"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 921
  • 815
  •   1
Отговори
# 195
Леките болки са нормално в ранна бременност. На лекар можете да отидете 14 дни след закъснение на цикъла.

# 196
Здравейте момичета
кога най-рано след доказана и усетена овулация мога да си направя тест за бременност преди евентуално закъснение?

# 197
Аз пък виждам бледа черта и само да кажа, че моите пикливи тестове много време седяха с бледи черти, въпреки че чхг ми се увеличаваше. Така че бих си пуснала кръвен 🍀
#Bibi85 преди 15 минути направих тест според мен е отрицателен вече 5 дни закъснение

# 198
Купих си нормални тестове, които потвърдиха 🤗🤗🤗😉, а утре съм и на кръвен! Желая на всяка от вас скоро и тя да види тези две черти! Поздрави, сладури.
.     Хора, бях на лекар днес. Изчисли, че съм в 3 та седмица плюс 4 ( ЕS+ 13) и HCG-то ми е 21. Каза, че в петък пак иска да го проверим, може би е прекалено ниско? Малко ми е притеснено, ама гледам да не се стресирам. Четох, че е много индивидуално… Четох по форуми, че важното е да се удвоява на 2 или 3 дни… Какво мислите вие за HCG от 21?

# 199
Не се притеснявай, за трета седмица според мен не е толкова нисък резултата. Пусни още един кръвен тест след 48 часа.

# 200
ES+13 е 4-5 г.с.

# 201
Аз пък виждам бледа черта и само да кажа, че моите пикливи тестове много време седяха с бледи черти, въпреки че чхг ми се увеличаваше. Така че бих си пуснала кръвен 🍀
#Bibi85 преди 15 минути направих тест според мен е отрицателен вече 5 дни закъснение
И на мен ми се видя че всеедно има втора бледа черта , но си помислих че си въобразявам или полудявам от силно желание за бебе …… Но има още един човек който вижда така като мен … Благодаря ти много ❤❤

# 202

Дами струва ли ми се или е положителен? 🤔

# 203
Невалиден е

# 204
# 205
mani4koto даваш й напразни надежди. има голяма разлика от твоите бледи черти и отрицателен тест на 5 дни закъснение. И късна овулация да е поне бледа черта щеше да има. Не всяко закъснение е свързано с бременност.
М.М. можеш да направиш друга марка тест сега сутринта.

# 206
mani4koto даваш й напразни надежди. има голяма разлика от твоите бледи черти и отрицателен тест на 5 дни закъснение. И късна овулация да е поне бледа черта щеше да има. Не всяко закъснение е свързано с бременност.
М.М. можеш да направиш друга марка тест сега сутринта.
Благодаряя

# 207
Здравейте момичета,  следя тази тема с голям интерес. При мен теста днес е окончателно отрицателен. Днес трябва да ми дойде и смятам ,че щом е отрицателен значи наистина е така. Този месец ще ходя пак при Доки за да видим какво ще правим. Някоя от вас стимулирала ли е яйчниците с инжекции, защото той така ми предложи миналия път.

# 208
Vicky, сигурно ли е, че нямаш О? Следила ли си фоликули при АГ поне 2-3м. ?

# 209
Vicky, сигурно ли е, че нямаш О? Следила ли си фоликули при АГ поне 2-3м. ?

Здравей,  моята история е много дълга. 2021 в 6 г.с  имах Мисед.
14.02.2022 операция на цервикалния канал и разширяване на канала с катетър.
След това съм следила О с тестове, при цикъл 27-28 дни ,отчете положителен 16 и 17 ден.( следене 3 месеца)
Просто вече нямам сили , Доки ми каза ,че ако не се получи ще стимулираме яйчниците. Аз съм  вече в такова състояние, че не мога и да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт