Бързи въпроси и отговори деца -6

• 31 194
  • 823
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Някой има ли вкъщи шведска стена за деца? Имам нужда от препоръки за производител. Благодаря.

# 136
Здравейте.
Днес пуснах изследвания на малкия.

Пуснах и на мен същите.
Това е моя резултат.
Писах на лекаря ни.
Според него май било грип.
Какво е вашето мнение според вас .

# 137
  • до най-прекрасния мъж
На дъщеря ми бяха подобни, казаха вирусна инфекция.

# 138
На дъщеря ми бяха подобни, казаха вирусна инфекция.
Преди малко др Янкова от тук ми отговори, че сме за Хемаголог.
При вас как протече и как  мина всичко.
7 дни е така вече.
Добре, че не вдига висока температура.

# 139
  • до най-прекрасния мъж
Три дни с до 39°С Т, после още ден-два и я свали окончателно. Всичко това беше съпроводено с отпадналост, болки по мускули и стави и загуба на глас. След това тръгна бистър сопол за два-три дни и леко подкашляше, предполагам от сопола, защото беше на инхалации пет дни преди това. Като спря сопола, поотмина и кашлицата, която не е била нещо особено, просто се прокашляше. Аз бях със същите симптоми, но при мен тръгна с жестока кашлица, от която ме боляха гърдите и гърба.

# 140
Три дни с до 39°С Т, после още ден-два и я свали окончателно. Всичко това беше съпроводено с отпадналост, болки по мускули и стави и загуба на глас. След това тръгна бистър сопол за два-три дни и леко подкашляше, предполагам от сопола, защото беше на инхалации пет дни преди това. Като спря сопола, поотмина и кашлицата, която не е била нещо особено, просто се прокашляше. Аз бях със същите симптоми, но при мен тръгна с жестока кашлица, от която ме боляха гърдите и гърба.
Значи е същото като при вас.

# 141
Здравейте. Прието ли е вече,че задължителната детска е от 4г? Нали имаше такова предложение.

# 142
Задължителна е, да.

# 143
Здравейте,идвам с малко можеби тъпо притеснение.
От 2 дни малкия се държи за главата все едно го боли и тукощо се хвана с 2 ръчички отзад за тила и мрънкаше ,питах къде те боли той продължи да пипа там избиват в момента първите кътници ,възможно ли е болката да е заради тях ,защото много се притесних с това държане на главичката

# 144
  • до най-прекрасния мъж
Да, възможно е. На позната детенцето си притиска с ръчички главата на нивото на челюстта, също му избиват зъбки. Дъщеря ми пък си дърпа и чеше ушите.

# 145
Моята по скоро си търкаше ушите
И всичко в устата от зарядно до м.кърпи.....

# 146
Здравейте,
Имам едно малко странно питане, но все пак, ако имате време ще съм благодарна за отговора.
Купих витамини за децата Natures way alive от 90 желираните.
Отворих гинразлепих фолиото, но се скъса.
Затворих ги само с пластмасовата капачка отгоре, номсе замисли вие миете ли капачката отвътре преди да затворите, защот все пак не са запечатани отгоре,

# 147
  • Terra incognita
Е, чак пък да мия капачката 😂. Не, разбира се. Изобщо даже не ми е минавало през ум.

# 148
  • София
Никога не съм се замисляла да мия капачката и не съм. Нито на негови витамини, нито на наши.

# 149
Благодаря Ви за отговорите, успокоихте ме.
То вече не знам, капачки, опаковки, незнам от къде какво ше лепнем.
До скоро пиеше марсианци и тр са опаковани във фолио заедно с капачката. Пък тези alive! Premium не са.
Развърташ капачката и отдолу залепено хартия върху шишето и завъртяна капачката, не опакована тя или пък да има нещо ьа разлепяне специално върху нея.
Та се замислих, ама изтрящавам явно ….

Общи условия

Активация на акаунт