🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 308
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Страхотната е кутията на you are. И аз имам доста продукти за втора стъпка, по- скоро първа ми трябва, но пък кутията много ми харесва, а тази пяна на Hada Labo е много харесвана.

# 616
О,.любимите ми напитка и маска! Каква е цената, направо ще я поръчам, ако е до 40 лв

# 617
До 40 лв е : ) - една стотинка по-малко.
И аз я поръчах. Благодаря на момичето, което по-горе беше споделило информация за тази кутийка!

Пише в коментарите на фб страницата им, че наличността е ограничена (може и така да е, може и да не).

# 618
И аз я поръчах ! Благодаря за инфото! ❤️
Днес си взех и др.Дерм много съм доволна ....🙃

# 619
Да, забравих да кажа, че маската на Yasumi e страхотна- хидратираща бомба. Страхотно за подбрали продуктите за лятна кутия според мен. А колагеновата напитка си я добавям към всяка кутия My Mitomo Box.

# 620
Не издържах и аз успях да си я поръчам.Наистина супер бързо се изчерпа.😳Скоро ще пуснат и есенна кутия.

# 621
За заспи като мен- какво има в нея?

# 622
И мен ме интересува:).

# 623
ГБ разкриха два продукта. Околоочен крем и маска с глина. Много ме привличат продукти с авокадо, ще ми се околочният крем да си беше в оригинална опаковка, а не тази тубичка. Явно това е бюджетен вариант. Глинени маски имам сто.

# 624
За заспи като мен- какво има в нея?
Извънредното лятно издание беше разкрито цялото, на мен ми харесва страшно много.

Ако питате за есенното, само е загатнато да го очакваме, още няма нищо друго подсказано.
Колкото до Гууд Бокс, аз съм пас. Много рядко (да не кажа никога) ще ме провокира кутия с околоочен и глинена маска.

# 625
Аз нищо не разбирам от снимката, но благодаря.Търсих описание и не намерих, затова питах за сегашната кутия.

# 626
Кутията на Кибрит със Saff дали е хубава, до сега не съм ползвала техни продукти, дали си заслужава цената?

# 627
  • В морето
Аз бих казала - най-накрая нещо и за мен Simple Smile) Топ кутийка и топ марка, малко е стряскаща цената в началото, но такъв е бранда, само серума струва повече на регулярна цена...

Потопи се в преживяването Saff с :
✨ Тонер с копринена текстура
🌸 Микрофлуиден серум за лице
💦 Хидратиращ дневен крем
🌺 Деликатен околоочен крем

# 628
Аз нищо не разбирам от снимката, но благодаря.Търсих описание и не намерих, затова питах за сегашната кутия.

На страницата им във ФБ има описание, ето го:

# 629
За есенната кутия все още няма обявено какво точно ще съдържа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт