.
Защо ли не съм сигурна във Ферит, че ще си вземе поука от грешките които допусна
и изгуби семейството си. Той е непредсказуем и лекохарактерен в много отношения,
за което имат вина нездравата семейна среда.
Нищо чудно, ако Сейран бързо му прости, той отново да се впусне в живото който е
водил дълго време - да диша, да се забавлява, да флиртува.
Как ли ще му се отрази една бременност на Сейран и отново ли ще изпита подобна
радост от бащинство както с Пелин?
Изобщо след преживяната травма с баща му, с бебето, с Пелин и всичко останало
ще видим ли един различен и стабилен Ферит или обратното.

# 642
# 643
Story на Афра

# 644
  • София
Клиповете от болницата не са от днес. До колкото разбрах жената има клип и на АфРам, но не го е качила.

Общи условия

Активация на акаунт