Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 156
  • 418
  •   1
Отговори
# 165
Амчи Мариеткин ша отпадни ами...още малкочко  Wink ам при мен малко по-друга ситюацията   Rolling Eyes
Отивам да си правя яйца със шунка бъркоч ...че в бързината като се прибрах хапнах 3-4 залъчета пил.месце и съм гладнааааа
 eat

# 166
  • София
Тонич знам че са си съвсем добре трите кила за един месец, ама с моята нетърпелива душа все се измъчвам от угризения, че не достатъчно. Пък така като видя, че не съм само аз и се успокоявам.
Миме благодарско за отговора. Аз съм забелязала за себе си, че всяко следващо кило се сваля все по-трудно от предишното, но така като казваш 18:6 пак се връзва по три кила средно на месец - значи горе-долу съм в ритъм нали така. А с туй виснало шкембе май е по-добре да се забавя целия процес на вталяване.

Хванали са ме нещо страховете от провал и аз незнам защо  newsm78 smile3538.

# 167
Ванче, само да се позатопли, че - бррррр...пък и на мен ми се пие Рицарско кафенце newsm26.
да,да,съгласен PartyАма то ша трябва и без туй скоро среща да си чукнем,да уговорим за форумската... Flutter
Пък щерките...още ми е широко около врата Mr. Green;малката  е дивичка,доста,ша и трябва някой търпелив да я укротява Mr. Green.

# 168
  • София
ами временните отчайвания и разколебавания са нормални
дълъг и тежък процес си е
важното е след отчайването и и здънките да не се отчайваш повече, а да си върнеш предишния резултат ако си си го загубил и пак надолу

а като стигнеш желаните кг сигурно пак ще се притесняваш да не се събудиш някоя сутрин отново дебела

# 169
... по три кила средно на месец

Да не те отчайвам, но, както сама си казваш, с времето отслабването става все по-бавно. Тялото нахитрява и започва да се съпротивлява по-успешно. Та мисълта ми е, не смятай по 3 кила на месец, да не се отчаяш и откажеш. Аз май свалям по кило на месец. Но и на това съм доволна newsm78 Абе, хич не съм Mr. Green, но това е положението. Поне не се мъча и ограничавам много и драстично. И забежките не се отразяват толкова драматично.

Аз пък съм си накупила едни малки, тумбести и полегнали на една страна бурканчета (ама го обясних ooooh!) - китайски, от пазарите, за смешни пари бяха - и съм много доволна. Освен това си купувам от шишенцата на Меркурий. И съм си ги наредила едните от едната страна над печката, другите от другата. Шаренийка Mr. Green, ама аз така харесвам. Вашите кухни какви са? При майка ми беше всичко в затворени шкафове, тук си направих повече отворени полички. Повечето ми неща са на показ. Само тиганите не съм провесила на куки, но то е, защото няма къде. Но на вилата съм го направила. Е, не е от гредата на тавана, но то е защото нямаме такава греда. Дали да не си направя декоративна newsm78 Мммм, нова задачка на мъжа Twisted Evil Колко ще се зарадвааааа Mr. Green

# 170
  • София
аз пък имам сам ообщо взето кухня и така и не стигнах до ремонт
все за нещо друго харча парити
един ден като се захвана и с това ще е голямо мислене и планиране

# 171

Аз пък имам половин кухня  Mr. Green Само долни шкафове и плот. Горните не са готови , защото съм ги заръчала при татето /на него това му е работата/ Joy Обущаря нали ходел бос. Но пък са ми хубави и цветни , и много си ги харесвам  Laughing

# 172
Аз пък съм от другитееее Simple Smile
Не обичам да се виждат кухненските натурии - всичко е с плътни шкафове и нищо да не се види - мноооого ме дразнят шаренийките. И навсякъде така, не само в кухнята. Ако имаше лесно и боблиотеката щях да я нарпавя с плътни вратички. Пусто, с благоверния сме на различни мнения - и той иска всичко да се вижда, да няма покрито с вратички и прочие.

Бавно, но славно. Ей това е начинът. 3 кг на месец е едно доста задоволително темпо. Само не съм съгласна, че все по - трудно става. Мисля, че в средата на дистанцията може да се запази. Последните вече е голяма тегоба - аз за последните два отделих 3 месеца, а последното го боря 2 месеца, ама не успявам да го разкарам. Много е важно да се следят калориите, шото организмът се адаптира при ниските нива - затова е нужно да се жертва известно време с повишен прием на калории, че да се изкатери пак на висок разход и после пак намаляване. Това е моята рецепта.

И, Тони, въздържай се от забележки по визията на Рицарките - всеки сам си решава какво да слага.   bouquet

# 173
Асса, Тони ни подкача заради движещите се емотикончета Laughing Ама на нас ей толкова ни пука:
tongue fiuuuuuu
Пък гледам, и други заразихме  hahaha

И как така "натурии", ама ха  Crossing Arms Като е кухня, да е! Аз и чинийки шаренки обичам  bowuu Все в едни такива слънчеви цветове – за повишаване на апетита Laughing
Виж за книгите, по може, че много се прашат и трудно се почистват Ама и за тях  Naughty Друго си е шаренко, разхвърляно, артистичнооооо Mr. Green

Айя, вярно, че обущарите боси ходят Mr. Green Нищо, радвай се на половинката кухня, пък като дойде и другата половинка, ехееее, купон голям ще е Party

Имахме си тук едни другарки, дето нагъваха мляко с какао и още нещо newsm78 Казвайте бързо какво точно и как, че така ми се яде сладко, че чак ми се реве Cry Това е заради вчерашните кроасани, знам си аз Cry И сега малко ми трябва да скокна до магазина и да си купя още #2gunfire Помоооощ Praynig

И като си траете, аз вече ядох пък Crossing Arms Кисело мляко, стъргана ябълка, малко лим.сок, канела (от нея се слабеело)

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 16:13 от бяла птица

# 174
бяла птица аз нагъвам мляко кисело с какао - ама само това. Не само че не е сладко, ами чак горчи.
Децата които по принцип като ме видят да ям нещо веднага са отгоре ми и те да пробват - сега като видят да си бъркам какаото
в чашката  - ме гледат подозрително- все едно съм загубила разсъдък  Joy
По принцип желанието за сладко е като наркотик. Няма друг начин - спираш го от раз и толкоз. И след 1 седмица и морковите
ще са ти сладки  Joy

# 175
Току що ми направи впечатление, че тук са се събрали рицарки на бялото канТРАче  Laughing Sunglasses Wink!!

# 176
  • Варна
И, Тони, въздържай се от забележки по визията на Рицарките - всеки сам си решава какво да слага.   bouquet

Е ти пък-не виждаш ли какво човече съм сложила-това е толкова добронамерено и с шега, че се изумявам на твойта забележка Shocked

Пипи, онуй с какаото е следното-1/2коф кис.мляко-гъсто, 2-3л.какао натурално+1ч.л.мед(аз слагам супена) и ако искаш орехи или стафиди-ама малко, и бъркаш-туй е! Другото с извара дето Лу го прави не съм го пробвала, незнам на вкус как е!

# 177
  • ГОре на черешата...
Току що ми направи впечатление, че тук са се събрали рицарки на бялото канТРАче  Laughing Sunglasses Wink!!
Опаааа, аз че съм заспала от хормоните, заспала doh, ам вий де спите, бре!
Ади това го оправих, ама началото не може. Тъй ша си караме, пък другия път ме проверявайте Banghead...

# 178
  • София
като ми се дояде сладко си хапвам
по малко и и с кеф
ама съм разредила тези инциденти драстично

# 179
за сладкото и хората

А за сладкото съвет от мен - кисело мляко с какао и от тук нататък има няколко варианта
- или се прежалваш и слагаш лъжица мед (по-добре от някой кроасан все пак)
- може пък с 2-3 стафиди да се прежалиш вместо мед, или 1-2 сушени кайсии нарязани на дребно (подчертавам с 2 черти 1-2 кайсии, не 1-2 пакета)
- или пък се прежалваш и слагаш подсладител (много е вреден, ама ако се консумира веднъж в месеца дали е по-вреден от бялата захар, която също не е цвете; въпрос на лично убеждение и настройка..)
- и ако обичаш слагаш канела, защото и тя придава сладост до някаква степен
- а да или пък една ванилия за готвене ако е пакетче или няколко капки ако е есенция.

Може и подобна палачинка да бъде сътворена - 2 яйца, прясно мляко малко, какао, мед/посладител/нито едно от посочените, разни есенцийки и подправки и печеш на тигана като нормална палачинка.

Общи условия

Активация на акаунт