Бързи въпроси и отговори деца -6

• 31 223
  • 823
  •   1
Отговори
# 150
  • Terra incognita
Не го мислете чак толкова. Обикновено болестотворните бактерии и вируси, които използват човека за гостоприемник, нямат много дълъг живот върху повърхности.

# 151
Не го мислете чак толкова. Обикновено болестотворните бактерии и вируси, които използват човека за гостоприемник, нямат много дълъг живот върху повърхности.
Права сте!
Благодаря!

# 152
Здравейте ,за 10 дни 3 пъти памперса през нощта му пропуска ,препълва се и целия посреднощ е мокър . С памперс гащите сме ,препоръчайте някакви ,които през нощта да не пропускат ,до сега не сме имали проблеми ,но ..

# 153
Вземете по- голям размер, този му е омалял на детето. Пелените събират определен обем милилитри, със следващия размер няма да имате проблем.

# 154
Моят с гащи винаги протича през нощта. Ползвам за нощен винаги обикновен на памперс.

# 155
  • Terra incognita
А ако намалите течностите преди лягане?

# 156
И според мен е от размера,номера

# 157
  • Германия
На мен ми е правило впечатление, че от един и същ размер памперс гащичките събират по-малко течност от обикновения памперс.

# 158
Не мога да му го обуя тоя обикновен памперс,от 8 месечен е с гащи ,защото просто не стои мирен да сложа памперс.
Vicky не е възможно да се намалят течностите по простата причина,че той суче нон стоп през нощта ,избиват 2 кътника и 1 преден и по цяла нощ е залепен за мен ,ясно ми е ,че е заради сученето ,но няма как да го предотвърдя освен да ставам посреднощ да сменям памперс

# 159
  • Германия
Кой размер носи? От 4 нагоре често имат и + размер - събира повече течност, без памперсът да е по-голям

# 160
Не мога да му го обуя тоя обикновен памперс,от 8 месечен е с гащи ,защото просто не стои мирен да сложа памперс.
Vicky не е възможно да се намалят течностите по простата причина,че той суче нон стоп през нощта ,избиват 2 кътника и 1 преден и по цяла нощ е залепен за мен ,ясно ми е ,че е заради сученето ,но няма как да го предотвърдя освен да ставам посреднощ да сменям памперс
Аз на моята и го сменям. Също ако не сменя прелива. През деня си пие водичка,а вечер се буди и към 23:20 си пие АМ. Оставя ли я без да го сменя прелива.

# 161
Аз също сменям през нощта, но за целта ползвам обикновен памперс с лепенки (той сякаш повече попива), гащите не мога да му ги обуя нощем, събуждам го. През деня обратното Wink

# 162
нощната серия на памперс май повече течност задържа. пробвайте и тях, ако не сте.. иначе, както препоръчаха вече, време е за следващия размер...

# 163
Ползваме номер 5 ,преди месец пробвах н.6 ,но много му висяха,ще пробвам отново .
Иначе наскоро пий антибиотик,от който излязоха гъбички по езичето ,достатъчно ли е да преваря бутилките ,от които пие вода или да купя нови ?

# 164
  • до най-прекрасния мъж
И ние имахме един период, всеки ден се будеше мокра. А не е променила нито пиенето на вода, нито храната. Мислех и аз да взема по-голям размер. В момента ползваме нощните гащи на Памперс, 5-ца. Но те пък взеха да не пропускат. Иначе, при нас с обикновен памперс протичаше откъм гърба. Не знам само 6-цата като я дават за над 15 кг дали няма да са й големи, тя е малко под 14 кг.

Общи условия

Активация на акаунт