Отговори
# 2 085
Ал, разкошни неща...дано всичко ти стане и си ги носиш със здраве. И при мен тръгна криво щото ми се спи, но колегите ми оставили мартенички на бюрото и ме усмихнаха!
Сега варя чай, белкем малко живна, че отчет трябва да правя!

# 2 086
  • Бургас/Пз
Ал, ако случайно си поръчала ХС от ризата и по някаква ненадейна причина решиш, че не я искаш , да знаеш, че съм насреща. Толкова много я исках тази риза, но в 11ч вече я нямаше. Днес ми е такава лудница от сутринта, че нямаше никакъв начин да отворя сайта по-рано. Писах им имейл , ака някой я върне да ме имат предвид, ама идва ли 😳😒

Аз не мога сама да си оформям ноктите и не търпя никакви кожички , та затова ходя веднъж месечно на маникюр . Засега успявам да издържа 4 седмици с един лак, въпреки че има моменти, в които ми писва, признавам си.

# 2 087
  • София
Здравейте, здравейте!
Обещаните витрини са само 4, бях намислила да снимам последния ден повече, по последно минаване през Оксфорд стрийт, но променихме плана и отскочихме до Аби роуд.

Скрит текст:

И два интересни персонажа, този младеж във влакчето беше лакиран с различен лак на всеки нокът.

Скрит текст:
А дамата беше с едни огромни червени очила, в тон с чорапогащника, но не успях да ги хвана и тях.

Скрит текст:

Много ми хареса в Лондон, дано да се върнем пак. Ще бъде сложно да убедя любимия, защото за него би било четвърти път, а има още толкова непосетени места дори в Европа.
И накрая пускам две мои снимки, нищо че в тях никакъв стил няма, само студ.

Скрит текст:

# 2 088
Магни, моля и аз за снимка на лаковете ти.
Само веднъж съм била на маникюрист (дори и тогава си бях оформила ноктите), за да ме лакира за сватбата ми. Признавам си, гнус ме е.
Рок, наистина ли на етикета пише, че е рокля? Прекалено ми е къса, на теб добре седи.
Клеми, пожелавам ти още поне едно пътуване до Лондон.

# 2 089
  • София
Въобще не съм гледала какво пише на етикета. 😁 Във всеки случай ще я нося с клинове или скини дънки.

# 2 090
Ani, поръчах S, че XS беше изчерпана. Имах работа сутринта и пазара беше последен по приоритет.

Как изкарваш 4 седмици? На мен като почне да ми израства и на 3-тия, макс 4 ден почва да ме дразни лака и трия дори да не е трепнал и лакирам с нов.

Klemy, добре завърнала се 🙂 Щастлива и усмихната си!
Благадарско за снимките, Happy Mothers Day витрината ми харесва много

Лондон добре действа като гледам, освен да се качим с ММ на първия самолет, да мине кривото

# 2 091
И аз от лакиращите се сами. Най-често съм с такава дължина:
Скрит текст:
Зимата наблягам на тъмните цветове, а лятото минавам в розовата гама. Харесвам лаковете и топа на Дъглас STAY AND CARE GEL, с добра покривност са и издържат поне 4-5 дни без поражения.
На маникюр съм ходила един единствен път и понеже не склоних да ми сложат гел лак, ме лакираха с някакъв обикновен, който се олюпи на втория ден. Тотално се разочаровах.
Гел лак не харесвам на себе си, не мога да търпя 3-4 седмици един лак, растат ми бързо ноктите и става ужасно грозно след 5-6 ден. Освен това дебели нокти не понасям. На картинка понякога ми харесват, но не ми се занимава да търся маникюристка, която да не ме направи на граблива птица Grinning
На краката също действам сама. Смятам, че никой друг освен мен не би могъл да се погрижи добре за собствените ми краченца. Relaxed

# 2 092
  • София
И аз си оправям формата, кожички и се лакирам сама с обикновен лак. Веднъж годишно водя английски за маникюристки и ме навиват за модел за гел лак. След това съжалявам, тъй като, както и да свалям лака, все си прецаквам ноктите. Пробвах поне 3-4 метода.

# 2 093
Само веднъж съм била на маникюрист (дори и тогава си бях оформила ноктите), за да ме лакира за сватбата ми. Признавам си, гнус ме е.
АААА, за това има лесно. Моята маникюристка ми е поръчала пълен набор инструменти, нося ги всеки път в несесер. А най-голяма лудост е педикюра, със собствената ваничка. Добре, че ми е на 5 минути. Но нали знаете, че при мен това е професионална деформация, а може би и леки пристъпи на лудост! Joy
Клемс, чудесни снимки.... и аз искам пак в Лондон! Flushed
Рокси, харесваш ми с роклята!

# 2 094
  • Бургас/Пз
Ал, признавам си, че последната седмица не ми е много комфортно, затова и много рядко слагам тъмни нюанси, с нюдовете ги изтрайвам. Моите нокти като цяло растат бавно. Ще покажа сравнение с вчерашната снимка след една седмица. Разликата е минимална. Чак на третата почва да личи. Бих ходила точно на 3 седмици, просто не мога да си организирам времето и затова 4 е оптималния вариант.

Мисля, че С от ризата ще ти е голяма, но чакам да споделиш с нетърпение като я получиш.

Клеми, страхотна си такава усмихната ❤❤

# 2 095
  • София
Мими, има и по-зле - ние тръгнахме сутринта в 4 часа, за да сме на работа днес.
Клеми, грееш.
Ал, харесват ми нещата, които си поръчала.
Ани, чудесен маникюр.

Роки, не ми харесва роклята.

Боли ме ухо. За първи път в живота ми се случва, много е гадно.

И аз намразих гел лака, затова вече се лакирам само при повод.
Това ми е единствената скорошна придобивка
Скрит текст:

# 2 096
  • София
Благодаря момичета, дай ми на мене обиколки и екскурзии. Мога цял живот да живея така. Първия ден имахме 22хиляди крачки, на всички дъжд, който ни се изля на главите. Не се качихме на нищо, освен трансфера от летището, естествено. Чак на втория ден благоволих да ползвам транспорт, от няма и къде, че любимия щеше да гледа много лошо ако го бях опънала на същото темпо.
Видях обсъждали сте избелване на зъби. Мен ме е страх, имам като че ли чувствителен емайл и не бих си го причинила. Освен това пия по няколко кафета дневно, червено вино също. Няма да си заслужава нито болката, нито инвестицията.

# 2 097
Клемс ние два дни не се качихме на нищо в Лондон, ММ засече по 20 км на ден и маратонките лилавите геройски издържаха без една пришчица да ми направят.
На острова не вървяхме много, защото бяхме с един приятел, който не може да върви дълго. Но аз братче съм като козел, цял ден мога да обикалям по улиците.... Joy Много ми хареса Бузджаада, има своя собствена специфична атмосфера, на моменти се чувствах все едно съм в Гърция. Цените са високи и като цяло турците бая са завишили всичко...! Imp

# 2 098
Ай, рошлата на тениска Heart Eyes
Клеми, повече екскурзии ти пожелавам щом обичаш. И да споделяш снимки с нас.
Фрейм, Мариат, моите лакчета са китайски и е възможно отключване на алергия. Аз нямам проблеми затова ги ползвам смело. Веналиса е марката, от Али ги поръчвам.
Ал, всичките ти покупки харесах и аз. Моите от Манго точно дойдоха. Мерих само ботите, големи са ми, трябва на детенце да са точни. Много са хубави реално. Чак се ядосах че не поръчах за себе си. Дънките ще меря у дома. Стискайте палци да съм улучила размера и модела. Не ми се занимава с връщане.

# 2 099
Дълго не съм се обаждала, но Ви чета момичета Hug
Видях прекрасна първомартенска Ани, одухотворена Змия с магнетичен поглед, очарователна пътещественичка Мими и още много чаровници Heart
Сиска, роклята е много нежно-женствено-романтична, а тоалетът с белия панталон с широки крачоли е ултракласен. Избери визията според това какво впечатление искаш да направиш.

Магни, завиждам на уменията ти да се лакираш. Аз не съм толкова добра, но се налага да го правя.
През годините няколко пъти направих алергия към гел лак. Последният път беше сепетмври 2020 г. и повече от три години не бях ходила на маникюр. Само у дома.
През ноември 2023 реших отново да опитам, уж още по-нови и щадящи системи.
Три месеца беше рай, ходех си на две седмици, (моите нокти растат много бързо), но в петък се оказа, че отново съм "цъфнала" - два от ноктите ми са отлепени почти до половината. Няма повече гел за мен Angry

Връщам се към самодейните изпълнения у дома. Поръчах си три нови лака за утеха. Харесвам Essie, имат много добра трайност при мен.

Общи условия

Активация на акаунт