Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 95 011
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Като се сетя преди години като трябваше да ходя в пощата с тия мазни тефтери, където ровеха служителките, не изгарям от желание да ходя там. Нали идеята е да е на самообслужване, сами да си отваряме кутиите с пратките и да не зависим от служителите и тяхното работно време и настроения. По-добре повече кутии да бяха наслагали.

# 661
  • Стара Загора
FD не ми даде опция за доставка до обичайния Easybox. Най-вероятно беше пълен. Започнах да преглеждам списъка и видях, че вече има включени и пощенските клонове. За мен е още по-добре, защото ми е в пъти по-близо и не се разкарвам. Пратките ги получих на гише, като жената сканира QR кода, получен от Sameday. Няма мазни тефтери, всичко става само с едно сканиране.

# 662
  • Пловдив
Sameday е куриерска фирма както всички останали и доставя и до адрес на клиента. Служебно работим с тях и за мое най- голямо съжаление не мога да споделя дори една добра дума. Скоро се обединиха, или купиха CVC, нямам представа, но настъпи такава дезорганизация и безотговорност, че ако имате възможност за избор, препоръчвам да ги избягвате. Имам 2-3 лични, навременни пратки до кутии с тях, но до тук, останалите са… до утре мога да пиша, но ще е досадно.

# 663
Здравейте!
 А може ли поръчка от ФД да се върне в шоурум на Емаг?

# 664
Някой направил ли си е абонамент за Genius в Емаг?  Пише, че ще получа 3 ваучера по 10 лв от Емаг до 3 дни и ваучер изненада за Fashion Days между 18-ти и 20-ти ноември. Какъв е ваучерът за Fashion Days? Сега имам 20% като нов клиент на genius, дали е това или още нещо ще изпратят?

# 665
20% е стандартно при активиране на абонамента, би трябвало да пратят друг ваучер. Според условията на тази кампания, и за Fashion Days ще е 10 лв този ваучер "изненада".

# 666
Здравейте,
Поднових си абонамента на Genius, преди  около 2 седмици, но не получих тези три ваучера, нито този за фешън дейс? След колко време ги получихте вие?

# 667
Още не са заредени тези ваучери, чак след приключване на кампанията. Пълните условия са тук https://www.emag.bg/help/pravilnik-genius/

# 668
Здравейте, някой дали има код за отстъпкa?

# 669
Аз имам ваучерите за емаг, 3×10 лв но един ваучер е за поръчка над 100 лв.
За фешън дейс нямам ваучер.

# 670
Здравейте,
Може ли малко пояснения, моля. Когато пуснах поръчката си на 6.11, в мейла, който получих веднага след това, пише:
"Очаквай своята пратка между 09.11 - 11.11". До 11-ти ни вест, ни кост. Поръчката не е платена, с наложен платеж е, доставка от куриер до дома. На 13-ти получавам друго съобщение от FD:

" Искаме да Ви информираме, че доставката ще бъде осъществена в рамките на 9 дни след като сте получите потвърждение за направата и.

Ще получите потвърдителен имейл с информация за изпращането и проследяващ номер веднага щом поръчката Ви бъде изпратена.
Ако имате въпроси или нужда от допълнителна помощ, сме насреща да помогнем!"

Това горното е странно, защото по товарителница виждам, че пратката е в офиса на куриера от 8-ми вечерта и си седи там. Днес е 16-ти и нищо.
Потвърждението за "направата ѝ" е получано още на 6-ти.
И понеже направо ми се отщя, въпросът е: Когато куриерът на Sameday (year, century, era), мога ли на основание на горното да му тегля една... ?
В случая не са виновни FD, защото виждам поръчката да си седи в офиса от 8-ми насам. Ама този куриер взе да ми лази по нервите... И тези 9 дни работни ли са, какви?? Благодаря ви предварително. Много съм поръчвала от FD и до сега винаги поръчките идваха бързо, без проблем, до 2-3 дена със Спиди или Еконт: с куриер до дома или взимане от офис, кеш или с карта... винаги безпроблемно.
То поне един адрес да имат тези Sameday, ще ида сама да си я взема... склад ли е, какво е...

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:38 от **Elina**

# 671
  • София, Манастирски ливади
Ваучерите пише, че ще важат от 21.11. 24

# 672
Здравейте, направих поръчка на обувки, които се оказаха малки. Във формуляра за връщане въведох, че искам връщане с куриер, но мислих, че ще е да ги оставя в офис на Спиди/Еконт.В последствие разбрах, че е с куриер до вкъщи, което н
 не ме устройва. Отказах заявката. Писах им имейл, че искам да направя връщане чрез easybox, но от 6 дена няма отговор от тях. По телефона е мисия невъзможна да вдигнат. На имейл отговарят ли изобщо?

# 673
Когато куриер ти звънне, му казваш да мине в удобен за теб час..например в 17.30ч.
Така процедирах в понеделник с едно връщане към емаг от домашен адрес..момчето мина вечерта когато вече си бях вкъщи.

# 674
Аз съм разочарована. Поръчах рокли за празниците, които предстоят. Бяха намалени. Влизам в профила доставката е отменена. Звъня директно на кол центъра, голямо мотаене. Накрая изкараха, че съм я отказала сама. Познато ми е от друг сайт, но задрасквам фешън дейс.

Общи условия

Активация на акаунт