Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 660
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Да, след завършени 26 започва вече 7 месец 😊

# 166
# 167
Аз в предната урина имах 2+ кетона и Аг ми каза да увелича приема на вода. На следващата урина нямах. Иначе при ниско въглехидратно хранене или по-малък прием на вода е възможно да се появят.

Ние сме на преглед на 12.02. За разлика от вчерашното парти в корема ми, днес малката изобщо не се раздава с движения.

При нас ММ ще се възползва от 15-те дни, въпреки че си е изцяло хоум, искаме да се посветим изцяло на малкото човече вкъщи.

# 168
Леле,още малко Flushed

# 169
Някоя дали може да каже мнение относно количките на lorelli? Също и на star?
Тези на lorelli ми изглеждат с примамливо ниски цени спрямо другите.

# 170
  • София
Аз съм на преглед на 13- ти и мисля да обсъдя с лекарката раждането. Да чуя нейното мнение. Дали имам шанс за нормално такова. Предвид ГД май ми намаляват шансовете...

# 171
Днес бях при Аг ,попита ме как съм се чувствала по време на приема на полижлинакс и дали ме е успокоил дискомфорта. Казах му ,че да но слагах само 6дни и каза сега да слагам още 12 дни което било целият курс като цяло .И щом за 6дни отшумя и след 10дни пак леко дразнене ,значи да направя цял курс .28 седмица съм каза ,че за сега няма да правя обременяване ,нямам показатели за такова .

Цял ден разглеждам колички по магазините направо съм в шок всичко което харесам е над 3к , с др много обикновенни и скъпо едновременно та не знам .Нищо още не съм купила ,нищичко…А мисля че е време да се ориентирам

# 172
На нас пък ни остана само козметика за бебето, бебефон и някои неща за мен за болницата и сме готови 😀 доволна съм, че от рано ни отпадна това с пазаруването.

# 173
Някой знае ли дали някъде в Пловдив се провеждат лекции за бъдещи родители? Знам, че има консултации онлайн, но се чудех дали има присъствени. И въобще тези, които са с първо бебе, смятате ли да посещавате такива?

# 174
Ние сме взели само количка, кошница за кола и малко дрешки. Мисля да позабавим покупката на останалите неща.

# 175
Ние си взехме количка на Cosatto, първата ни по-голяма покупка. 😊 Гледах ги на живо и супер много ми харесаха десените и колко лесно се сгъват, а и ми се сториха доста маневрени (не че имам опит с количките). Взехме quad модела обаче, че триколките ми бяха някак нестабилни. Не планирах да купувам втора ръка, но намерих доста добра оферта и се възползваме, че и без това всичко друго ще взимаме ново. Надявам се да се окаже читава и на бебка да й е удобна.

Иначе вече съм си набелязала почти всичко и ще гледам до края на март да сме напреднали с покупките.

Muffin..За ГД, не знам как процедират тук, но моята най-добра приятелка го разви по време на бременността и въпреки това си роди естествено преди няколко месеца. Просто както са написали и другите момичета, трябваше да следи нивата с глюкомер всеки ден и да внимава с какво се храни.

# 176
Аз абсолютно нищо не съм купувала още. Тепърва ще започвам да разглеждам.

# 177
На мен ( с ГД) и аг-то и ендото ми казаха, ще стига бебето да е в норма, не твърде голямо и при мен показателите да са ок няма проблем да си родя нормално.
Не знам точно какво следят обаче, вероятно има и още неща, освен големината на бебето и количеството на водите.

# 178
Някоя дали може да каже мнение относно количките на lorelli? Също и на star?
Тези на lorelli ми изглеждат с примамливо ниски цени спрямо другите.
Сестра ми беше с Лорели, беше много доволна, но реално нейната след едно дете беше доста поочукана, за разлика от моят Сайбекс. Май на кикабу повече ги препоръчват 🤷🏻‍♀️

# 179
Някой знае ли дали някъде в Пловдив се провеждат лекции за бъдещи родители? Знам, че има консултации онлайн, но се чудех дали има присъствени. И въобще тези, които са с първо бебе, смятате ли да посещавате такива?
В Усбалаг" Селена "има училище за родители.Не знам обаче в момента лекциите как са там поради грипа.Можеш да се обадиш на регистратура и да ги попиташ.

И аз мисля ,като другите момичета.Единствено ,ако бебето е много голямо ,което става понякога при бебетата на майки с диабет,тогава нали секцио,и то се преценя не само бебето ами и таза на майката.Дали бебето може да премине през костния родов път.И дали има несъвместимост между размерите на бебето и таза на майката(ПФД).Просто диабетът трябва добре да се контролира и да се следи.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 22:34 от Mims1900

Общи условия

Активация на акаунт