"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 018
  • 815
  •   1
Отговори
# 180
Ако е от онзи тест, който е дигитален, не мисля че трябва да го разглобявате. Според мен е отрицателен. Повторете с друга марка тест.

# 181
Ако мониторчето казва отрицателен, значи е отрицателен. Тестовете със син реактив изключително често дават изпарителни черти след времето за отчитане. Пробвай с обикновен Клиур блу. Или с друга марка.

# 182
Купих си нормални тестове, които потвърдиха 🤗🤗🤗😉, а утре съм и на кръвен! Желая на всяка от вас скоро и тя да види тези две черти! Поздрави, сладури.

# 183
Здравейте два дни преди цикъл съм, имах един тест в шкафа(първия от снимката) и ей така реших да го направя преди час, виждайки резултат изтичках до аптеката да повторя, но на втория тест се вижда едва едва може би защото реално се изпишках преди половин час, просто не очаквах изобщо да е полпжителен и не мога да чакам, какво мислите да вярвам ли на първия, проверих и срок на годност да не би да ме излъже, вглеждах се да не е изпарителна …

# 184
Здравейте два дни преди цикъл съм, имах един тест в шкафа(първия от снимката) и ей така реших да го направя преди час, виждайки резултат изтичках до аптеката да повторя, но на втория тест се вижда едва едва може би защото реално се изпишках преди половин час, просто не очаквах изобщо да е полпжителен и не мога да чакам, какво мислите да вярвам ли на първия, проверих и срок на годност да не би да ме излъже, вглеждах се да не е изпарителна …
.                        Честито! Положителни са и двата! Супер като за трети март! Мисля, че ноември месец ако е казал Бог, ще си чакаме бебоците!

# 185
Не мога да разчета този резултат .
Правихме опити когато трябва, имах наблюдение от специалист като знаехме кога ще съм в овулация. Цикълът ми не идва по часовник и всеки месец интервалът е различен. Имам закъснение от 4 дни и това е поредният тест , предишните са отрицателни. Какво мислите ?
Забравих да кажа, че теста не е правен с първа урина.

# 186
Правихме опити когато трябва, имах наблюдение от специалист като знаехме кога ще съм в овулация. Цикълът ми не идва по часовник и всеки месец интервалът е различен. Имам закъснение от 4 дни и това е поредният тест , предишните са отрицателни. Какво мислите ?
.       Направете нов със сутрешна урина, този отдалече сякаш изглежда поЗитивен, но като зуумна снимката не може да се изключи и да е изпарителна линия.

# 187

При мен беше същото, няколко дни закъснение и 3 отрицателни теста, вече на 4тия мисля ден закъснение си направих от лентичките и излезе бледа 2 чертичка ❤❤❤ направи утре пак, смени теста! Виждам нещо бледо на твоя тест, но не е много добра снимката и не съм сигурна

# 188

При мен беше същото, няколко дни закъснение и 3 отрицателни теста, вече на 4тия мисля ден закъснение си направих от лентичките и излезе бледа 2 чертичка ❤❤❤ направи утре пак, смени теста! Виждам нещо бледо на твоя тест, но не е много добра снимката и не съм сигурна

Много благодаря, ще направя! От 10тина дни имам напрегнати гърди, имам супер умора, даже мъжът ми е потресен колко спя.. всичко в мен се надява да се е получило, но не изключвам и симптоми на МЦ

# 189
Iviana97, моят съвет е да вземеш 2 различни марки тестове. Успех!

# 190
Здравейте момичета пускам нова тема понеже не знам къде да пиша под темите…
Януари месец ми откриха малка фоликулярна киста , защото ми закъсня МЦ 1 месец. Изписаха ми дуфастон 5 дни 2 по 1 таблетка МЦ ми дойде на 6 ден след приема
После ми дойде на 21 ден от цикъла - 01.02.
И трябваше да ми дойде на 29.02 по календар
Но до днес вече 4 ден цикъл няма
Дали е бременност или заради кистата? Опити за бебе правихме почти целия месец.

# 191
M.M. направи тест.

# 192
#Bibi85 преди 15 минути направих тест според мен е отрицателен вече 5 дни закъснение

# 193
За съжаление и според мен е отрицателен. На 4 дневно закъснение трябваше да има видима черта. Успех следващия месец!

# 194
Момичета аз ви качих тест вчера ако си спомняте, имам чувството че от както го направих имам леки болки но като че ли в коремната област някак си като ПМС, но аз такива болки имам рядко. Според вас кога мога да запиша час за преглед, ако всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт