Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от раждането в болница Свети Лазар?
Кои витамини и добавки се препоръчват по време на бременност?
Какви са препоръките за пътуване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от раждането в болница Свети Лазар?
Болница Свети Лазар има положителна репутация сред бъдещите майки, които ценят философията и подхода им към раждането, включително наличието на възможности за контакт с бебето веднага след раждането и отложено клампиране на пъпната връв. Някои жени обаче споделят, че цените им изглеждат високи в сравнение с други частни болници.
-
Кои витамини и добавки се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са препоръките за пътуване по време на бременност?
Препоръките за пътуване по време на бременност варират, но обикновено след 36-та седмица много авиокомпании предлагат ограничения върху пътуванията със самолет, изисквайки удостоверение от акушер-гинеколог. По отношение на пътуването с кола, мнозина се съгласяват, че дългите пътувания не се препоръчват, особено ако бременната жена има здравословни проблеми или контракции.
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно секциото спрямо естественото раждане?
-
Какви са симптомите и тестовете, използвани за диагностициране на гестационен диабет?
Аз също имам подобна болка.отляво над дупето.Незнам какво е.И аз все забравям да питам.При мен се появява изведнъж остра и кратка болка,по скоро като схващане.Като изляза на разходка ме пронизва или като направя рязко движение.Отдавам го на обездвижването или на това,че корема все повече започва да тежи.Карам моя мъж малко да ме разстрива там,но без да прекалява.А не смея да се мажа с нищо.
Във Вита раждах предния път и съм доволна, мислех пак да съм там, ама без избор на екип тоя път, което пък не ми е ок като че ли. А не се следя сега там, че да има значение при кой лекар съм. За сегашната ми АГ съм със смесени чувства, като цяло съм ок за нея, ама не ми харесва нещо много болницата - МБАЛ Св. София е (на Мазнейкова). За другаде не искам и да чуя, или няма да ми е по джоба, или ще имам кофти отзиви. Та имам време да го мисля.