"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 985
  • 815
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Петрова, чертичките нямат отношение към развитие на бременността. Единствено ЧХГ показва и вече след това ехограф. Ако има начин проследявай стойностите на ЧХГ.

# 481
Момичета, пак съм аз.
Бях писала по-рано, че имам зацапване 7 дни след О. То продължи до 10 дни след О само по талетната хартия и без индикации на МЦ. Вчера след като спря за цял ден реших да пусна кръвен и това е резултата (уж 11 дни след О, засичана с лентички):

Винаги като съм пускала кръвен съм имала резултат <0,05, а сега този нисък такъв.
Според вас може ли да се е получило чудото?
След 48 часа ще пусна нов тест, но се притеснявам, че на 7 ден след О пуснах прогестерон и е нисък (10-11 беше) и да не стане нещо лошо, ако се е получило.
Мерси!

# 482
Момичета, пак съм аз.
Бях писала по-рано, че имам зацапване 7 дни след О. То продължи до 10 дни след О само по талетната хартия и без индикации на МЦ. Вчера след като спря за цял ден реших да пусна кръвен и това е резултата (уж 11 дни след О, засичана с лентички):

Винаги като съм пускала кръвен съм имала резултат <0,05, а сега този нисък такъв.
Според вас може ли да се е получило чудото?
След 48 часа ще пусна нов тест, но се притеснявам, че на 7 ден след О пуснах прогестерон и е нисък (10-11 беше) и да не стане нещо лошо, ако се е получило.
Мерси!
Пусни за всеки случай пак 🍀 стискам палци да се похвалиш и всичко да е наред 🙏🏻🧿🍀

# 483
Здравейте  момичета,
при мен проблема е следния. Последната М беше на 27.02 - нормална, всичко си беше наред. Овулация потвърдена от гинеколог - 09.03.2024.
Трябваше да ми дойде реално на 27.03 (вчера), но, голямо но - на 24 вечерта след 9(неделя) , имах 1-2 капки розово. На 25 си ме зацапваше през целия ден, като време на време имаше много, много тъмно червено на цвят кръв. На следващия ден едвам едвам кафеникаво и вчера ( на 27-ми) към обяд изчезна ... Пуф ... няма я. Тест правих тази сутрин - не видях втора черта, хвърлих го на масата и излязох за работа.
Не знам какво да мисля ... Температура телесна имах 3 поредни дни по 37.2. Пишкам много често ( чак на мен ми става досадно) Сутрин съм гладна ( а не закусвам попринцип), чакам да стане 14:00, за да обядвам. Емоционална съм,гърдите ме болят острани... Има ли някакъв шанс според вас да съм бременна и на какво може да се дължи това зацапване вместо М?

Ще се самоцитирам, защото:
На 02.04 ходих на гинеколог за преглед. Каза че се вижда плоден сак , но да дойда след една седмица. Ама понеже съм любопитка, взех та си направих уринарен , не с първа урина , да кажем с втора. Отрицателен . Не знам какво да мисля вече … помагайте😣😣😣😣😣

# 484
А. Виткова 711993, пуснете кръвен тест. На мен малко това зацапване ми звучи, като цикъл, просто по-оскъден.Имала съм имплантационно зацапване и изобщо не е такова, каквото го описвате, още повече казвате, че е било, като тъмна кръв. Пуснете кръвен тест и прогестерон.

# 485
А. Виткова 711993, пуснете кръвен тест. На мен малко това зацапване ми звучи, като цикъл, просто по-оскъден.Имала съм имплантационно зацапване и изобщо не е такова, каквото го описвате, още повече казвате, че е било, като тъмна кръв. Пуснете кръвен тест и прогестерон.

Пуснах кръвен тази сутрин - отрицателен. Е аджеба какъв е тоя плоден сак??

# 486
  • София
Не мисля, че става въпрос за плоден сак. Няма как отрицателен кръвен да имате и плоден сак. Стойностите на ЧХГ трябва да са четирицифрени за плоден сак и закъснение към 2 седмици.
Намерете читав АГ. Зацапването е цикъл, ще си дойде. Симптомите са на идващ цикъл.

# 487
Не мисля, че става въпрос за плоден сак. Няма как отрицателен кръвен да имате и плоден сак. Стойностите на ЧХГ трябва да са четирицифрени за плоден сак и закъснение към 2 седмици.
Намерете читав АГ. Зацапването е цикъл, ще си дойде. Симптомите са на идващ цикъл.

И аз това се зачудих, къде го видя тоя плоден сак. Като я питах дали да си пусна кръвен, тя ми каза да не бързам и ми изписа и Биозин мама. На 9-ти да съм отишла за потвърждение. Тия лекари ще ме побъркат ...

# 488
Това АГ да си хвърли дипломата...

# 489
  • София
Не разбирам защо е изписан Биозин мама - той е имуностимулатор за бременни. Интересно, че примерно няма да провери прогестерон, а ще изпише имуностимулатор. Хах, ако бях на Ваше място я сменям на секундата. Особено несериозно е изказването да не бързате за кръвен.

Наистина, на Ваше място крачето ми няма да стъпи там.

# 490
Не разбирам защо е изписан Биозин мама - той е имуностимулатор за бременни. Интересно, че примерно няма да провери прогестерон, а ще изпише имуностимулатор. Хах, ако бях на Ваше място я сменям на секундата. Особено несериозно е изказването да не бързате за кръвен.

Наистина, на Ваше място крачето ми няма да стъпи там.

Не знам и аз какво да мисля вече ... кръвния е направен в Рамус. От 1 година си пускам кръвните там и всеки път един и същи резултат - 0,10 ... дори да няма бременност, как пък всеки път са едни и същи единиците...от  две години се мъчим с милото, много тъпо ми стана ...

# 491
  • София
Под 5 всичко е отрицателно. Не се чудете на самата стойност. Две години и никакъв резултат - направо е време да посетите репродуктивен специалист.

# 492
А. Виткова 711993 , тъпото е, че лекаря ви е дал напразни надежди. Иначе по всичко, което описахте е ясно, че няма бременност и е било подранил цикъл. Кръвният тест не дава грешни резултати.

# 493
Здравейте момичета, тест направен на втори ден закъснение, според вас положителен ли е?

Скрит текст:

# 494
Wild_Аngell, честито, положителен е.

Общи условия

Активация на акаунт