Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 550
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Значи ще се моля да оцелея утре. Simple Smile

Благодаря за отговорите.

Аз си пих вода, но ми казаха да не прекалявам, да не ми стане лошо. Не е толкова зле, ще се справиш Simple Smile

# 436
И мен снощи ме наболваше корема,тип менструално.Ама доста вървях пеша и това си оказа влияние.То ако не се раздвижвам се чувствам като инвалид.Някой прави ли упражнения вкъщи,дори елементарни?

# 437
И мен снощи ме наболваше корема,тип менструално.Ама доста вървях пеша и това си оказа влияние.То ако не се раздвижвам се чувствам като инвалид.Някой прави ли упражнения вкъщи,дори елементарни?
аз направих веднъж та ето какво стана 😃Ти пи ли нещо като наболяваше?

# 438

Аз правя. И ходя по час пеш.

# 439
Аз правя йога вкъщи, отделно си тренирам и във фитнес. Една седмица бях спряла всякаква физическа активност и веднага тръгнаха да се обаждат кръст и колене.. 🥲 Та, гледам да се раздвижвам дори и само с 10 минутки разтягане, за да не се повтаря това с болките.

# 440
  • София
Мен ме е шубе да тренирам тренирам. Миналата седмица правих по 2 часа разходка с добро темпо и се чувствах много добре. Мисля така да поддържам движенията.

Да попитам...секс правите ли? Аз хем имам желание, хем малко ме е страх и като тръгна към мъжа ми се оказва, че и него го е страх и се спираме Grinning

# 441
Ооо темата на душата ми Joy Сексът при нас е мираж - страхът е голям и от двама ни. Ама какви дяволи ми влизат в главата понякога Joy

# 442
На мен напоследък много ми се стяга корема и нищо не тренирам. Даже като ходя малко повече също, та се притеснявам.

Секс не правим, щот пък лекувам candida с глобули 🫠

# 443
Ооо темата на душата ми Joy Сексът при нас е мираж - страхът е голям и от двама ни. Ама какви дяволи ми влизат в главата понякога Joy
И ние така 🫥нищо после ще наваксаме
На мен най ми тежаха коликите на бебето,нито кърменето нито зъбките толкова .....

# 444
Ох, ако ви е позволено правете 😂 ние от 12та седмица сме под докторска забрана и положението вече еее... 😂

Аз пък от седмица някъде хич не мога да спя. Нито ме боли нещо, нито ми е неуобно, просто се въртя като пумпал и не мога да заспя. Адски изнервящо е

# 445
И аз трудно заспивам....снощи станах в 4 до веце после нз кога заспах,голямо въртене

# 446
Аз правя почти всеки ден, но много леки, тип йога и пилатес. Силно препоръчвам pregnancy and postpartum TV в youtube - има страшно много видеа, разделени по триместри, супер успокояващо ми действа жената, много е приятна Blush

# 447
При нас сексът е мираж от началото и явно така ще си остане до края! 😁 АГ ме убеждаваше, че плацентата ще се вдигне, но е решила да си седи ниско и вече не тая надежди.

Освен това след всякакъв вид физическа активност ужасно ме боли срамната кост и коремът ми се втвърдява... А толкова много ми се разхожда, но гледам да е кратичко + малко йога. Днес дори за първи път взимането на проба за микробиология ми беше супер болезнено.

# 448
За упражненията - искам, ама нямам желание е положението. Гледам да хода по 2-3 километра пеша да не съм капо. Живея в къща с двор и сега гледам да излизам на двора поне малко от малко, че иначе ще продъня тоя диван от седене.

Мен пък днес ме боли пъпа, все едно ми го придърпва отвътре. Много неприятно усещане? Някой друг да е имал подобно?

За обременяването с глюкоза в лабораторията обясняваха на едно момиче, че само вода може. Та най-добре там да ви кажат.

Секс….. даже не знам вече така ли се пишеше тая дума. Не заради забрана, а заради канско вездесъщо шубе. Освен това след една серия вагинални свещичики за лактобацили и една анални за хемороиди … желанието ми се изпари 😀

# 449
Аз правя почти всеки ден, но много леки, тип йога и пилатес. Силно препоръчвам pregnancy and postpartum TV в youtube - има страшно много видеа, разделени по триместри, супер успокояващо ми действа жената, много е приятна Blush

Страхотна е! Имах много болки с кръста и опашъчната кост и само нейните упражнения ми помогнаха

Общи условия

Активация на акаунт