Пазаруване от Fashion days - тема 6

• 93 583
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Поръчах два чифта обувки за детето, че не съм сигурна кой номер ще му е по-добре. Платих онлайн, като за част от сумата използвах ваучер от направена рекламация. Единият чифт така или иначе ще го върна. Как ще ми възстановят сумата? Ще сметнат, че ваучерът е използван за обувките, които остават, а ще ми върнат цялата сума за другите?

# 751
Ваучера се разделя на две.Ще ви издадат друг за останалата сума.

# 752
Ваучера се разделя на две.Ще ви издадат друг за останалата сума.
Благодаря! Пак ще трябва да купя нещо... Grinning

# 753
Аз се похвалих ,че са ми заредили ваучера ,ама не мога още да го използвам ....

# 754
  • оттам, откъдето започва България
Някой купувал ли си е дамско яке от марката Geographical Norway и отговарят ли си на размера?
Не мога да намеря таблица, от която да преценя какъв размер да поръчам.

# 755
Аз съм купувала от техните капитонирани якета и отговарят.

# 756
  • Велико Търново
Здравейте! Вчера си получих пратката от изибокс и какво ми беше учудването като се прибрах и отворих кутията. Вместо поръчаните дамски боти 39 намер в кутията имаше мъжки боти 43 номе Адидас. Писах им, но не зная какво би могло да се случи. Вече от моите няма налични и се чудя дали от Фешън дейс ще открият с кого би могла да е извършена размяната. Някой с подобен проблем?

# 757
Не е извършена размяна, просто е грешка. Ще ви кажат да ги върнете и ще ви компенсират с ваучер (може би)

# 758
Аз също се записвам. Имам интерес. Ще следя.
Усмихнат ден!
[/quote
И аз искам код, преди имаше и аз си пазарувах редовно? Сега все по-малко следя сайта. Иначе са топ в цени и обслужване. ...Но, няма код с 10%, който някак ми действаше стимулиращо 😃

# 759

Общи условия

Активация на акаунт