Отговори
# 2 130
  • София
G&B добре са ти дънките. Трябва им малко време да се отпуснат. Две сядания и си готова.
Чудни снимки момичета и изживявания от далечни пътувания. Благородно завиждам на Мариета за Япония.
Маникюра също сама си правя. Доколкото мога. Почти винаги съм с лак на ноктите.
Скрит текст:
Нашопих Laughing здраво събота и неделя. Този път не само за мен. А днес от Златна рибка. Уж на промоция, но съм във фалит.
Силвър, къде беше на СПА?

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 18:34 от asa

# 2 131
Нямах това в предвид. Вторият модел ми се струва с по- ниска талия и по този начин не я подчертава. Погледни последната или предпоследната снимка, където не си в цял ръст и се загледай- все едно нямаш талия.

# 2 132
Много карасив мюланс червено много ти утива.

# 2 133
G&B, аз бих запазила само Lee-то. Стоят ти супер, другите ммммм не съвсем.
Имам дънки 100% памук, ами станаха удобни и се очупиха чак като се прокъсаха.

Ali, успех с обувките, да се похвалиш скоро с красиви и удобни (и пак да кажа, на ток с каишка са по-удобни за дълго ходене/стоене прав от плътно затворени)

Silver Pearl, повече разходки Simple Smile

Mariat, и аз поправям, имам няколко чифта за стесняване на колана, от много време аха да ги занеса и все нещо друго излиза.

Имам съобщение, че ризата и пуловера са пратени, утре ще са при мен Simple Smile

# 2 134
Благодаря момичета, че оценихте скромния ми маникюр, това е едно от нещата, които ми доставят удоволстие да ги правя за себе си Relaxed

Агент, много изчерпателно е обяснила за домашния маникюр, може би някак си интуитивно съм ги усетила тези техники и ги прилагам. Кожички не режа, всичко омекотевам с мазен крем и избутвам само. Доколкото знам кожичките колкото повече се режат, толкова повече загрубяват и имат нужда да се режат и става един омагьосан кръг. Лакочистител ползвам такъв без ацетон от ДМ. И от няколко години се лакирам с очилата ми за четене, че ЕГН-то не прощава Laughing

G&B и двата чифта дънки ти стоят чудесно, но с еластан ще са по-комфортни за носене, няма спор. А ризата с жеравите е страхотна.

Проблем с хопаща талия при панталони и дънки имам и аз и много трудно намирам такива, които да са ми по мярка на дупе и бедра и да не ми хлопат в талията. Едно мерене е... безкрайно... Grin

Еххх MarietaYo, Япония ми е мечта... някой ден и до там ще стигна, зарекла съм се.

# 2 135
На мен ми харесват дънките, първите повече, вторите с ризата отвън ще са ок, ако са удобни.

В с.Баня бях, с разходка из баирите наоколо и голяма, весела компания.
Ал, разхождам се два пъти дневно доволно, но се налага и да се прибирам! Joy
Направих и едно кръгче за обувки - е, точно такъв модел като на Агент не открих, а не ми се поръчват и връщат сто чифта.
Ще огледам и на други места, може и в някой мол да се прежаля да вляза, че много мразя.

# 2 136
  • София
Ал нещо не те разбрах,сандал ли имаш предвид или тези,които сега излизат на мода с деколте и каишка?
Дъщеря ми пробва едни такива, които и бяха удобни /за бала и/,но на мен ми изглеждаха да кажем не модерни.Разбира се нищо не и казах.Като се поразрових се оказа,че има и доста други такива модели,явно ще бъдат актуални.

# 2 137
Офф, мъкнах огледалото напред назад, това сътворих и изобщо не дава представа колко са хубави и двата модела. Уви дълги за спортни обувки и няма да мога да ги нося на работа. Мога да ги скъся, но ще се загуби модела.
Скрит текст:
Вляво са правите, в дясно широките
И всъщност съвсем не съм толкова слаба вече.
Рокси, аз много се стреснах. Нали миналата година ми хакнаха профила - три дни ММ хакерства докато ми го върне. Тотално го бяха превзели, нов мейл, профилна снимка - отврат.
Кожички не се режат, права е Еланор. Масло, крем, масло, масло и избутване. Аз имам пила за апаратен маникюр, справям се прилично.

# 2 138
Aли, я дай снимка, че да съм сигурна, че съм те разбрала кои модели ще са актуални!

# 2 139
  • Sofia
Маникюрът на Еланор изглежда професионален. Heart Eyes
Наистина качеството на лакът не корелира с цената. На Шанел едва ми издържа 1 ден, Диор по 4-5 дни, както и опи, еси, Зоя.

Магни, много добре ти стоят дънките!

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 08:33 от Karen

# 2 140
Ali, много са модерни в момента деколте на ток с каишка отзад

Silver, подобни на обувките на Агентката

MagniМ, правите дънки са страхотни, стоят супер така. Другите също са хубави, но не са моите
За ниски маратонки стават, но трябва да са обемни маратонките

Карен, супер червено.
На мен 4-5 дни ми е ок, много бързо ми растат и се лакирам често

# 2 141
Магни, чудесно ти стоят дънките! Heart
G&B и с двата чифта ми харесваш, бих задържала и двата! Heart
Карен страшен цвят и нокти!
Нямам нерви да си правя ноктите, както и да се мажа със сто неща, знаете! Joy Винаги съм лакирана в червено, бордо или корал. Ходя на три седмици. Там не ме хваща бяса, защото си говоря с маникюристката. Ходя при нея от 17 години!
Пилинга мина добре, наистина подобрява кожата и изглажда фините бръчици.
Галка, тази е роклята, тук никой не я хареса затова си я забравила.

От утре, другиден ще отворя маската на ориджинс с вит. С. Искам да довърша предната. И двете са без измиване.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 19:24 от mimi.7299

# 2 142
  • София
Аз една година и половина бях непрекъснат обект на заплахи, че са ме хакнали, ще ме хакнат, наблюдават ме и прочие.
Да го вържа с темата, откакто си живея на спокойствие, косата ми спря да пада и сега освен да се оплача, че е твърде много, друго не мога да кажа. 😁

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 19:46 от Rockstar

# 2 143
Аз една година бях непрекъснат обект на заплахи, че са ме хакнали, ще ме хакнат, наблюдават ме и прочие.
Да го вържа с темата, откакто си живея на спокойствие, косата ми спря да пада и сега освен да се оплача, че е твърде много, друго не мога да кажа. 😁
Роки, не знам дали приключиха твоите неприятности, но напоследък идглеждаш много успокоена, подмладена и сладка. Надявам се животът ти да продължи все така с много нови, щастливи моменти! Hug

# 2 144
  • София
Ал примерно нещо от сорта,на случаен принцип съм ги подбрала.Гледам по сайтовете разни подобни модели.На мен малко на едно време ми напомнят,но могат и да се завръщат,не знам.
Скрит текст:

Мими и аз като теб,ходя си на маникюр.
Магни аз съм за правите дънки.Широки не ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт