"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 48 939
  • 815
  •   1
Отговори
# 105
Tedii0101 , според мен е добър резултата. При 9 дни закъснение вече може да се види бременност при лекар следващите дни. Няма смисъл да повтаряте кръвния тест, направо запишете час за лекар.

# 106
Tedii0101 , според мен е добър резултата. При 9 дни закъснение вече може да се види бременност при лекар следващите дни. Няма смисъл да повтаряте кръвния тест, направо запишете час за лекар.

Вчера бях на гинеколог и не видя нищо, каза че вижда 'киста около 3см на десния яйчник и уголеменена лигавица . Но не и бременност
Подържам връзка с друга гинеколожка каза че стойността трябва да е поне 1500 за да се види на ултразвук . Не знам какво да си мисля вече, смесени емоции чувствам 🥺

# 107
Много вероятно "тази киста" да е жълтото тяло от което се захранва ембриончето. Проследи си пак ЧХГ след 48 часа и другата седмица вече ще се види сакче. Успех Simple Smile

# 108
Здравейте,цикъла ми закъснява с 8 дена ,на 4 ти ден от закъснението си пуснах кръвен тест ,резултата беше 1.20 тоест отрицателен ,възможно ли е да съм имала късна овулация ,пробвала съм с лентичките за овулация когато по календар ми даде че съм в овулация никога не са ми излизали две еднакви черти и след това не съм си правила ,та ако съм има късна овулация възможно ли е кръвния тест да не отчете след 4 ри дена закъснение

# 109
Tedii0101, ако си отишла на 8-мия ден на лекар пак е рано. Кръвният ти тест ясно показва, че си бременна, но бъди малко по-търпелива. Запази си пак час за следващата седмица и вече трябва да се види. Като бях бременна лекарката ме извика най-рано на 10-ти ден закъснение, а още по-добре на 14-ти ден, за да се види.

Veida 9191 , аз съм с късна овулация и шуър чек, който е за по-късно тестване ми отчете положителен резултат на 4 дни закъснение. Кръвният дава 100% отговор дали има бременност и щом е след закъснение няма как да е друг резултата.

# 110
Здравейте искам да  попитам последната ми (М) беше на 14.02 а (О) беше от 15 до 20 дали съм бременна и кога да си направя тест

# 111
Здравейте искам да  попитам последната ми (М) беше на 14.02 а (О) беше от 15 до 20 дали съм бременна и кога да си направя тест
Т.е. имате повече от седмица закъснение? Може да направите тест още днес. Успех!

# 112
  • София
Здравейте искам да  попитам последната ми (М) беше на 14.02 а (О) беше от 15 до 20 дали съм бременна и кога да си направя тест
Т.е. имате повече от седмица закъснение? Може да направите тест още днес. Успех!

И двете не сте сериозни, нали?
Или аз нещо не съм добре?

# 113
Математиката и биологията яко куцат Grinning

# 114
Малко биология да научим? Овулацията ви е била миналата седмица и вече мислите, че сте бременна?! Достатъчно инфо има, че най-рано 12дни след доказа овулация може да се направи кръвен тест.

# 115
  • София
Това е нереално, което прочетох. 😆

# 116
Безкрайно благодаря, че сте ми отделили такова внимание. И с математиката, и с билогията съм добре Smiley
Да поясня, че набързо погледнах числото 14 и си помислих, че става въпрос за миналия месец, без да обърна внимание, че последния цикъл на дамата е бил 02 месец, а не  01 месец. Не че ще ми повярвате де, защото някои от вас са тук само за заяждане, пък съвети почти не дават.

Kokolin , няма как овулацията ти да е на 2-ри ден от цикъла и овулацията не е 5 дни. Предполагам, че сте гледалa в календара на приложението, а там не е много достоверно кога е овулацията.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 13:55 от Bibi85

# 117
Така имам следното притеснение бях на гинеколог тъй като видях втората черта на теста при 6 дни закъснение …прегледа ме и каза, че вижда нещо съвсем леко като точка ,но иска да направиме и кръвен тест тъй като повечето тестове излизат фалшиво положителни…та ми каза,че евентулано може да съм в трета седмица и в понеделник ще ми потвърди чудя се сега да се радвам ли да не се ли радвам много ме е страх какво ще значат думите и 😞

# 118
А направихте ли кръвен тест и имате ли резултати?

# 119
На 6 дни закъснение няма как да сте в 3та седмица, ако разбира се цикълът Ви не е около 20 дни.. Седмицата трябвада е поне 4та. Направете кръвен тест, ако е положителен го повторете след 48 часа и когато ЧХГ мине 2000 отидете на лекар. Иначе, когато ЧХГ е под 1000-2000 е нормално да се види само точка. Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт