Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 93 587
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
От моите неща в кошницата има намалени, но нищо впечатляващо. Пропускам този път.

# 706
  • София
Има много чанти от естествена кожа доста намалени и в по няколко цвята. Примерно

# 707
  • Стара Загора
Спечелен ваучер може ли да се ползва на части, или се изчерпва от първия път, ако покупката е на по-ниска стойност?

# 708
Върнах пратка с Изибокс миналата седмица, все още нямам върнати пари, нито пък получих смс.
Писах 2 пъти и нищо.

# 709
Дами, има ли някакъв код за допълнително намаление?

# 710
Здравейте, има ли някакъв активен код в момента.

# 711
Здравейте, моля за помощ. Бях активирала Genius безплатния пробен период, но той изтече. Така и не поръчах нищо в това време. Нямам желание да активирам платен абонамент засега.  Сега тръгвам да правя 1 поръчка и ми излизат тези 2 отметки за отстъпки. Първата ми дава, че не е активна, защото нямам активен genius, което е абсолютно ОК. Но втората се маркира успешно. Не помня и никъде не намирам какъв е този Премиум. Ако изпозлвам тази отстъпка да не се активира нещо платено, което не искам да ползвам?

# 712
  • София
Miss_Kaprisse, а отказа ли се от Genius-a преди крайната му дата? Защото доколкото знам, ако не се откажеш, се продължава автоматично. Ако имаш запазена карта, може да са дръпнали вече таксата.

# 713
Амии честно казано не помня какво направих, дали аз ръчно съм го отказала. Но си гледам в мейлите на 29 април явно съм го активирала, на 30 октомври имам мейл, че е деактивиран. Не са ми дърпали пари около и след тази дата, следя си транзакциите. Мисля, че не съм и вкарвала данни на карта даже ако не бъркам, та няма как.
В профила на Емаг също ми изписва, че е деактивиран успешно.   Просто се чудя тая отстъпка във ФД откъде се взе  и да я тествам ли  Grinning

# 714
Най-вероятно ще активираш нещо..осжбено ако въведеш дантите на картата за да платиш с нея...
Прочети хубаво в профила ти какво пише...и ОУ на джениуса.

# 715
Нищо не се споменава в ОУ за Genius Premium. Иначе от това, което чета, не би трябвало да ми го активират без изрично да се съглася... Ще помисля малко дали да рискувам с тая отстъпка или да я махам. Благодаря ви.

# 716
Нищо няма да активира ако се ползва тази отстъпка. 20% дават за първа поръчка от Fashion days при активиране на пробен период, явно не сте я ползвали и затова се появява.

# 717
Бях в безплатен пробен период в Genius. Получих имейл, че е деактивиране. Нямам свързана карта. Обаче сега покрай черния петък реших да си пусна абонамент. Бам. Автоматично ми взе две такси, за две години и ми го удължи до 2026.... Писах им, казаха, че ще ми съдействат и до там, вече 10 дни.

# 718
В темата за емаг коментирахме че шма два правилника - един за джениус,  и втори за някаква акция активирай и удължи / която важи до 17.11 май беше/.
Четох и двата...оъркано е написано.
Но ти както и много други в темата за емаг..явно са ги минали по акцията с двата абонамента...
Там има цитати от двата правилника...който иска може да си направи справка.

# 719
Аз така или иначе поръчах БЕЗ отстъпката, не се реших да рискувам. После видях, че една потребителка е писала, че няма да има проблем, ама късно видях Simple Smile Казах си може със следваща поръчка да я тествам, някъде където отстъпката ще излезе повече пари, та дори и да ми го активират 1год абонамент да са близо двете суми и да компенсират един вид да не ме е яд. Smiley

И аз тъкмо четох 1 правилник, от който звучи безопасно. Аз няма да активирам изрично абонамент нали, уж няма как да стане. Ама сега като ви чета Тета + тези другите казуси пак ме хваща шубе... Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт