Отговори
# 2 175
Пише на скрийншота, гледай внимателно 😘
От вълнение, шоколади и парфюми, не бях видяла Simple Smile

# 2 176
Магни, писа, че ще си идваш до Бг скоро.
Ето тук също може да ги поръчаш- https://obuvki.bg/p/snikrsi-new-balance-ws327ka-bezhov
Много, много ти благодаря! Поръчах ги от Асос. Имат доставка до мен и ценичката е по-добра. Очаквана дата 15/03 - аз вечерта летя.
Ани, съкровище си ти! Heart

# 2 177
Ани, Ани, ми сърце нямате с тия парфюми...ми аз без заплата останах! Sob Благодаря! Да очичам пачули..
 ❤️
Ще ги пишеш за подаръци за 8 март😁
Ми аз вече бая неща написах към това перо...Joy

# 2 178
Ох, Мими и аз като теб. Но ще ги пиша графа РД, нали е на 8ми (май) 😂

# 2 179
Ох, Мими и аз като теб. Но ще ги пиша графа РД, нали е на 8ми (май) 😂
Е, пак добре си 🤣, моят чак септември...! Добре, че на острова нямаше бижутериен магазин... е в Англия имаше, но пръстена, който харесах беше 15 000 £ Joy

# 2 180
  • Бургас
G&B Revolving Hearts

Още не съм разгледала сайта, но и аз се озадачих от 8ХЛ/това трябва да е наистина огромна рокля/, пък мини. Понеже ми се налага на няколко пъти да търся големи дрехи за една възрастна жена, много трудно се намират такива размери дори и по специализираните магазини, направо не знам наистина много едрите хора как се обличат.Единствено в ХМ успях да взема няколко неща, но там е до 2-3ХЛ

И аз издирвам дънкова рокля, но нещо по-женствено ми се иска.И дънкова пола тъмносиня, класическа.

Редактирам- отворих сайта,  там има точно такава пола Hushed

Допълвам, някой виждал ли е на жива тази на Дика? Интересува ме каква материя е-плътна или по-тънка, твърда, мека? Отговарят ли си на номера, защото по някога молив са теснички, а аз не искам да ми е тясна.

https://www.dika.bg/en/products/79204.html

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 08:46 от Галчудо

# 2 181
Галче, ми разходи се до Диката и я премери!
И аз искам да направя една Дика!

# 2 182
Ali, по-нежни обувки или сандали си представям за госпожицата ти.
Тези са някак неизпипани и мисля, че и ще са неудобни.

Госпожицата ни реши да бъде със сандали на висок дебел ток с идея да ги носи по събития и след това, а и да не се притеснява между кои две плочки ще и заседне токчето.
Докато избере, поне  25-30 чифта от онлайн магазини бяха пристигнали, вкъщи беше като магазин Grinning
С избраните сандали изкара до един през нощта, обади се и помоли за конвърсите, а беше обувала токчета (мои) не повече от десетина пъти в живота си.
Та изберете красиви и удобни, ще ги носи след това още много пъти - по сватби, партита, т.н.

# 2 183
  • Бургас
Дъщеря ми миналата година беше абитуриентка. Роклите поръчахме онлайн, но за обувките ми отказа. Искаше да мери и това силно ограничи избора ни. Сандали през зимата трудно се намират. Накрая купи тези , които категорично не бяха моя избор, но пък и бяха удобни и изкара цяла вечер с тях. Обувки с ток е носила веднъж на изпращането в училище и ги намирам за по-красиви /за качество да не говорим/.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 10:42 от . Яна .

# 2 184
От 1 час ви чета и няма да коментирам, защото толкова сте писали, че вече забравих кой-какво.
Аз съм на СПА, както знаете, вчера дойдохме.Моята приятелка ме навива да останем до недел .🤪 Нямам снимки.😂

# 2 185
  • Бургас
Галче, ми разходи се до Диката и я премери!
И аз искам да направя една Дика!

Ще се разходя, какво да правя! Аз съм най-спокойния Телец, обаче асц.ми Овен не може да чака дълго, не съм го опитомила още  Laughing. И все пак понеже няма да мога близките 2-3 дена ....поне да знам какво да очаквам, пък да не вземе да свърши...Laughing

Яна, сигурна съм, че е била много красива /като майка си/.Роклята също ми харесва, допада ми този изчистен стил.

# 2 186
  • Бургас
Гале, снимката е от изпращането, за да покажа обувките, но и на бала беше с доста семпла рокля. Вие готови ли сте вече с абитуриента?

# 2 187
Яна, ами дъщеря ти е избрала перфектните сандали за танци и много часове на ток. На фин глезен стоят Sparkling Heart Този модел е класика.
Другите обувки са страхотни (с червената рокля), много харесвам такива

ДХЗ, хубаво да си изкарате

Галдучо, днес по-късно ще мина покрай Дика и ще влезна да видя полата

За минимализма (мнението на Агентката с клипа с чантите ще се включа след малко Grinning

# 2 188
И на мен сандалките страшно ми допадат и изглеждат удобни!

# 2 189
  • Бургас
Гале, снимката е от изпращането, за да покажа обувките, но и на бала беше с доста семпла рокля. Вие готови ли сте вече с абитуриента?

Общо взето ние двамата сме, остана баща му.Той бързо си хареса костюм, остава изпращането.Аз имам няколко тоалета вече, но какво пък може и още някой..проблемът е,че с хормоните не съм в ред и се опасявам въпреки всичките ми усилия да не напълнея още до тогава.

Ал, благодаря! Не искам да те затруднявам, само ако ти е на път.

Общи условия

Активация на акаунт