Отговори
# 2 145
Магни, много ми харесваш с всичко, честити придобивки и със здраве да си ги носиш! Широките са ми слабост, харесвам такъв модел.
Ето, пропуска постове моя телефон, като писа Магни и видях двата поста с обясненията за маникюрите, благодаря!
Пак ще се захвана с гела за кожички и ще опитам без рязане. Майка ми не ползва нито гел, нито реже - цял живот си четка пръстите и ноктите с една твърда четчица, маже с крем и изглеждат страхотно нейните.
Ал, видях ги тези последните, благодаря, но нямат номер. Точно заоблени търся. Липсва ми магазин Корида, винаги си намирах каквото търся там.

# 2 146
  • София
Благодаря, Мими. Приключиха на 95 процента. Явно ми личи. Работя, живея нормално, доставям си малки удоволствия.

# 2 147
Аз си взех ето тези Madeline на Vionic миналата година, за широко стъпало

Стелките на Vionic, които се водят ортопедични, ми бяха доста неудобни. Препоръчват да ги носиш няколко дни, за да свикнеш с тях, но не стана така при мен. Смених ги и сега вече не са уреди за изтезания, както казва Змия. Joy Ще ги разходя до Амстердам в края на пролетта, на един концерт в Paradiso.

А скоро дойдоха и тези от Dr. Scholl's. Дори и модела за широко стъпало ми беше тесен, така че не съм доволна, но са някой с тясно стъпало ще са идеални.

Очаквам още едни с животински принт, пак оттам.

Също много нося дънки в ежедневието. До преди пандемията само Mango купувах, но от две години съм на American Eagle. С еластан е ясно, че са по-удобни. Ето тези дънки последно имам от тях, за първи път без еластан и за първи път да притежавам прокъсани дънки.

Взех ги, защото бяха тънички, а на мен точно такива ми трябват. Като ги поносих няколко дни обаче ... не, искам си единия процент еластан и аз!
Лак на ръцете не ползвам, но за сметка на това педикюра ми винаги е изряден Thinking - в черно, нюд или червено.

# 2 148
  • Пловдив
Момичета,  възхищавам ви се, че успявате да си правите маникюра сами. Аз не съм си и помисляла да се пробвам. С две леви съм. Затова си ходя на 3 седмици и съм доволна.
Мими, и аз съм загледала един панталон от този сайт. Как ти се струват като качество?

# 2 149
  • София
Магни, екстра са дънките. Със сникърси с по-дебела подметка ще са супер също.
Рокстар, радвам се, че нещата се нареждат при теб Flowers Hibiscus

# 2 150
Магни, по снимка ще дам палче за правите, но съм и за двата модела всъщност. Както са ти казали с обемни маратонки, а и с ток са много добре.
По всички магазини са заредили дънки с широки крачоли, а това, което особено ми хареса и в различни от типичните дънкови цветове.
Мими, на мен показаната дънкова рокля ми харесва и е много в твой стил.
Показаните дънки без еластан ми харесват как стоят, но и аз като Агент съм забелязала, че се образуват колена. Всъщност съм имала само един чифт 100%памук и накрая ги носих буквално до скъсване.
Маникюрите са ви много изпипани.
Забелязвам, че в последните години много повече харесвам къси, добре оформени нокти.
Копче, да се похвалиш с ефект като му дойде времето.
И благодаря, че споделяте дестинации и емоции.
Лондон все още не съм посещавала, навихте ме 😆, само да му дойде времето!

# 2 151
  • Sofia
Магни, първите са идеални.
Не можах да разбера има ли разлика в модела между снимка 2 и снимка 3.

# 2 152
Мими, и аз съм загледала един панталон от този сайт. Как ти се струват като качество?
Ами какво да ти кажа за тези пари никак не са лоши. Аз ги купих заради формата, обрани по бедрата и корема, стеснени в колената, долу широки. Стоят ми идеално, особено с висок чепик. Материята е стегната, имат 45 % вълна. Никога преди не съм купувала от там. Служителките много коректни, бях поръчала по големи, обадих се, жената каза сложете ги в кутията и пишете, че искате номер по малки и веднага ги замениха.
Беринга също е дошъл, утре ще го взема! Wink
И май малко трябва да се спра с пазаруването...но последните седмици ми е нещо напрегнато и имах нужда! Wink
Рокс Heart
Слънчице, да, моделът на роклята е мой, с талия, обран по бедрата, но и там май се надцених с номера. Как успявам да поръчам все големи, не знам! 🤣 Имаше и къс вариант, по ми харесва, но само макси номера. Ето го

Забележи номерацията, какво им пречи да направят и малки?

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 12:45 от mimi.7299

# 2 153
Магни, първите са идеални.
Не можах да разбера има ли разлика в модела между снимка 2 и снимка 3.
2 и 3 са втория широк модел. Следвах инструкциите на Ал да снимам отпред, отзад не можах затова в профил 😂
И сега какво, ще трябва да купувам груби маратонки. 🙈
100% памук са. Аз не държа на еластана.

# 2 154
  • София
Али, купете красиви обувки за абитурентката. За официалните снимки.
Гледам снимки от албума на моя абитуриент в ресторанта, момичета са... боси. Дори имат общи снимки, девойките са се наредили, повдигнали лекичко роклите и показват боси крачета. Вече по дискотеките са с спортни обувки. Няма как да ви ги кача тук, но са много сладки Two Hearts. Млади, веселящи се  и прекрасни.

# 2 155
Момичета , да ви покажа и моите покупки от днес

Кафевият е с макадамия, белия с лешници 😉

# 2 156
Покрай коментарите за дънките на Магни връщах постове, за да ги открия. Харесват ми и двата модела. Задръж ги и си купи удобни обувки, с които да ги съчеташ и на работното място.

# 2 157
Размер 8XL за мини дънкова рокля 😳

# 2 158
Брово Макадамия, така се прави моето момиче! Wink
Еланор, на и аз това им се чудех, а дългите фустанели s и м. 🤣
Малката дойде да си вземе подаръците от Турция и отказа това...сега майка й ще се мъчи с него! 🤣 С черен шоколад и шам фастък!

# 2 159
Ani, подарих My way на приятелката на големия. Другият ще отиде при приятелка за 8-ми март. Пиши ми кой Том Форд харесваш. Мога да ти взема с отстъпка, ако се прибираме тази година.
Офертата важи и за Мими, и Галдучо, естествено.😌
Само пример.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт