🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 75 004
  • 724
  •   2
Отговори
# 645
Сз писах вчера мейл, че отказвам моята.Веднага ми отговориха.Даже питаха защо в отказвам.В акаунта ми излизаше, че се опакова.

# 646
  • Пловдив
Не ви бях чела и съм изпуснала Саф кутията. Ако някой се отказва, бих му я взела.

# 647
Какво се случва в фб, уж много хвалена кутия на belle box за август, и валят оферти за 5 лв голямата звезда на месеца Олиото с блестящите частици и сенките на стойност 70 лв, как така не могат хората да ги продаваат даже за 10 лв, че и на 5 лв са склонни, това ми се вижда много странно цялото, защо ги поръчват тия кутии?

# 648
  • гр.Видин
Къде са офертите за олиото с блестящите частици? Аз много го харесвам, търсих но не ги намирам.

# 649
Аз взех кутията на БелБокс.. еми сори, но това олио никак не блести 😀 поне моето де. НИТО ЕДНА БЛЕСТЯЩА ЧАСТИЦА.

# 650
За палитрата не знам, но блестящото олио го е имало в други кутии, има хора, които вероятно го познават. И аз съм от тях - не блести хубаво.

# 651
Поръчах си кутия Кибрит &Saff в петък. Днес е трети работен ден и още нямам известие, че пратката е тръгнала към мен.
Днес цял ден звъня за информация, а телефонът или дава заето или просто никой не вдига. Върнато обаждане нямам.
Искам да попитам някой бил ли е в подобна ситуация?
Имам потвърдителен мейл с номер на поръчката.
Много непрофесионално ми се видя. Те са неоткриваеми и се радвам, че ползвах услугата наложен платеж.
На мен ми я изпратиха за 3 дни. Никога не съм имала проблем с поръчки от Кибрит. Винаги плащам с наложен платеж. Ще я получите.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 13:35 от BettyBoop

# 652
Здравейте,кутията е ОК beauty box,още не са ми я изпратили,но като я получа,че я снимам в темата за чуждестранните кутии.
Кремчето е същото,дано и в ГБ да не е в същия размер,че е много малко,мисля 10 мл

И на мен също ми хареса тонера,имала съм го два пъти
Как е темата за чуждестранните кутии, че нещо не ми излезна?
А видяхте ли, че кутията на Amorebox пак се появява. https://amorebox.bg/produkt/mesec-septemvri/

# 653
Бюти кутии от чужбина -тема 6,това е темата за чуждестранните кутии,ще снимам кутията съвсем скоро

# 654
  • Пловдив
Аз поръчах bgbox, да видим.

# 655
Аз се отказах то bellebox. Голямо излагане им беше кутията за август. Пък и се напълних със сенки и какви ли не продукти за вежди, които не използвам. За другия месец пак ще имат палитра с коректори, аз имам много не отворени даже.
Прословутото олио е ужасно- не само, че не блести, но на мен ми направи и алергична реакция. Да се чудя какво да го правя сега.

Поръчах си Amorebox за следващия месец. Дано е по-сполучлива. Само не разбрах- тя пак ли е като абонаменти или всеки месец си поръчваш, ако искаш?

# 656
Ето я Кибрит август. Хубава е и има доста неща, но като затрупан човек с какво ли не не съжалявам, че я пропуснах.

BgBox разкриха два продукта и ме привличат и двата. Серумът ми звучи супер, а маската за коса е много подходяща по описание за дъщеря ми.  Май тя, заедно с You Are, ме изкушават преди всичко от предстоящите кутии.

Ооо… забравих тази на My K Bulgaria, не помня дали беше показана тук. Вече разкриха два продукта от цели 9, нямам търпение за останалите.

# 657
Изкушавах се да поръчам Кибрит заради блестящото олио, но добре, че в крайна сметка не го направих. Не използвам бронзиращи продукти, а тук са заложили доста на тях.
Измивни продукти имам над 10 само в банята и още толкова чакащи из кутиите...

# 658
Здравейте,
Предполагам че голяматафопаковка е от изчивна пяна, а какъв е продукта в малката опаковка до пачовете за очи?

# 659
Олио за тен.

Общи условия

Активация на акаунт