"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 48 896
  • 815
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Какво ще прави при АГ?

Например да види сак в матката и заради кафявото зацапване да й предпише прогестерон? Ако разбира се има бременност..

# 91
  • София
Аха, значи тя има тест, но да отиде на АГ да ѝ каже дали има бременност.
Доста умно.

# 92
  • София
Аха, значи тя има тест, но да отиде на АГ да ѝ каже дали има бременност.
Доста умно.

Вижда се какво съм написала..

# 93
Adi45 ,направи теста. Трябва да отчете вече щом е след датата на цикъла, ако си бременна. Ако е отрицателен причината е друга.

# 94
Направих теста някъде преди два часа - отрицателен е .. предполагам няма проблем че не е със сутрешна урина Simple Smile щом би трябвало да отчетее след цикъла нали?

# 95
Здравейте нова съм в групата!Имам положителен тест все още не съм отишла на лекар защото работното ми време не позволява тези дни и искам да попитам дали е нормално да имам болки в корема ниско долу първите дни!Извинявам се ако не е правилното място за този въпрос

# 96
Абсолютно нормално, да.

# 97
Благодаря

# 98
Здравейте
Последният ми цикъл беше на 10.01 . Овулация не съм следяла, правехме си опити но аз и не очаквах да забременея, защото се бях отчаяла и отказала!
Две седмици закъснение и реших да направя тест 3 положителни
Днес реших да направя и ЧХГ в петък ще отида пак да пусна
Може ли мнение дали резултата е добър, малко се притеснявам защото ми се струва много висок

# 99
Здравейте
Последният ми цикъл беше на 10.01 . Овулация не съм следяла, правехме си опити но аз и не очаквах да забременея, защото се бях отчаяла и отказала!
Две седмици закъснение и реших да направя тест 3 положителни
Днес реших да направя и ЧХГ в петък ще отида пак да пусна
Може ли мнение дали резултата е добър, малко се притеснявам защото ми се струва много висок
Страхотен резултат! Честито!

# 100
Няма смисъл да пускаш пак. Направо на лекар. И пулс ще чуете сигурно.

# 101
Благодаря  Ви
Утре ще се обадя на гинеколога и ще отида щом няма смисъл от повторно ЧХГ
Бъдете живи и здрави
Миналата година март месец загубих бебче в 6ти месец и тези резултати ми повлияха много положително и зареждащо ! Чакам това една година

# 102
  • Варна
Благодаря  Ви
Бъдете живи и здрави
Миналата година март месец загубих бебче в 6ти месец и тези резултати ми повлияха много положително и зареждащо ! Чакам това една година

Първо, честито! Лека и безпроблемна бременност! Извинявам се че се включвам така, но нямахте ли някакви симптоми през тези две седмици закъснение?

# 103
Благодаря  Ви
Бъдете живи и здрави

Първо, честито! Лека и безпроблемна бременност! Извинявам се че се включвам така, но нямахте ли някакви симптоми през тези две седмици закъснение?
[/quote
Освен сънливост нищо друго нямах
Въпреки че един ден леко ми се гадеше но въобще не го отразих

# 104
Здравейте, последния ми цикъл беше на 13.01
Вече имам 9 дена закъснение , а преди два дена си направих тест на шур чек и получих две чертички. Днес си пуснах кръвен тест и този е резултата. Според вас има ли място за притеснение и дали е добър резултата ? Петък ще пусна пак

Общи условия

Активация на акаунт