Отговори
# 2 160
G&B, нали знаеш, че те обичам! Heart

# 2 161
Мими ❤, приятел в нужда се познава 😉

Ох, чупя ту от кафевия, ту от белия - кой ще ми скача утре в тесните дънки 😁😁😁

Много ми хареса новият Miss Dior Parfum - плътен, наситен и сладък аромат- на моята кожа излизат горски, сладки ягоди и никакво мухливо пачули - ще се вземаме 😊

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 22:24 от macadamia

# 2 162
Macadamia, насреща съм Wink

# 2 163
Аз искам само кафе. Заедно. Август, ако се случи планираното ❤

# 2 164
  • Бургас/Пз
G&B, нали знаеш, че те обичам! Heart
И аз ❤ И двата чифта дънки ми харесаха. Ама аз по принцип съм голям фен на твоето д…е ☺☺☺

Магни, много са хубави дънките , един Ню Баланс ще им заспи 🥰

Макадамия, направо ми се напълни устата с този шоколад . Нямате сърце с Мими 🙈

Червената рокля пристигна , обаче иска една ютия и утре ще ви я покажа

# 2 165
Ани, загубих линка за Ню Баланса, може ли да ми го пуснеш пак? Моля! В амазон и ибей не откривам твоя цвят. А при мен просто ги няма.

# 2 166
Мими ❤, приятел в нужда се познава 😉

Ох, чупя ту от кафевия, ту от белия - кой ще ми скача утре в тесните дънки 😁😁😁

Много ми хареса новият Miss Dior Parfum - плътен, наситен и сладък аромат- на моята кожа излизат горски, сладки ягоди и никакво мухливо пачули - ще се вземаме 😊
Я дай линк към тоз Диор! Kissing Heart

# 2 167
  • Бургас/Пз
Ани, загубих линка за Ню Баланса, може ли да ми го пуснеш пак? Моля! В амазон и ибей не откривам твоя цвят. А при мен просто ги няма.
https://www.asos.com/fr/new-balance/new-balance-327-baskets-blan … urWayId-200495790 . Мисля , че от Асос можеш да ги поръчаш без проблем.

Мими, ти обичаш пачули и ще ти хареса https://douglas.bg/dior-miss-dior-parfum-79620
Аз съм със смесени чувства, но определено трябва да се пробва

# 2 168
Ани, Ани, ми сърце нямате с тия парфюми...ми аз без заплата останах! Sob Благодаря! Да очичам пачули..
 ❤️

# 2 169
  • София
Нямате изчитане!
Поне едно е ясно - красивите нокти са важна част от красотата ни.
Ходя на маникюр. Нямам нерви да се занимавам 3 часа с тях. Но си нося моя база, която открих че работи чудесно при мен.
Харесвам едноцветни нокти, без декорация, но не се свеня да слагам всякакви шашави цветове, блескавици, матиране. Харесвам дълги, но не ми се получава особено добре с тях, защото живецът е мъничък и като порастнат много се изкривяват грозно. Последният ми маникюр е в нещо като оранжево.

Ако бягам състезателно, задължително съм с нюанс на златистото. Не ми се смейте!

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 07:38 от Harpalike

# 2 170

^^^ италианската гледна точка Wink

PS Покрай вас в тази тема престанах да се срамувам от свръхпотреблението си, а на моменти се чувствам направо минималист Grinning

# 2 171
  • Sofia
Ани, Ани, ми сърце нямате с тия парфюми...ми аз без заплата останах! Sob Благодаря! Да очичам пачули..
 ❤️
Ще ги пишеш за подаръци за 8 март😁

# 2 172
Магни, писа, че ще си идваш до Бг скоро.
Ето тук също може да ги поръчаш- https://obuvki.bg/p/snikrsi-new-balance-ws327ka-bezhov

# 2 173
Мими, и аз съм загледала един панталон от този сайт. Как ти се струват като качество?
Ами какво да ти кажа за тези пари никак не са лоши. Аз ги купих заради формата, обрани по бедрата и корема, стеснени в колената, долу широки. Стоят ми идеално, особено с висок чепик. Материята е стегната, имат 5 % вълна. Никога преди не съм купувала от там. Служителките много коректни, бях поръчала по големи, обадих се, жената каза сложете ги в кутията и пишете, че искате номер по малки и веднага ги замениха.
Беринга също е дошъл, утре ще го взема! Wink
И май малко трябва да се спра с пазаруването...но последните седмици ми е нещо напрегнато и имах нужда! Wink
Рокс Heart
Слънчице, да, моделът на роклята е мой, с талия, обран по бедрата, но и там май се надцених с номера. Как успявам да поръчам все големи, не знам! 🤣 Имаше и къс вариант, по ми харесва, но само макси номера. Ето го

Забележи номерацията, какво им пречи да направят и малки?

mimi, жива да си!
Да видя нещо хубаво и в голям размер!

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 23:29 от Ranella

# 2 174
  • Sofia
Пише на скрийншота, гледай внимателно 😘

Общи условия

Активация на акаунт