Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 95 027
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сигурно скоро са го въвели.. Спиди таксуват 1% допълнително ако клиент плаща с карта в техния офис и явно от Fashion Days са решили да не плащат и тази такса..
От миналата година поне е така. Или в брой в офис на Спиди, или с карта до бокс. До адрес май можеше се карта, не помня вече.

# 646
  • София
Да. Те си знаят всичко. Поне два пъти съм връщала така.

# 647
  • София
Сигурно скоро са го въвели.. Спиди таксуват 1% допълнително ако клиент плаща с карта в техния офис и явно от Fashion Days са решили да не плащат и тази такса..
От миналата година поне е така. Или в брой в офис на Спиди, или с карта до бокс. До адрес май можеше се карта, не помня вече.
И с доставка до адрес не може да се плати с карта.

# 648
  • София
До бокс може със сигурност.

# 649
В началото на септември поръчвах до бокс и платих с карта .

# 650
То в Изибокс няма възможност за плащане в брой, така че и да искат, няма как да стане.

# 651
Видях две питания за активен код, но не намерих отговор.
Та и аз същото, знае ли някой действащ код за отстъпка?

# 652
Здравейте,
От много време поръчвам от Fashion days, но скоро не бях пускала поръчка. До сега не съм имала проблеми, но на 06.11 пуснах поръчка, която виждам, че от 08.11 стои в офиса на куриера и до тук. Като очакваният срок според сайта е
"Доставка:
събота, 9 ноември, часа 09:00 - понеделник, 11 ноември, часа 18:00"

Поръчката не е платена. Някой може ли да ми каже какво се случва и мога ли да я откажа? Кои са тези Sameday и защо се бавят толкова? Преди поръчките идваха с Еконт и Спиди и не е имало проблеми... Благодаря ви Kissing FaceKissing Face
P.S. Избраният метод на доставка е с куриер до дома.

# 653
  • София
Sameday е Easybox, трябвало е да посочите доставка до кутия на Easybox ако имате наблизо и щеше да дойде. До адрес не знам как работят, явно не много добре.

# 654
  • Стара Загора
Оставят и в пощенските клонове. Днес си взех последните 2 поръчки по този начин.

# 655
  • София
Да, наскоро имаше такава новина, че вече работят с пощите и с още някои, трябва да потърся пълния списък. Но аз си обичам кутиите, това е бъдещето на доставките.

# 656
  • Пловдив
И моята май е в пощата...обаче явно там имат кутии, понеже пак си е с QR код.
Странното при мен е, че на подател пише Е маг???

# 657
  • София
Това не е странно, Emag и Fashion Days е едно и също.
В аптеки Марешки също правят доставки.

# 658
Sameday сключиха договор с Български пощи и вече доставят до пощенски станции. Там най-вероятно не е в кутии, а на гишето, където се изпращат/получават колети и писма.. Добра алтернатива е ако човек има пощенска станция наблизо, особено покрай черния петък. И ако ги доставят сравнително бързо разбира се.

# 659
  • Пловдив
Ще видя как ще е...моята е с наложен платеж, дойде за 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт