Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 94 985
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София-Младост
А къде е шоурума, където могат да се връщат пратки?

# 676
  • София
А къде е шоурума, където могат да се връщат пратки?
Ставаше въпрос за Емаг. Имат магазини в моловете на Ситняково и Черни връх в София и в мол Пловдив. Ходила съм, получавала съм пратки, но никога не съм питала дали може да се връща в тях.

# 677
Някой знае ли каква е тади Такса за подготовка и транспорт 6 лв, при положение, че доставката е безплатна???

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:06 от Анонимен

# 678
Горе писаха, че ако е до кутия на изибокс или sameday ли беше я няма тази такса. Ако поръчвате до адрес или офис на куриер се плаща само кеш, не може с карта.

# 679
Разбирам и не знам защо съм го изпуснала, следя и чета темата редовно. Благодаря.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:06 от Анонимен

# 680
Здравейте,
Може ли малко пояснения, моля. Когато пуснах поръчката си на 6.11, в мейла, който получих веднага след това, пише:
"Очаквай своята пратка между 09.11 - 11.11". До 11-ти ни вест, ни кост. Поръчката не е платена, с наложен платеж е, доставка от куриер до дома. На 13-ти получавам друго съобщение от FD:

" Искаме да Ви информираме, че доставката ще бъде осъществена в рамките на 9 дни след като сте получите потвърждение за направата и.

Ще получите потвърдителен имейл с информация за изпращането и проследяващ номер веднага щом поръчката Ви бъде изпратена.
Ако имате въпроси или нужда от допълнителна помощ, сме насреща да помогнем!"

Това горното е странно, защото по товарителница виждам, че пратката е в офиса на куриера от 8-ми вечерта и си седи там. Днес е 16-ти и нищо.
Потвърждението за "направата ѝ" е получано още на 6-ти.
И понеже направо ми се отщя, въпросът е: Когато куриерът на Sameday (year, century, era), мога ли на основание на горното да му тегля една... ?
В случая не са виновни FD, защото виждам поръчката да си седи в офиса от 8-ми насам. Ама този куриер взе да ми лази по нервите... И тези 9 дни работни ли са, какви?? Благодаря ви предварително. Много съм поръчвала от FD и до сега винаги поръчките идваха бързо, без проблем, до 2-3 дена със Спиди или Еконт: с куриер до дома или взимане от офис, кеш или с карта... винаги безпроблемно.
То поне един адрес да имат тези Sameday, ще ида сама да си я взема... склад ли е, какво е...

Приключих с FD  вече. Не заради FD, а заради доставчика. Вчера получих заветния смс: "Очаквайте днес 2EBG24........ Повече на https://.......... Тел. куриер 0000000. Дължите ...... лв.". Цял ден вися вкъщи и го чакам. И нищо. Телефонът е точно така, както е написан - 0000000 (wtf???). Край, това беше! RageRageRage

# 681
  • Варна
От друг сайт чаках повече от седмица да ми доставят пратката Sameday.
Телефон за връзка с куриера беше стационарен някакъв, с код София, явно централата.
При справка с дадения линк, всеки ден ми излизаше, че днес ще ми бъде доставена, без дата, кой ден всъщност е това "днес".
След 1 седмица чакане ми се обади куриера, аз не бях на адреса, и след дълъг разговор и най вече желание от страна на куриера да ми остави най накрая тая пратката се причакахме с него на една улица Sweat Smile
Голяма сага беше и пак така предплатена поръчка.

# 682
Аз пък да ги похваля.
Вчера връщах артикули от 2 различни поръчки.За едната дойде куриер на Спиди, а за другата на Sameday. И двете ги взеха късно.Днес парите са в сметката ми.

# 683
  • Пловдив
Kуриерите по това време на годината са претоварени и наистина могат да те "вържат" да ги чакаш цял ден. Аз предпочитам в офис да си получавам пратките.

# 684
  • на пистата
Самдий по всяко време на годината са така.Тях празници не ги влияят .Те са трагичен тлучай в цялата страна.😁От както чаках пратка 2 седмици и още 2 да върна,повече не ги ползвам за куриери.Или до бокса или до офис на еконт/спиди.

# 685
  • Пловдив
Бясна съм! Кажете къде да пиша гневен мейл?
Ще ви покажа какво ми партиха...носена тениска Хюго! С петна под мишниците, воняща, ужас!!!!
Пуснах връщане с повредена стока с петна и ще звъня, но искам и снимките да им приложа! Не са добри, ама се вижда.

# 686
Сагата продължава: смс преди малко "Здравейте, пратка 2EBG2....... е с неуспешен разнос. За връзка с куриер - 0000000 . Sameday BG"  JoyJoyJoy Тези наистина не са у ред...

# 687
Пратки само до кутия и офис! Търпение и спокойствие пожелавам на всички чакащи🤞
Това с тениската е отвратително! Директно на телефона им звъннете! Усетят ли гневния тон, бързо оправят нещата! Аз си получих всичко и съм много доволна. Направих връщане на един артикул, на следващия ден парите ми бяха в сметката.

# 688
Бясна съм! Кажете къде да пиша гневен мейл?
Ще ви покажа какво ми партиха...носена тениска Хюго! С петна под мишниците, воняща, ужас!!!!
Пуснах връщане с повредена стока с петна и ще звъня, но искам и снимките да им приложа! Не са добри, ама се вижда.

Това е отвратително!
Моля, пишете после да кажете каква е развръзката!

# 689
Аз съм получавала дънки Karl Lagerfeld с кални петна по тях. Върнах ги като рекламация, но въпреки това след два дена се появи номерът като наличен. Явно контролът в слаб.

Общи условия

Активация на акаунт