"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 001
  • 815
  •   1
Отговори
# 165
Честито, нормално е пробождането, нормален е и страхът Simple Smile. След около 7-10 дни закъснение би трябвало да се види плоден сак.

# 166
Здравейте! Малко на шега станаха нещата. Много ми е странно още и хем се вълнувам, хем ме е страх какво предстои. Нормално ли е от време на време да имам пробождане ниско в дясно? След колко време трябва да отида на лекар. Тестът е от тази сутрин.
Честито!Аз отидох на 14 дни закъснение

# 167
здравейте имам напрегнати гърди само ми се гади но незнам след колко време да си направя теста следващата (М) е на 8.03

# 168
Здравейте, преди цикъл съм според календара с 5 дни, според мен - 2/3. Засичах О (на 13ти ден, а последен Ц на 05.02). Правихме опити и от 2 дни имам дискомфорт. Направих пиклив на Престо, но е мнг бледа втората и пуснах сутринта кръвен. Това са резултатите. Май всичко се е получило

# 169
Kokolin , 6 дни след овулация е рано за гадене според мен, може и имплантация да няма още. А и да има ще минат поне няколко дни, докато се появят първите симптоми. При мен гаденето започна 1 седмица след закъснение на цикъла. Имала съм и месеци, в които толкова се бях пренавила, че е станало и имах абсолютно всички симптоми на бременност-  гадене, болки ниско долу, напрегнати гърди, сънливост и накрая нищо. Най-ранните симптоми са около цикъла. Според мен тест можеш да пуснеш най-рано 2-3 дни преди цикъл. Ако си нетърпелива можеш да пуснеш кръвен, но ако е отрицателен е доста разочароващо. Имали сме месец , като вашият, почти всеки ден опити и пак не стана.

Milcheva26, положителен, честито!

# 170
Kokolin , 6 дни след овулация е рано за гадене според мен, може и имплантация да няма още. А и да има ще минат поне няколко дни, докато се появят първите симптоми. При мен гаденето започна 1 седмица след закъснение на цикъла. Имала съм и месеци, в които толкова се бях пренавила, че е станало и имах абсолютно всички симптоми на бременност-  гадене, болки ниско долу, напрегнати гърди, сънливост и накрая нищо. Най-ранните симптоми са около цикъла. Според мен тест можеш да пуснеш най-рано 2-3 дни преди цикъл. Ако си нетърпелива можеш да пуснеш кръвен, но ако е отрицателен е доста разочароващо. Имали сме месец , като вашият, почти всеки ден опити и пак не стана.

Мерси Биби

# 171
Kokolin  Бебеправенето не е маратон! Бебеправене се прави малко преди овулация,по време и малко след нея. Секс за удоволствие можете да правите всеки ден,но не и за успешно забременяване!
Симптоми толкова рано няма как да има,не се пренавивайте,че със сигурност има бременност.
Тест се прави при 4-5 дневно закъснение на МЦ,а вие имате още седмица до МЦ...

# 172
Здравейте! От 10 дни правим опити за бебе, направих си тест излезе бледа черта  отрицателен. Какво да правя? Очаквам днес да ми дойде.

# 173
  • София
Бледа черта отрицателен? Само една ли е чертата или има втора бледа?

# 174
Xrisi_99, дай малко информация за дължината на цикъла. Ако е 28 дни овулацията ти може да е била на 14-ти ден и да сте изтървали овулацията.

Happy mom😊 , какво стана с теб? Спря ли зацапването? Какво каза лекаря?

# 175
Bibi85 Здравей при мен горе долу е добре, сега нямам зацапване вчера бях на лекар и се видя сакче, но малко ме шокира, като ми каза, че имам малка миома не било страшно, но все пак… притеснява ме за бебче дали ще е ок .. ето ги и изследванията от сутринта и нищо не ми говори 🤷🏻♀

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 16:30 от Happy mom😊

# 176
Напълно нормално е от хормоните да избие някоя друга миома, няма страшно, важното, че всичко е ок 🍀
Bibi85 Здравей при мен горе долу е добре, сега нямам зацапване вчера бях на лекар и се видя сакче, но малко ме шокира, като ми каза, че имам малка миома не било страшно, но все пак… притеснява ме за бебче дали ще е ок .. ето ги и изследванията от сутринта и нищо не ми говори 🤷🏻♀

# 177
Здравейте!
13 дни горе долу след овулация съм
Имам пробождане в яйчниците, напрежение в гърдите и два дни имах зацапване - бледо розово. Днес изчезна
Цикълът ми попринцип е около 35 дни , днес е 30 ден. Реших да си направя тест вкъщи - първият имаше мега бледа втора черта ( belive) , а вторият беше отрицателен ( престо)
Коя марка бихте ми препоръчали и някоя имала ли е зацапване толкова близо до мц?

# 178
Xrisi_99, дай малко информация за дължината на цикъла. Ако е 28 дни овулацията ти може да е била на 14-ти ден и да сте изтървали овулацията.

Happy mom😊 , какво стана с теб? Спря ли зацапването? Какво каза лекаря?

Дължината на цикъла е 25 дни. Имам завишен пролактин и пия достинекс 1/2 веднъж в седмицата. Ходих на ЯМР и ми откриха аденом 2,7мм. На 21ви февруари започнахме с опитите. Последния цикъл беше 5.2.2024.

# 179
Здравейте. Понеже в другата група никой не реагира на поста ми, да пробвам късмета си и тук:) Цикълът ми е 24-25 дни. Използвам за първи път мониторчето на Clearblue за ову и тестове за бременност. Днес е 24-ти ден от цикъла ( нямам никакви индикации да ми дойде). Приятелят ми беше по командировки този месец, но когато “ трябваше” си беше вкъщи Simple Smile Днес мониторчето изписа “ not pregnant ”, но като на 5-тата минута изкарах касетата имаше бледа втора линия… която изглежда на дебелина колкото контролната… Какво мислите? Възможно ли е да съм бременна и просто HCG- то още да е ниско Simple Smile Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт