Бързи въпроси и отговори деца -6

• 30 412
  • 823
  •   1
Отговори
# 90
Нищо няма да му стане ако не ги миете качествено. Мийте колкото позволява. Когато големият беше бебе нашите зъболекари, което са ни и семейни приятели ме посъветваха да започна да ги мия когато има повечето зъби. Развалят се най-вече кътниците, заради формата и препоръката беше да започна, когато избият те. На малкия избиха рано и той имаше периоди, в които стиска уста, дърпа се, дъвче четката, и така. Мия колкото успея. Вече е на 2г и има 18 зъба, очакваме последните 2 да пробият.

# 91
При нас колкото позволява означава 10 секунди има няма

# 92
Благодаря много за препоръките за обувки.
Със сигурност ще изчакаме да започне сам да си ходи преди да купим за навън обувки.
Сега проучвам.
А какво мислите за марката Биомеханикс? Споделиха ми за нея няколко приятелки, че им ги препоръчват ортопеди.
В Пловдив някой знае ли дали в реален магазин ги предлагат?

# 93
Благодаря много за препоръките за обувки.
Със сигурност ще изчакаме да започне сам да си ходи преди да купим за навън обувки.
Сега проучвам.
А какво мислите за марката Биомеханикс? Споделиха ми за нея няколко приятелки, че им ги препоръчват ортопеди.
В Пловдив някой знае ли дали в реален магазин ги предлагат?
Аз бях взела на моята дъщеря,но се спъваше с тях. На моето дете не допаднаха. Аз съм доволна от Геокс и ДД степ☺

# 94
  • София
Аз май съм от малкото родители, на които детето проходи с Адидас и Пума. Взех му от по-широк модел и гледах да е мека подметка, много огъваща се и като цяло да не са твърди.

# 95
Моите и двете като проходиха им купих маратонки. Каката беше с адидас, малката с пума. Леки, удобни, широки около пръстите и дишащи да няма мокри чорапи. Иначе масовката наборчета на малката бяха с Биомеханикс.

# 96
Танче, ако пие на 4 часа за сваляне на температура напълно възможно да е това. Синът ми се е случвало няколко пъти първо да казва, че го боли коремчето и после да повръща. Но той първите 1-2 дни спира да яде, кара само на течности и лекарства. Нищо не давам в такива случаи.
[/quot
Днес следобед бяхме на преглед.
Оказа се, че гърлото му е червено.
Иначе гърдичките са чисти.
Прегледа и мен.
Изписа му изопринозин сироп.
ИНФЛУЦИД, Спрей за гърло ,вит С ампула 1 бр На ден.Още нещо мисля, че му изписа.
Ще ходим да ги купим ,че още не сме се прибрали..
На мен изписа изопринозин таблетки 3х2 на ден. Спрей за гърло .

# 97
Дъщеря ми имаше сандали на  Biomecanics, ходеше добре с тях. За мен обаче са безумно скъпи( нейните го намерих с намаление и излязоха изгодно). Направо лети с един модел на Nike, супер леки и с гъвкава подметка. Доволна съм и от Skechers, като всичко и взимам по разни намаления.
   За зъбите ме бяха посъветвали да показвам как на куклата например ги мие и после тя колкото даде. Постепенно времето за миене от наша страна се увеличи.

# 98
  • София/Севлиево
Въпрос,свързан с прането -до кога перяхте отделно и с бебешки препарат,че нямам никакъв спомен как беше при баткото?Малкия е на 2 и 4 месеца,има отделен кош за дрехи и все още го пера с бебешки Сано и отделно от нашите неща(дори спалното бельо му пера отделно).

# 99
Въпрос,свързан с прането -до кога перяхте отделно и с бебешки препарат,че нямам никакъв спомен как беше при баткото?Малкия е на 2 и 4 месеца,има отделен кош за дрехи и все още го пера с бебешки Сано и отделно от нашите неща(дори спалното бельо му пера отделно).

На 4г и с атопичен дерматит, пера отделно и няма да спра скоро. Не мога да си представя да смесвам нашето и нейното пране, честно казано.

# 100
Аз пера смесено, на 1.5 е дъщерята. Тя се въргаля в калта и по площадките, забравила е какво е стерилност. Основно прането винаги е с нейни дрехи + някоя друга наша. Все пак и ние се стремим да спазваме добра хигиена, не си перем дрехите веднъж на сезон. Ползвам капсули Ариел, без омекотител, не е имало проблем. Ако нещо ме притеснява минава на 60 градуса цялата пералня и така

# 101
Синът ми е на почти 16 години и носи предимно Найк,даже последните две години бих казала само Найк. Много са му удобни,но почти всички модели са им за слаби крака. Дъщеря ми на година и шест месеца и съм купувала три чифта Найк,които въобще не носи. Идват и тесни. Тя е с дебел крак и широк. Биомаханикс ги вземах от онлайн магазина Котаракът в Чизми. Служителките са супер любезни и ми съдействаха,но детето само се спъваше с тях,та затова и не повторих. На Геокс сега купих четвърти чифт и смятам,че за моето дете са идеални. ДД степ пробвах с едни боти,които се оказаха мн добри и също са за широко краче.
Прането на баткото го перях отделно до към 5 годишен. Малката сега е на година и шест и все още и пера отделно. Не съм се замисляла все още да пера с нашите неща. Сякаш ми е рано🤷♀

# 102
Съгласна съм и аз не бих прала нашите с на малкия дрехите ,предпочитам да са си отделно и с бебешки препарат,понякога се е случвало да не обърна внимание и да сложа някоя негова дрешка с нашите ,но ако следва негово пряне въпросната дрешка я слагам отново с неговото си пране ако ли не остава така ,но гледам да не се случва

На 4г и с атопичен дерматит, пера отделно и няма да спра скоро. Не мога да си представя да смесвам нашето и нейното пране, честно казано.

# 103
От бебе още престанах да отделям нейното от нашето. Тя така или иначе спеше често на леглото до нас, по цял ден беше гушната, кърмеше се… струваше ми се абсолютно излишно.  С уговорката, че ползвам подходящи препарати за пране за всички ни и дълги програми, тоест дрехите така или иначе излизат достатъчно хигиенизирани.

# 104
И на двете деца в началото купих по 3 чифта Биомеханикс. Много държах да са те, най-хубавите били, ортопеда ни каза, че няма да намеря по-добри обувки за децата. Е, спъваха се, падаха, ама аз -не, те ще са, нали с най-добрите. В Пловдив няма физически магазин, където да се видят, но имаме пътувания до Варна 2 пъти в годината и ги купувах от "Котарака в чизми". Още ме е яд колко пари дадох за тях, последните ги носиха по 2 седмици и ги прибрах. Вече им купувам маратонки Адидас или Clibee, ботуши или боти пак само на Clibee. Евтини са, удобни са им, издържат по един сезон. И най-важното, тъй като едната ми дъщеря се роди с деформация на крачетата, ортопеда ги одобрява, имали здрава упора на петата и гъвкава подметка.

Общи условия

Активация на акаунт