"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 48 941
  • 815
  •   1
Отговори
# 120
На 6 дни закъснение няма как да сте в 3та седмица, ако разбира се цикълът Ви не е около 20 дни.. Седмицата трябвада е поне 4та. Направете кръвен тест, ако е положителен го повторете след 48 часа и когато ЧХГ мине 2000 отидете на лекар. Иначе, когато ЧХГ е под 1000-2000 е нормално да се види само точка. Успех Simple Smile
а това значи ли че има бременност с този точка 😞

# 121
Безкрайно благодаря, че сте ми отделили такова внимание. И с математиката, и с билогията съм добре Smiley
Да поясня, че набързо погледнах числото 14 и си помислих, че става въпрос за миналия месец, без да обърна внимание, че последния цикъл на дамата е бил 02 месец, а не  01 месец. Не че ще ми повярвате де, защото някои от вас са тук само за заяждане, пък съвети почти не дават.

Kokolin , няма как овулацията ти да е на 2-ри ден от цикъла и овулацията не е 5 дни. Предполагам, че сте гледалa в календара на приложението, а там не е много достоверно кога е овулацията.
Така ми показва календара

# 122
На 6 дни закъснение няма как да сте в 3та седмица, ако разбира се цикълът Ви не е около 20 дни.. Седмицата трябвада е поне 4та. Направете кръвен тест, ако е положителен го повторете след 48 часа и когато ЧХГ мине 2000 отидете на лекар. Иначе, когато ЧХГ е под 1000-2000 е нормално да се види само точка. Успех Simple Smile
а това значи ли че има бременност с този точка 😞

Значи, че трябва да си намериш читав гинеколог.

# 123
Елис Димитрова, лично аз не вярвам че домшните тестове показват грешни положително резултати, опитът ми се основава на 3 години тестове. Еми нито един не отчете бременност, защото такава липсваше. За да се успокоиш си пусни кръвен. Точката според мен е бъдещ плоден сак, просто още е рано.

# 124
Елис Димитрова, лично аз не вярвам че домшните тестове показват грешни положително резултати, опитът ми се основава на 3 години тестове. Еми нито един не отчете бременност, защото такава липсваше. За да се успокоиш си пусни кръвен. Точката според мен е бъдещ плоден сак, просто още е рано.
много благодаря момичета за облекчението, пусна ми кръвен гинеколошката ,чакам да дойде Понеделник Бог да е с мен и със всички бъдеще майки 🙏🌹🤣

# 125
Добър вечер момичета☺
Преди 48 часа си бях пуснала ЧХГ и беше 826.68 а днес е 1956.74
Вторник съм на гинеколог би трябвало вече да се види нещо и живот и здраве до тогава би трябвало още да се покачи стойността

# 126
Здравейте, закъснява ми и пуснах директно кръвен тест. Излезе отрицателен и се чудя може ли да е фалшиво отрицателен? Правен е в Рамус и излезе доста късно резултата. Нямам никакви симптоми да ми дойде, а по принцип имам.

# 127
  • София
Не, няма грешка в кръвния, има дори и закъснение. Причината не е бременност.

# 128
Здравейте момичета понеже съм с малко нередовен цикъл от месец ноември до месец декември нямах цикъл.. отидох на преглед и ми откриха фоликулярна киста на яйчника 5 дни пих Дуфастон и на 11.01 цикъла ми дойде държа ме до 16.01 след 21 дни ми дойде на 1.02. И сега по календар трябваше да ми дойде на 22.02. Днес сме 24.02 опити за бебе правихме през 1,2 дни.
Сега се чудя възможно ли е чудото да е станало или просто нередовния ми цикъл пак ме разиграва.. или фоликула не се е спукал… не знам объркана съм и много неща ми се въртят в главата….

# 129
Здравейте момичета... пак пиша тук имам въпроси, доста съм притеснена .. имах полов контакт с приятеля си на 27ми януари, не е свършвал в мен, но пак се притеснявам понеже .. цикъла ми дойде на 10ти февруари но беше доста оскъден... и след това продължава с кафяво зацапване и ми се гади всеки ден... направих тест, който беше отрицателен .. мислите ли че е рано да покаже ако има бременност?

# 130
Здравейте, закъснява ми и пуснах директно кръвен тест. Излезе отрицателен и се чудя може ли да е фалшиво отрицателен? Правен е в Рамус и излезе доста късно резултата. Нямам никакви симптоми да ми дойде, а по принцип имам.

По принцип и аз пусках в Рамус и просто в системата излизат към 22ч вечерта резултатите. Още щом отидох да си пускам и жените ми казаха че или късно вечер излиза или най късно на следващата сутрин.
А ако има бременност ще покаже. Преди 2 години си бях пуснала поради закъснение на цикъла, беше отрицателен и наистина нищо нямаше . А преди дни си пуснах и е положителен. Не лъжат кръвните тестове

# 131
Привет момичета! Този месец имах проследяване за овулация от специалист, правихме опити и т.н.
Днес ми е датата за цикъл, от няколко дни имам болки ниско долу, напрегнати гърди, общо взето симптоми като за настъпваща менструация. Единственото различно е, че ми се появи прозрачно воднисто течение.
Вчера и днес си правих тест за бременност на марката Престо и са отрицателни.
Съжалявам за така повтарящия се въпрос , но със съпруга ми правим опити 1 година вкъщи, след това имам за още една година три замразени трансфера ( аз съм на 26 той на 27). Нямаме кой знае какви проблеми или аномалии в изследвания и тн. Според репродуктивен специалист имаме шансове да стане и естествено. Два месеца почивам от лекарства и решихме да пробваме удома .
На някоя от вас случвало ли се е да е бременна, но уринарните тестове да са отрицателни? Благодаря!
П.С знам, че кръвният е най-точен, но последната година назад  заради инвитрото нон- стоп са ми взимали венозна кръв и вече ми омръзна 🤣

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 17:07 от Iviana97

# 132

Мамчета имам 3 дни закъснение 2 дни преди закъснението 2 отрицателни теста, вчера пак отрицателен и днес тази бледа черта 😍😁 не знам да вярвам ли, да се радвам ли … кажете виждате ли я както аз ?

# 133
Положителен е според мен. Ако искате повторете утре теста с друга марка .

# 134
Здравейте дами. Имах цикъл от 02.01.2024 до 06.01.2024 г., очаквах следващия на 30.01.2024 г.
На 26.01.2024 г. с приятелят ми го правихме с презерватив, но за съжаление се скъса. Той твърди, че не е свършил в мен и и аз видях, че може би всичко беше отвън наистина, но за всеки случаи изпих хапче Ескапел около 50 минути след това. На 29.01.2024 г., прокървих, беше си сякаш нормално, до 2-ри някъде. На 13 и на 14-ти Февруари си направих тестове Shure Chek сутрин, които бяха на 100% отрицателни. (На 18 и 19 ден след "фала"). По график би трябвало днес (26.02.2024 г.) да ми дойде, но още го няма.

Не желаем бременност за момента и се питам изобщо, щом на 18 и 19 ден имам отрицателни тестове и цикъл съм имала 3 дни след акта, възможно ли е да има нещо?
Извинявам се за глупавият въпрос, но чета различни неща навсякъде и се побърквам от притеснение. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт