Бързи въпроси и отговори деца -6

• 30 414
  • 823
  •   1
Отговори
# 105
Малчо проходи лятото, като докато правеше стъпки с помощ носеше Nike бебешки. След това взех едни супер евтини не знам как да ги опиша гумени обувчици, които буквално един ден по-късно проходи с тях. Никаква марка, купени от квартално магазинче за 10 лв. И тъй като се оказаха хит и любими вече взехме и следващите номера.

# 106
  • Countryside
След 2г пера общо пране със сенситив препарат. Естествено бельо и спално бельо отделно.
С две ръце съм за DD step, Кларкс и Зизу. Геокс също са добре. За широко краче препоръчвам маратонки Пума. Найк действително са за тесен крак. Хубавото на Кларкс е, че имат ширина на обувката. За Биомеханикс нямам отзиви, освен че са безумно скъпи.

# 107
Малкия е на 3 г и 3м.
От бебе му пускам дрешките със теобебе.
Аз лично не бих прала със нашите дрехи.
Пускам си ги отделно.
Няма да е хигиенно да ги пускаме заедно.
Например татко му е електротехник сещате се ,че дрехите му са прашни .

# 108
Малката сега е на 2г7м.Бебешки ползвах до около 1г6м-2, но пера дрехите отделно от нашите. Едно, че имам предостатъчно дрехи, защото освен малката сме още 3ма вкъщи, друго, че цветово не се връзват. Нейните са по-цветни и нито да ги пусна с тъмно да се оллескат, нито със светло да се нацапа някоя моя дреха. Затова дребната е отделно, а каката с нашите дрехи. Чисто практични подбуди, не от някаква друга гледна точка.

# 109
Аз също пера дрехите на децата отделно, но откакто станаха на 2г може би не ползвам бебешки прах за пране. Все пак гледам да не е много ароматизиран, понеже мен ме дразни.

# 110
На 4 г и 7 м, продължавам да отделям нейните дрехи в отделен кош и със Сано Максима. За нас използвам и омекотител, за нея - не.

# 111
И с двамата до около 2 и половина перях отделно със Сано. След това вече пускам и смесени с нашия прах, без омекотител.

# 112
Здравейте бебчо е на 21 дена от два дена му излязоха тези пъпчици на лицето , никъде другаде няма , дали е бебешко акне, в петък сме на контролен преглед . Благодаря

# 113
Претопляне ?

# 114
в стаята е около 20гр , не го навличам много

# 115
  • Германия
Децата ми са на 7г и 3г, всички дрехи се перата заедно, не отделям техните от нашите. Пера с праха на дм Ultra Sensitiv, не толкова заради децата вече, а защото не понасям дрехите да ми миришат на перилни препарати или омекотители.
Използвам и сушилня, но едва от 1г.

За мен да се перат дрехите отделно е напълно излишно, но всеки си решава за неговото си семейство.

# 116
Само по челото ли е ,защото наистина ви прилича на претопляне ако е било и с шапчица
в стаята е около 20гр , не го навличам много

# 117
Всички бебета минават през фазата на пъпки и белене на кожата. Помня, че около 20ти ден някъде беше и при двете. Изпъпчиха им се лицата, обели се кожата на сгъвките, премина от само себе си, стандартен етап. При някои пъпките са повече, при други по-малко. Нямат бял връх, не изглеждат раздразнени, ще отминат.

# 118
Шапка само навън слагам , иначе да само на челото и бузките има , другаде не

# 119
И моето имаше пъпки по лицето като бебе, изчезнаха сами. Личната каза да почистваме с мицеларна вода на Биодерма, ама и без нея ще минете, нищо особено не е. С преварена вода и памуче леко се почиства и ще изчезнат сами. От претопляне са други пъпки и излизат по меки части и гръбче обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт