Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 655
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Аз си ползвах 50 размер, моят се роди 49 см, 2900 и в 56 плуваше. Но пък с темпа си на растеж прескачаше размери, та ползвах 50, 62, 74 и тн от другите по 1-2 дрешки 😅. Сега се очертава по-голямо бебе, ако го донося, та ще видим.
Че взема или AngelBaby или ще си сглобя. Предният ми комплект беше от късо боди, ромпър, шапка и лигавниче, ползвах си обикновена бяла бархетна пелена. После пак си го е носил. Беше 14 градуса, когато го изпуснахме, но не му е било студено, то от болницата в колата, в апартамента 😀. Сега ще търся подобен комплект.

# 226
Момичета, всеки ден ли ги усещате бебоците? Аз днес и вчера май никакви усещания нямам и почвам да се филмирам.

# 227
Малко оффтопик, но позволявате ли си по 100-150мл. бяло вино?
Другата събота ще се женя и мисля да отбележа събитието с чаша вино 🍷 на Коледа и Нова Година пих по 1 чаша, да не стане много 😀

JustLinn да, но някои дни е много, много слабо

# 228
Аз наскоро намерих добри намаления в Англия и накупих разни дрешки в различни размери, доставката до София ми излезе само 10лв, а са доста по-изгодни и качествени. За изписването съм си сглобила боди с дълъг ръкав с едно супер сладурско гащеризонче. Само ще взема шапчица отделно, защото и на мен готовите комплекти ми изглеждаха леко грозноватички и излишни.  Но се чудя отгоре дали да е с пелена/одеялце или порт бебе. Какво ви е мнението за тези порт бебета, функционални ли са?  

Иначе и на мен ми е много трудно да преценя от кой размер ще ми трябват повечко неща. И особено когато ще сме малко гранични в сезоните - кое да бъде дълго, кое късо.

JustLinn На ФМ ми казаха, че е напълно нормално да не усещаш движенията еднакво всеки ден, все пак и бебета имат мързеливи дни! Simple Smile Притеснявам се и аз когато моята девойка е по-спокойна, защото по принцип не е, но се случва. Вчера примерно кротуваше цял ден, а през нощта не ме остави да заспя до 4. Но ако минава време и се притесняваш, говори с АГ.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:22 от Iffsy

# 229
Според мен чаша вино не пречи.Аз пиивах всеки ден,но от както забременях не пия.Просто не ми се пие.Иначе майто бебе като никога днес се активира още в 6 сутринта,чак сега се кротна.По принцип през деня много слабо го усещам,днес беше изключение

# 230
Аз за изписването на баткото взех от косара мисля пак от там да взема(това взех за баткото)

# 231
И аз мисля,че не пречи, Октомври и аз се омъжих и ме достраша да пия,та само глътки вино опитах да уважа(поне 3 -4 глътки си опитах,нямаше как) .😁То тогава и не можех ,а и не ми се пие и на мен,но не мисля,че чаша винце е проблем. Най-много да му се приспи ,щото нали все пак минава през кръвта бързо и минава и през плацентата.Желая ви много здраве и семейно щастие.Да си изкарате незабравимо този прекрасен ден.И скоро да се радвате на новия член на семейството.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:40 от Mims1900

# 232
За повод си позволявам по 1 чаша вино или просеко. Рядко я допивам де, ама пак. Бира също ми се случва веднъж в месеца да кажем, малка 330.

# 233
Аз имах портбебе и си го ползвах със коша за новородено на количката и в студените есенни дни. Моето беше като плътно синьо одеалце с цип, но не знам откъде, че ми беше завещано от друго бебе.

# 234
Някоя дали може да каже мнение относно количките на lorelli? Също и на star?
Тези на lorelli ми изглеждат с примамливо ниски цени спрямо другите.

Аз ползвах Лорели с баткото, зимен кош, който се трансформираше в седалка. С големи единични колела. После я продадох. Сега пак си взех Лорели но се води лятна. Има адаптери и към нея се слага кошницата за кола. Недостатък може би ще е че не се обръща седалката към майката. Но пък кошницата се монтира към нея. Супер компактно се сгъва и беше под 200лв, така че не бих съжалявала за тази покупка. Иначе очаквам и още една количка, която ще ми дадат и ще си преценя коя да ползвам. Нищо друго няма да купувам, защото имам близка , която ще ми даде всичко необходимо за момиче 🩷. Само вана ще взема, стойка си имам .

# 235
Това с комплектите за изписване или аз не го разбирам съвсем или е маркетингов трик да изкарат повече пари😂
Просто бих избрала нещо сладурско. Забелязала съм, че повечето бебета адски им отиват жълтички дрехи🥰

# 236
Хаха и аз не го разбирам с комплектите за изписване, всички бебешки дрешки са сладки така или иначе Grinning
Нито за мен ще търся нещо специално, нито за бебето.

Относно размери, аз взимам на посоки. Все нещо ще ѝ стане Joy

# 237
Предният път родих толкова изненадващо, че даже дрехите не бяха изпрани. Май само етикетите бях махнала. За изписването бившият ми мъж просто беше награбил някакви дрехи, едно тънко космонавтче и две одеала. Никакво значение няма как ще бъдат изписани, така или иначе от одеялото/пелената им се вижда само муцуната 😂

# 238
Да трик е и според мен.....това бебе ще е завито малко или много дори с тънка пеленка нищо няма да се види....
Ние продължаваме да търсим адапторите за единия кош .....

# 239
Моля, ако някой открие изгоден хубав кош за кола в чужд сайт да сподели. Ако може да е в Европа само, че да не плащам мита, ддс и др.
Marisol Дали помня правилно, че живеете в чужбина? Би ли споделила на какво се спряхте?

Общи условия

Активация на акаунт