Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 93 593
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Попълвате си заявка за връщане в профила и връщате по куриер или на кутиите.Парите Ви ги връщат по сметката или като кредит.Вие отбелязвате това, което искате.

# 736
  • София
Действащ код има ли?

# 737
  • София
И аз се интересувам.

# 738
Благодаря ви много за съветите. До 10-15 минути ще успея да стигна и ако не е автоматизиран срока на кода, ще пробвам да отворя макар и с половин час закъснение. Ако не стане, ще опитам да се свържа с кол центъра. В никакъв случай не искам да ангажирам приятели с подобен маловажен проблем. Всички са на работа, с деца, ангажименти, не сме на 20г.

Ъпдейт: Стигнах 22 минути след часа в съобщението и въпреки това кутията се отвори! Явно не са автоматизирани сроковете, а е докато мине куриера да ги вземе обратно. Юхуу!

Тъй като ми се е случвало да знаете, че може да се обадите на Sameday и да ги помолите да удължат срока за вземане, те дори Ви питат кога ще Ви е удобно и без проблем го променят Simple Smile

# 739
Здравейте. Понеже ми е първа доставка от сайта и въобще чрез сеймдей/изибокс - нормално ли е предвид периода 3 работни дни със статус "взето от подател" и дотам. Не ще да влезе пратката в склада им камо ли в кутията Simple Smile Знам, че уцелих черен петък и е лудница, ще се въоръжа с търпение, просто ще се радвам ако имам идея колко може да почакам. Може ли да отиде седмица и повече?
Ансуеар бяха изключително бързи и ми вдигнаха очакванията явно Grinning

# 740
Случва се. И моята пратка от 27.11 стоя 3 дни Взета от подател. Ей сега, преди малко, получих известие, че е заредена в Изибокс. Натоварени са и Same-day, те доставят и Емаг и е мазало сигурно.

# 741
Заявих връщане чрез куриер,днес  ми взеха пратката ,която е платена с ваучер.
Ваучера вече е зареден в профила ми 😅
Доволна съм .

# 742
Вчера куриер ми взе пратката. Днес сумата е по сметката. Браво на Fashion days.👏

# 743
Днес си взех едно сако от EasyBox-а, беше в малка кутия на Емаг. Толкова намачкано и наблъскано вътре, в разкъсан найлонов плик, очевидно връщано. Много неприятно чувство, цената му не е малка, че да го получа в такъв вид. Поне изглежда добре и няма изглед да е носено, както някой беше споделил по-напред за други продукти.

Направила съм снимки и ще им ги пратя, въпреки, че аз и за една пратка от Емаг бях писала как я получих разкъсана и вътре смачкани кутии, но никой нищо не е отговорил вече 2 седмици...

# 744
Аз също се записвам. Имам интерес. Ще следя.
Усмихнат ден!

# 745
  • София
Днес си взех едно сако от EasyBox-а, беше в малка кутия на Емаг. Толкова намачкано и наблъскано вътре, в разкъсан найлонов плик, очевидно връщано. Много неприятно чувство, цената му не е малка, че да го получа в такъв вид. Поне изглежда добре и няма изглед да е носено, както някой беше споделил по-напред за други продукти.

Направила съм снимки и ще им ги пратя, въпреки, че аз и за една пратка от Емаг бях писала как я получих разкъсана и вътре смачкани кутии, но никой нищо не е отговорил вече 2 седмици...
Лятото и аз получих сако, което беше супер измачкано, зле опаковано. Трябваше да го нося на химическо, преди да го облека. Ами върнах им го. Това е неуважение към стоката, която продават, а не беше евтино.

# 746
  • sofia
Аз влизам с питане как се прави рекламация? Преди месец взех едни кожени боти на сина ми Lumberjack - адски много боядисват всичките му чорапи, а след първия дъжд цветът им стана един измит и неравномерен, все едно половината боя падна. Дали има шанс да ми върнат парите, а аз ще ги върна разбира се?

# 747
Веднъж съм правила рекламация, като им писах на fashion@fashiondays.bg - описах проблема и изпратих снимки. Свързаха се с мен, но не помня дали по телефон или по мейл, дойде куриер да вземе пратката и след няколко дни ми върнаха парите.

Сега отново им писах за рекламация на една чанта, но от 10 дни няма отговор. Ако някой има по-добра идея, ще се радвам да сподели.

# 748
Имам пратка от 02.12, която е с доставка до адрес. Предадена е на Спиди и с изненада виждам, че пише очаквана доставка 16.12!
2024-12-03 10:35   Получена информация за пратка гр. СОФИЯ [1000]
Очаквана дата за доставка: 16.12.2024

Чудя се да звъня ли на ФД, на Спиди ли, как е възможно такава доставка?

# 749
  • Бургас
Явно са претоварени. Аз днес получих пратка от 21.11

Общи условия

Активация на акаунт