🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 316
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
За Др. Дерм ги изброих 3 пъти годишно някъде - коледна кутия, пролетна/осмомартенска и лятна. Смятам да си взема още една да ме изкара до Коледа.

Аз съм с комбинирана към мазна кожа, която лятото става по-зле и техните кремове и в частност слънцезащитата са единствените, каито не ми мазнеят.

Относно опаковките моите впечатления са следните. Първия път като ги открих след кутия на кибрит ги забелязах и при козметичката си. Оказа се че ме е работила с тях доста време и в нейната витрина в салона й изглеждаха супер професионално. Обясни ми че са салонна козметика основно и почти ги няма в търговската мрежа. Предполагам оригиналната идея за дизайн е била тази. Да стоят по-добре в клиники и салони, а не на витрини по магазини и нощни шкафчета. Airless опаковките на мен ми изглеждат много луксозно (колаген хидрогела и перления серум са уау!) и са едно от малкото, с които не съм имала проблем с помпичката никога!

Вчера не умирахме от жега с малкия и си прибрах кутийката от еконт - ще снимам (ако ми остане спокойна минутка да си разтребя нощното ишафче) и продуктите в новите туби - много са хубави, с много хубава капачка и нов цвят на тубата. Хем са направили голямо подобрение, хем не са избягали от оригиналната идея.

# 601
И аз поръчах др Дерм ,винаги ги взимам .Не ми пука за тубичките ,даже не съм се замисляла за това .

# 602
Сетих се, че съм пробвала и хидрогела, който страшно много лепнеше и стоеше върху кожата. Въобще... нещо не го разбирам това прехласване по Др. Дерм. Joy Три, от пет продукта, са в кофата.

# 603
Субективно е всичко в козметиката.Аз много ги харесвам.Защо да е прехласване ако хората са доволни?Кожата ми е мазна, зряла.
Въздържам се от тази кутия, защото искам да изхабя всичко натрупано.

# 604
Хидрогелът лепне,защото има концентрация на пептиди,колаген.След него/както и повечето серуми,ампули/,се слага хидратация.Нормално е да се харесват продуктите,когато отговарят на критериите на определена група хора,със сигурност не съм се прехласнала,защото ползвам и много други.

# 605
Ясно ми е защо лепне, но не бих си губила времето с продукти, които стоят, като маска на лицето, при положение, че има много други, които се държат по съвсем друг начин.

# 606
  • Пловдив
Аз съм с комбинирана към мазна кожа,от както слънцезащитата на Др Дерм преди години ми попадна в ръцете от Кибрит, не съм купувала друга. В никакъв случай не бих я нарекла мазньоч или че не попива.
До преди това съм изпробвала всичко що се продава в аптеката.
Туби и външен вид на продукт ми е последна грижа и изобщо не ми е водещо. Отделно, че предпочитам ресурсът да отива в продукта, а не в опаковката. Че някои неща продуктът е по-евтин от опаковката.

# 607
Всичко, което лъщи, за мен е голямо НЕ. Това включва и въпросната слънцезащита. Подбирам такива, които се водят матиращи или поне с естествен финиш, но като цяло това е трудна задача.
На лепнещият хидрогел дадох няколко шанса - на чиста кожа, на влажна кожа, само върху есенция, само върху тонер, изобщо всички техники, които да спомогнат попиването му... и не се получи.

Все пак грижата трябва да се грижи за мен, а не аз за нея. При толкова конкуренция на пазара, е немислимо да си късам нервите с който и да е продукт.

# 608
Хидрогела е разкошен просто, както и всичко друго тяхно!Ползвам го лятото и отгоре слънцезащитата, така ми каза жената в магазина.
Магнет крема ми е за зимата.
Именно, грижата е различна за всеки Wink
Опаковките не ме впечатляват на никоя козметика, така или иначе са прибрани по шкафовете.

# 609
  • гр.Видин
Сетих се, че съм пробвала и хидрогела, който страшно много лепнеше и стоеше върху кожата. Въобще... нещо не го разбирам това прехласване по Др. Дерм. Joy Три, от пет продукта, са в кофата.
И за мен не са нищо особено.

# 610
  • В морето
След "драмата" с Dr. Derm ето нещо от Rumi, ако някой се интересува. За себе си отбелязвам, че съм с особено мнение и за двете марки. И принципно не виждам нищо непонятно в това, ако дадена козметика е добра (работи както и където трябва) - да ползва и добри опаковки, но както се вижда не е задължително.

Използвай код GLOWORANGELIMITED, когато завършваш поръчката си. Може да използваш кода само веднъж.

❗Количествата на лимитирания ни крем са силно ограничени, побързай да вземеш анти-ейдж крем, доставящ мигновен комфорт и дълготрайно успокояване ❗

# 611
Имах предното издание на Др.Дерм и всичко ползвам, нищо не ми е било мазно. С нормална кожа съм. Слагам малко, може би ако се прекали е възможно да седи мазно и зависи какво се слага преди него. Доста често ми се случва да говоря с момичета, както и доста начетени и понякога кремовете утежняват заради предходните продукти. За това се правят разни размествания за да се види дали е от крема или от взаимодействието..
Къде е кутията на ГБ няма ли да се появява вече?

# 612
  • В морето
GoodBox на хоризонта, някой да има предположения за продукти?

👒 Кутията за месец август е вече тук и е свежо допълнение към летните горещи, емоционални и щури августски дни. 💟🌞
☀️ Подбрали сме 6️ натурални козметични продукта на обща стойност над 300 лв. , изпълнени с прекрасни екзотични аромати, за да си готова за нови летни приключения! И разбира се 1 вкусотийка, за да си подсладиш деня с нещо вкусно и здравословно. 🍒
✨ В кутията ще откриеш цели 3 прекрасни продукта от любимите Vegan By Happy Skin ❤️
✈️ Доставките започват на 14.08, а кутиите са ограничени ⏳

# 613
Тъкмо се чудих какво направиха Goodbox, забравиха, че е време за кутия...
Три продукта на Vegan by happy skin... не знам какво да мисля по въпроса. Сякаш досега не съм попадала на нещо, което да ме впечатли, и по-скоро техните продукти са били, като пълнеж, никога водещи.

# 614
You are worth it пуснаха лимитирана лятна кутия.За сега се въздържам,ама се изкушавам да я поръчам🤣Имам почистващи пяни две ,едната е от предната им кутия и една от Доктор Дерм.Малко в повече ще ми дойдат😀

Общи условия

Активация на акаунт