"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 48 957
  • 815
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,закъснява ми вече 12 дена ,преди 5-6 дена имах зацапване бледо розово в продължение на два дена ,цикъл все още нямам , кръвен отрицателен ,по време на закъснението имахме сексуален контакт с мъжо , интересно ми е какво е това зацапване ,може би нещо хормонално и няма шанс да съм бременна вие как мислите

Направи си тест

# 151
Happy mom😊 възможно е зацапването да е от имплантация, защото тя е от 6-ти до 12-ти ден. Колко време продължава зацапването или е било за кратко? А болки и придърпвания се появяват в ранна бременност, нормално е стига да не са силни. Правила ли си кръвен тест и изследвала ли си прогестерон?

# 152
Каква мерна единица е прогестерона? Ако нн/мол е на критичната долна граница.

Виждате ли втора бледа чертичка? Последен М. 24.01  Средно 32-33 дни. Опит правихме на 09.02 (рождения ми ден). Не съм следила О., по календара на приложението е била на10.02.
Очаквах вчера или днес да ми дойде. Вчера имах кафеникаво зацапване и помислих, че ми два, превръзката остана чиста. Преди малко изтичах в почивката до аптеката и на третата мин се появи бледа чертичка. Страх ме е да се зарадвам, защото много силно го желая!
Според мен е положителен. Отидете за всеки случай за кръвен, за да се зарадвате от сърце. Късмет!
Днес си пуснах ЧХГ 150.99
Прогестерон 31. 1
Няма таблица за ЧХГ-то и не мога да преценя за коя седмица отговаря. В четвъртък или петък мисля да пусна пак, за да видя как се развива и дали се удвоява. Според вас трябва ли да проверя и прогестерона, за пръв път го пускам.

ng/ml

# 153
#happymom#  Вчера си направих кръвен , отрицателен е

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 12:21 от Veida 9191

# 154
Bibi85 От днес е зацапването много бледо кафяво обадих се на АГ изписа ми УТРОГЕСТАН вече сложих едната глоболка и утре съм на преглед не съм пускала изследвания тъй Като още не съм минала АГ, но се уплаших понеже с първото ми детенце в 8 седмица получих кървене и ме вкараха за задържане

# 155
Bibi85 От днес е зацапването много бледо кафяво обадих се на АГ изписа ми УТРОГЕСТАН вече сложих едната глоболка и утре съм на преглед не съм пускала изследвания тъй Като още не съм минала АГ, но се уплаших понеже с първото ми детенце в 8 седмица получих кървене и ме вкараха за задържане
След моя положителен тест получих зацапване ооколо 20 дни. Бях на утрогестан още преди трансфера. Когато получих зацапване докторът ми каза да не го поставям вагинално, а само да го пия през устата. Също така спрях аспирин и фраксипарин. Не знам какво е Вашето състояние. Само споделям.
Дано скоро спре зацапване и всичко да е наред!

# 156
Здравейте искам да попитам правим опити за бебче можели някой да ми каже кога да си направя тест

# 157
Happy mom😊 сега като погледнах пак календара няма как да е имплантационно зацапване, защото е минало много време от овулацията. Съветвам те да пуснеш кръвен тест+ прогестерон. Защото без да е погледнат прогестерона не знам защо ти изписват утрогестан. Ако прогестерона е нисък може да има зацапване. Чувала съм за случаи в които жените имат първите месеци зацапване около датата на цикъла. Но моят съвет е да пуснеш днес кръвен тест+ прогестерон , а да не чакаш лекаря. Така или иначе нищо няма да се види в 4-та седмица, а изследването ще даде информация за състоянието ти.

Kokolin , най-рано след седмица.

# 158
Happy mom😊 сега като погледнах пак календара няма как да е имплантационно зацапване, защото е минало много време от овулацията. Съветвам те да пуснеш кръвен тест+ прогестерон. Защото без да е погледнат прогестерона не знам защо ти изписват утрогестан. Ако прогестерона е нисък може да има зацапване. Чувала съм за случаи в които жените имат първите месеци зацапване около датата на цикъла. Но моят съвет е да пуснеш днес кръвен тест+ прогестерон , а да не чакаш лекаря. Така или иначе нищо няма да се види в 4-та седмица, а изследването ще даде информация за състоянието ти.

Kokolin , най-рано след седмица.
мерси биби

# 159
Здравейте искам да попитам правим опити за бебче можели някой да ми каже кога да си направя тест
Вие сте машини бре😂😂

# 160
Bibi85 благодаря ти много за съветите, май не е много ок да, защото беше спряло, но трябваше едни документи да оправям и се разходих 10мин и пак на ново… не знам малко се ядосвам на АГ, защото му обяснявам каква е била ситуацията с първото ми детенце той ни казва още няма сърдечен ритъм нищо не мога да направя … какво значи това да го оставим да си се отлепи така ли 🤯 малко се ядосах, пия нош па на своя глава и утре ще видим имам и болки леко долу като придърпване

# 161
Не знам какво да ти кажа, не съм от голям град, но тук също е неадекватно лечението. Наскоро един от най-прехвалените лекари в града каза на приятелка, че каквото било писано, някой път нищо не можело да се направи. Тук никой не пуска кръвен тест,прогестерон и други изследвания. За щастие с двете си деца забременях лесно, но сега сама си пуснах доста изследвания.

# 162
Вие сте машини бре😂😂
хаха мерси 😅

# 163
Вие сте машини бре😂😂
хаха мерси 😅
Никакви лоши чувства, евала даже 😂. Желая ви да е станало. Когато и да ви е била овулация според мен не сте я изпуснали. Пишете когато разберете. Успех

# 164
Здравейте! Малко на шега станаха нещата. Много ми е странно още и хем се вълнувам, хем ме е страх какво предстои. Нормално ли е от време на време да имам пробождане ниско в дясно? След колко време трябва да отида на лекар. Тестът е от тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт