"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 759
  • 815
  •   1
Отговори
# 255
Ако цикъла ти е редовен има шанс 2-3 дена преди очакван цикъл, но за най-сигурно след закъснени, тоест след 03.04
Благодаря лека вечер ❤

# 256
Може на датата на цикъла, на календара е на 25.03.

# 257
Здравейте момичета, имам въпрос. Имах овулация с тестове на 17 ден от МЦ и днес ми е втори ден закъснение. Обикновено ми идва на 30 дни. Какво мислите, доста е бледа ...

# 258
Изглежда положителен, но тъй като съм чела не добри неща за presto,може да пробвате с друга марка тест тип лентичка.

# 259
Изглежда положителен, но тъй като съм чела не добри неща за presto,може да пробвате с друга марка тест тип лентичка.
Много благодаря, дойде ми иначе ...Възможно е да е биохимична нали, има ли как да се определи,ако отида тези дни на гинеколог или с някакви изследвания?

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 12:41 от petrovak75

# 260
petrovak75, според мен не е биохимична бременност. Чертата е сива и бледа, трябваше да е по-видима щом е датата на цикъла. Ако се върнеш назад можеш да видиш колко момичета имат такива фалшиви положителни бледи черти с Престо и накрая им дойде цикъла. Точно заради това никога не съм купувала и няма да купя Престо.
Иначе, ако си убедена, че има нещо можеш да пуснеш още днес кръвен тест. Следващите дни може да е късно, а гинеколог няма как да види нещо на този етап. Може и друг тест да направиш на друга марка. Щом е след закъснение трябва да покаже резултат, ако е отрицателен, значи чертата е била изпарителна.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 15:07 от Bibi85

# 261
Здравейте за първи път пиша имам питане последния ми М беше на 27.01 на 20.02 свърших ме работата а на 25 имах леко запаване сега имам подути гърди малко ми се гади от цигарите болки в кръста и ниско долу от време на време правих си 3 теста отрицателни има ли вероятност да съм бременна

# 262
Да не би да има някаква грешка в датите? Последния ти цикъл е бил преди месец и половина? А сте правили опити на 21-вия ден след последния цикъл? Ако последния ти цикъл е бил в края на януари , а си направила тест тези дни не мисля, че има бременност, щеше да покаже.

# 263
petrovak75,  възможно е да, възможно е и чертата да е изпарителна. Ако теста е от днес и веднага си пуснете ЧХГ предполагам че ще има повишение. Имала съм веднъж биохимична /която хванах, но тя продължи над седмица/ някъде на 5-10 единици ЧХГ и ми дойде.

# 264
petrovak75,  възможно е да, възможно е и чертата да е изпарителна. Ако теста е от днес и веднага си пуснете ЧХГ предполагам че ще има повишение. Имала съм веднъж биохимична /която хванах, но тя продължи над седмица/ някъде на 5-10 единици ЧХГ и ми дойде.
petrovak75, според мен не е биохимична бременност. Чертата е сива и бледа, трябваше да е по-видима щом е датата на цикъла. Ако се върнеш назад можеш да видиш колко момичета имат такива фалшиви положителни бледи черти с Престо и накрая им дойде цикъла. Точно заради това никога не съм купувала и няма да купя Престо.
Иначе, ако си убедена, че има нещо можеш да пуснеш още днес кръвен тест. Следващите дни може да е късно, а гинеколог няма как да види нещо на този етап. Може и друг тест да направиш на друга марка. Щом е след закъснение трябва да покаже резултат, ако е отрицателен, значи чертата е била изпарителна.
Много ,много благодаря ! От днес е теста и нямах кога да отида за кръвен, успях само да купя тест на twip(след препоръката на Анника), който беше напълно отрицателен и след това лелята дойде 😅 Май няма да е биохимична...ама с тея тестове престо са за съд направо ужас, никога няма да повторя ... Благодаря отново момичета, супер сте Simple Smile

# 265
Здравейте. На 35 съм с 2 дечица. Правим опити за бебче....никога не съм си следяла овулацията.Наблюдавам я по календара  на приложението. 🫢 Последен цикъл 14.02.24  с най силен ден за бебе/02.03.24/ и бебеправене.
Очаквам да ми дойде на 16.03.24 но от седмица + гърдите ме болят адски безумно много,чак вените са ми се изявили доста. Настроенията няма да коментирам страшно е.
Попринцип последните години съм с редовен цикъл макс ден закъснение. Но такова чудо не е било с тия гърди. Имам и болки ниско като за цикъл,но не идва. Вечер не мога да заспя,през деня съм жива заспала. Глад страшен. Направих тест и излезна това /за мен супер бледа чертичка./ Мнение да пусна ли кръвен?
Благодаря

Аз малък ъпдейт да направя.
Не отидох на кръвен опашката беше огромна а закъснявах. Както и да е.
Днес се появава розово течение... Няколко часа по-късно кафеникаво.
Обикновено минути след кафеникавото МЦ се  появява,сега нищо.... До датата на цикъл има още 2 дни... Вече ми е отчаяно...

# 266
.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 18:43 от mila9111

# 267
Здравейте! Винаги съм била с точен като по часовник цикъл на 28 дни, но от няколко месеца правим опити и съответно последните два месеца цикълът ми започна да закъснява с по 4 5 дни.  Първият ден на последния ми цикъл е на 18.02.2024г. Ще прикача снимка на теста за овулация направен на 05.03.2024г. Като аз винаги я усещам, но все пак за по-сигурно правя и тестове. Като цяло сме доста активни, като във фертилните дни е всеки ден. На 11.03.2024г. Бях на профилактичен преглед, всичко е наред овулацията беше потвърдена и чакам резултати от изследвания. Въпросът ми е кога най-рано бих могла да направя тест? Какъв тест бихте ме посъветвали да си взема? Изпитвам болки ниско долу, главоболие, умора. Най-странното са болките в гърдите(които за мен са непознати до този момент).Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 18:03 от Hptkv

# 268
Най-добре е в деня на очакван цикъл или след закъснение, но може ако цикъла ти е редовен 2-3дена преди. Аз съм за Шурчек (въпреки, че някои дами не ги харесват) и най-обикновените лентички, които даже са с по-голяма чувствителност (на Lady).
Успех и чакаме хубави новини

# 269
Heyheyy Благодаря много !

Общи условия

Активация на акаунт