Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 94 958
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Нямам думи. Липсата на контрол е ясна, обаче съм отвратена как може да има толкова жалки хорица, които да го направят това нещо и да върнат носена дреха и то в такова състояние. И в темата за.About you имаше подобни случаи. За мен трябва и някаква компенсация да дадат на клиента затова, че са пратили такава гнусотия.

# 691
Хич не се чудя..знам че има хора всякакви.
10 лв ваучер ми бяха дали за куфар 6ойто пристигна с криви колелца..явно ползван..личеше си че не е нов. Писах, снимах, възразих и върнах. Това бе компенсацията.

# 692
  • Пловдив
И аз очаквам едно нищо...

# 693
И на мен за едни сбъркани обувки - едната 28, другата 29 номер, ми дадоха ваучер за 10 лв. Това с тениската е отвратително. Някои хора така живеят сигурно - купуват си маркови дрешки, носят няколко пъти и връщат .. Гнусотия.

# 694
Що за хора се навъдиха, вземаш нещо, носиш го после го връщаш, толкова безочлив народ ли станахме, и друго толкова ли им е слаб контрола, при връщане да не видят вида на стоката, а и да я изпратят на друг, това не е за компенсация, ами направо за глоба, че изпращат продукти използвани от други хора. В потрес съм направо.

# 695
Значи спокойно може да си купите оригинал и да върнете менте. Ма мен и от BUZZ ми пратиха носени маратонки, с кал по подметките. Мислех, че аз съм карък някакъв, но имало и други.

# 696
  • Пловдив
Върнах.
По телефона едно голямо нищо...ама и те са само оператори. Няма компенсация, май и извинение не чух Angry
Мейл ми пратиха да пусна снимки...и съм си я купила пак, щяло пак да има намаление Grinning

# 697
Еее, брутално! Пратете им снимки, дано получите по-адекватен отговор по мейл.

# 698
  • Пловдив
Пратих.

# 699
Ще има нов черен петък довечера от 19:30. Сега сайтът е затворен, подготвят се. Сложила съм няколко неща в количката, интересно ми е да видя дали ще са намалени, не че ми трябват.
Иначе още от предишния черен петък не са заредили, нов ще правят...

# 700
FD пуснаха сайта.

# 701
нищо от това в количката не е намалено..

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 19:34 от pinko

# 702
  • на пистата
И на нищо няма номера.

# 703
  • Пловдив
След мейла и снимките резултатът е 10 лв  ваучер Joy Вече ми е смешно...

# 704
Аз ти казах...

Общи условия

Активация на акаунт