Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 95 029
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Още в деня на черния петък си харесах едни боти и много им се чудих, те ми ги отмъкнали под носа.. дали сега това беше маркетингов трик или не - днес отварям сайта и гледам, че имат 1 брой наличен и веднага ги заявих, много си се кефя, ще дойдат във вторник.

Показвам в скрит линк, ако някой иска да ги види, харесват си ми..

Скрит текст:
Бяха на цена от 56 лева.. как да не се изкушиш...

За Изибокс - според мен има начин да се пренасочат към друга локация или да се задържат още известно време..

# 631
Според мен не е трик. Аз отказах два артикула и след минути отново се появиха налични. Доста неща се появиха и изчезнаха отново Simple Smile

# 632
Възможно е някой да е връщал и затова отново да са се появили.

# 633
Пуснах две поръчки, едната дойде буквално за ден,а другата стои със статут направена. Артикулът е изчерпан и пише приблизителен срок на доставка -неналичен. Нямам и имейл с потвърждение. Има и някаква дата до 18ти ...
Дали да я очаквам тази пратка въобще,не ми се е случвало така преди?

# 634
Знаете ли дали възстановяват ваучери, ако е платено с ваучер?

# 635
  • София
Знаете ли дали възстановяват ваучери, ако е платено с ваучер?
Да.

# 636
Каква е тази глупост поръчките да се плащат само в брой? Рядко пазарувам от този сайт и не помня да е имало такива ограничения.

# 637
  • на пистата
Каква е тази глупост поръчките да се плащат само в брой? Рядко пазарувам от този сайт и не помня да е имало такива ограничения.
Къде го видяхте това само плащане в брой?

# 638
Като отидох да си взема поръчката за 260 лв. в офиса на Спиди. Има го и в съобщението, но не съм обърнала внимание.

# 639
Сигурно скоро са го въвели.. Спиди таксуват 1% допълнително ако клиент плаща с карта в техния офис и явно от Fashion Days са решили да не плащат и тази такса..

# 640
Здравейте, някой има ли активен код за отстъпка?

# 641
Много отдавна се плащат само в брой.
За това поръчвам до кутия и си плащам с карта, а и така не се плащат 6лв за “подготовка и транспорт”.

# 642
  • Sofia
Ако трябва да платя поръчка за 260лв в брой, ще пътува директно обратно. Що за глупост?! За 8лв обяд плащам с карта, кой носи вече толкова пари в брой в себе си?

Получих този пуловер, харесва ми. Боде, защото е вълна, но топли:
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9F%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B … iu-jo-p9578207-1/

# 643
Здравейте,

Предварително се извинявам за тъпия въпрос:

Искам да върна една чанта към Fashion days.
В блока имаме same day автомат.
Заявих връщане чрез приложението.
Изпратиха ми код, който да въведа на автомата.
Обаче … ърябва ли ми товарителница? Или само залепвам пак същата опаковка, която получих от еконт, въвеждам кода на екрана и оставям в шкафчето?
Идеята ми е, че най-вероятно автоматът не принтира товарителници? И няма как да залепя стикер с подател / получчател. Та … от same day електронно ли разбират закъде да пътува пратката?

# 644
Въвеждате кода, отваря ви се шкафче и оставяте там пратката. И затваряте. Нищо друго не трябва да правите. Връщала съм няколко пъти така за фдейс.

Общи условия

Активация на акаунт